Προς το περιεχόμενο

Ιnsomnia Metal Club (I.M.C.)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 955
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω αγαπητέ αλλά μάλλον ατμόσφαιρα gothic θα μυρίζει!

Luci's favorite! :X

Δημοσ.
Λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω αγαπητέ αλλά μάλλον ατμόσφαιρα gothic θα μυρίζει!

Luci's favorite! :X

Brutal doomιες λεμμε, οχι χοροπηδηχτο gothic/doom (ελπιζω να καταλαβαινεις τι εννοω)

Δημοσ.

Λες οτι θα εχει ατμοσφαιρα Gothic (του album εννοεις πιστευω). και εγω σου λεω εμμεσως οτι ετσι θα γουσταρω.

Duh...

Δημοσ.

Δεν με ενοχλει η λεξη support, αλλα η λεξη HIM. WTF, γμσαν στο open air και τωρα κανουν μλκιες? Λες το επομενο τους album να ειναι mainstream και να θελουν να αποκτησουν hype απο τωρα?

Δημοσ.

Review απο τους Gamma Ray / Helloween στις 24-11 Αθήναι,

Δν ξερω απο που να ξεκινησω...

Εντυπώσεις οι καλυτερες...Ο ηχος καλός προς τέλειος,ο χώρος μια χαρα,ο κοσμος καταπληκτικος[οι περισσοτεροι δλδ],και ο Kai Hansen ---> "θεος"

Το σετλιστ το ηξερα πανω κατω [thx to TRD] και δν εμεινα παραπονεμένος.Καποιες αλλαγες θα τις ηθελα αλλα δν γινεται να ικανοποιηθουν όλοι.

Καλα,έπεσε σπροξίδι ατελειωτο και headbanging...

Με αποκορύφωμα μια φωτοβολίδα στο Perfect Gentleman

Αλλα πραγματικα ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ της συναυλιας ήταν τα 2 τελευταια τραγούδια...Helloween and Gamma Ray μαζι στη σκηνη για τα Future World & I want Out...6 κιθαρες παιζανε ταυτοχρονα

Το μονο κακο ειναι οτι προλαβα εναν Ηλεκτρικο που σταματησε στην Ομονοια και απο εκει περιμενα 30 λεπτα ενα λεωφορείο το οποιο εκανα γιγαντιο κυκλο για να παει Μαρουσι που ηθελα.Και εφτασα 2:30 σπιτι μου....Αλλα αξιζε και με το παραπάνω

Δημοσ.
Οι Necromantia circa Scarlet Evil Witching Black ήταν οι: Magus Wampyr Daoloth στο τετράχορδο μπάσο και φωνητικά, και ο Baron Blood στο οκτάχορδο lead μπάσο. Να ξέρουμε και τι ακούμε/λέμε δεν κάνει κακό. Ο δίσκος είναι καλός.

Ρυθμική κιθάρα ήθελα να πώ, όχι μπάσο. Λάθος μου. Απλά είχα καιρό να τ' ακούσω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...