ferongr Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 ...manilla road,omen,heavy load,defiance,heir apparent,vicious rumors,cloven hoof.. Αυτοι παιζουνε country μου φαινεται.
Lost_Horizon Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 oxi hip hop paizoun wraioi eiste edw re. Decibels kalo diskaki,alla de sugkrinete me ta epi twn 80s kai twn arxwn 90s apo tous 8eous Razor
slygeo87 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Vanden Plas - Beyond daylight 2002 Progressive.
slygeo87 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 ASTARTE Ελληνικό, θηλυκό black metal !Τι λένε αυτές?Τις έχετε ακούσει?
Vole Maulder Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτό που θα γράψω τώρα, αλλά έτσι για το urban legend της φάσης θα το πω. Ακούγεται ότι όταν οι τύπισσες αυτές ξεκίνησαν να παίζουν ήταν τόσο "γαμάτες" που έπαιζαν και οι δύο μαζί κιθάρα...Οχι όμως όπως έπαιζαν μαζί οι κιθαρίστες των Psychotic Waltz, ας πούμε. Η μία έπιανε τα ακόρντα και η άλλη χτυπούσε τις χορδές. Ξέρω ένα παιδί που νομίζω ότι είχε περάσει ως drummer για ένα πολύ μικρό διάστημα από αυτές. Οταν τον πετύχω ξανά θα τον ρωτήσω να δω αν και τι ισχύει.
Wise_One Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 ASTARTE Ελληνικό, θηλυκό black metal !Τι λένε αυτές?Τις έχετε ακούσει? Βασικά μ' αρέσουν πολύ. Εχω βρει τα 2 τελευταία άλμπουμ τους αλλά τα πρώτα... not yet. Ωραίο black στο στυλ των Rotting Christ. Ο Σάκης έχει κάνει και σόλο σε άλμπουμ τους. Στο Demonized - τελευταίο άλμπουμ - έχουν κάνει guest φωνητικά οι Angela Gossow, Attila Csihar, Henri Sattler και Nicolas Sic Maiis.
slygeo87 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Ναι...ίσως απ' τα μοναδικά τραγούδια που μου άρεσαν σε αυτές.Σε ένα τραγούδι απ' το τρίτο τους άλμπουμ θυμίζουν ελεεινά τη μουσική απ' το fear of the dark.Tα έχω όλα έτσι για την ιστορία. Τώρα ψάχνω να βρω: Κawir Νecromantia Varathron Νaer mataron Νocternity
Wise_One Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Νecromantia Το Scarlet Evil Witching Black πρέπει να είναι η καλύτερη δισκάρα τους. Οταν το πήρα δε πίστευα στ' αυτιά μου. Πολύ ωραίο black metal. Βρώμικος ήχος, βαβουριάρικη κιθάρα και χωρίς μπάσο! Ασε που σ' ένα τραγούδι ακούγεται και σαξόφωνο! Νaer mataron Το Discipline Manifesto έχω και σπέρνει. Πολύ ωμό. Θυμίζει παλιούς Darkthrone και γενικώς το raw black metal της μαμάς Νορβηγίας.
Helm21 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Το Scarlet Evil Witching Black πρέπει να είναι η καλύτερη δισκάρα τους. Οταν το πήρα δε πίστευα στ' αυτιά μου. Πολύ ωραίο black metal. Βρώμικος ήχος, βαβουριάρικη κιθάρα και χωρίς μπάσο! Ασε που σ' ένα τραγούδι ακούγεται και σαξόφωνο! Οι Necromantia circa Scarlet Evil Witching Black ήταν οι: Magus Wampyr Daoloth στο τετράχορδο μπάσο και φωνητικά, και ο Baron Blood στο οκτάχορδο lead μπάσο. Να ξέρουμε και τι ακούμε/λέμε δεν κάνει κακό. Ο δίσκος είναι καλός. έγραψα νωρίτερα για ελληνική σκηνή, από αυτά που ψάχνει ο slygeo παραπάνω πέραν των Necromantia, εγώ θεωρώ απαραίτητο μόνο το πρώτο Varathron.
Pazzini Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Την επομενη βδομαδα κυκλοφορει το documentary των Paradise Lost,"Over the Madness".
Harkon Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Την επομενη βδομαδα κυκλοφορει το documentary των Paradise Lost,"Over the Madness". :whistle::whistle: πες κ άλλα!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα