Προς το περιεχόμενο

Ιnsomnia Metal Club (I.M.C.)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 955
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτό που θα γράψω τώρα, αλλά έτσι για το urban legend της φάσης θα το πω.

Ακούγεται ότι όταν οι τύπισσες αυτές ξεκίνησαν να παίζουν ήταν τόσο "γαμάτες" που έπαιζαν και οι δύο μαζί κιθάρα...Οχι όμως όπως έπαιζαν μαζί οι κιθαρίστες των Psychotic Waltz, ας πούμε. Η μία έπιανε τα ακόρντα και η άλλη χτυπούσε τις χορδές.

Ξέρω ένα παιδί που νομίζω ότι είχε περάσει ως drummer για ένα πολύ μικρό διάστημα από αυτές. Οταν τον πετύχω ξανά θα τον ρωτήσω να δω αν και τι ισχύει.

Δημοσ.
ASTARTE

Ελληνικό, θηλυκό black metal !Τι λένε αυτές?Τις έχετε ακούσει?

Βασικά μ' αρέσουν πολύ. Εχω βρει τα 2 τελευταία άλμπουμ τους αλλά τα πρώτα... not yet. Ωραίο black στο στυλ των Rotting Christ. Ο Σάκης έχει κάνει και σόλο σε άλμπουμ τους. Στο Demonized - τελευταίο άλμπουμ - έχουν κάνει guest φωνητικά οι Angela Gossow, Attila Csihar, Henri Sattler και Nicolas Sic Maiis.

Δημοσ.

Ναι...ίσως απ' τα μοναδικά τραγούδια που μου άρεσαν σε αυτές.Σε ένα τραγούδι απ' το τρίτο τους άλμπουμ θυμίζουν ελεεινά τη μουσική απ' το fear of the dark.Tα έχω όλα έτσι για την ιστορία.

Τώρα ψάχνω να βρω:

Κawir

Νecromantia

Varathron

Νaer mataron

Νocternity

Δημοσ.

Νecromantia

Το Scarlet Evil Witching Black πρέπει να είναι η καλύτερη δισκάρα τους. Οταν το πήρα δε πίστευα στ' αυτιά μου. Πολύ ωραίο black metal. Βρώμικος ήχος, βαβουριάρικη κιθάρα και χωρίς μπάσο! Ασε που σ' ένα τραγούδι ακούγεται και σαξόφωνο!

Νaer mataron

Το Discipline Manifesto έχω και σπέρνει. Πολύ ωμό. Θυμίζει παλιούς Darkthrone και γενικώς το raw black metal της μαμάς Νορβηγίας.

Δημοσ.
Το Scarlet Evil Witching Black πρέπει να είναι η καλύτερη δισκάρα τους. Οταν το πήρα δε πίστευα στ' αυτιά μου. Πολύ ωραίο black metal. Βρώμικος ήχος, βαβουριάρικη κιθάρα και χωρίς μπάσο! Ασε που σ' ένα τραγούδι ακούγεται και σαξόφωνο!

Οι Necromantia circa Scarlet Evil Witching Black ήταν οι: Magus Wampyr Daoloth στο τετράχορδο μπάσο και φωνητικά, και ο Baron Blood στο οκτάχορδο lead μπάσο. Να ξέρουμε και τι ακούμε/λέμε δεν κάνει κακό. Ο δίσκος είναι καλός.

έγραψα νωρίτερα για ελληνική σκηνή, από αυτά που ψάχνει ο slygeo παραπάνω πέραν των Necromantia, εγώ θεωρώ απαραίτητο μόνο το πρώτο Varathron.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...