Προς το περιεχόμενο

Ιnsomnia Metal Club (I.M.C.)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Queensryche - Operation: Mindcrime (1988)

1692.jpg

Genre: Heavy/progressive

1. I Remember Now

2. Anarchy-X

3. Revolution Calling

4. Operation: Mindcrime

5. Speak

6. Spreading the Disease

7. The Mission

8. Suite Sister Mary

9. The Needle Lies

10. Electric Requiem

11. Breaking the Silence

12. I Don't Believe in Love

13. Waiting For 22

14. My Empty Room

15. Eyes of a Stranger

---> Eyes of a stranger <---

• Απαντ. 955
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Genre: Thrash/Progressive

έχουν χρόνια να παίξουν και thrash και progressive οι voivod.

ωραία για saturnus. Και οι decemberance Έλληνες είναι.

ωραία και για καινούριο primordial. Ελπίζω το εξώφυλλο να αλλάξει (το κάτω) επειδή εμπεριέχεται ένας φροϋδικός προβληματισμός, ως έχει που υποθέτω δεν είναι σκοπιμος.

Δημοσ.

ωραία και για καινούριο primordial. Ελπίζω το εξώφυλλο να αλλάξει (το κάτω) επειδή εμπεριέχεται ένας φροϋδικός προβληματισμός, ως έχει που υποθέτω δεν είναι σκοπιμος.

Rofl Twra pou to ksanvlepw.. xaxa

Δημοσ.
sebastianbach.jpg

Πολύ ενδιαφέρουσες δηλώσεις για τον επερχόμενο (?) δίσκο (το περίφημο "Chinese Democracy") του πολύ καλού του φίλου Axl Rose και των Guns N' Roses έκανε ο Sebastian Bach: «Έχει (σ.σ.: ο Axl) κάπου στα τέσσερα άλμπουμ έτοιμα. Τα έχω ακούσει. Οπότε ετοιμαστείτε. Όλοι εσείς που πιστεύετε πως δε θα βγάλει δίσκο, είστε γελασμένοι. Απλά θέλει το χρόνο του. Είναι ο δικός του δίσκος. Ο Axl κάνει ό,τι θέλει να κάνει και έτσι έχουν τα πράγματα. Το ότι δεν το έχετε ακούσει δε σημαίνει πως δεν έχει ολοκληρωθεί...».

«Ό,τι έχει διαρρεύσει δεν είναι στην τελική μορφή για χρησιμοποίηση στο δίσκο. Ένα από τα αγαπημένα μου κομμάτια λέγεται "The General" και είναι με διαφορά το πιο heavy metal κομμάτι που έχω ακούσει να κάνει ο Axl. Έχει ένα αργόσυρτο riff, «κοφτερά» φωνητικά...

Όταν ρώτησα πότε θα κυκλοφορήσει (το κομμάτι), ο Axl είπε "Το 2012". Εγώ απάντησα "Με σκοτώνεις..." και αυτός είπε: "Λοιπόν, αυτό θα είναι στον τρίτο δίσκο (!). Έχει σχέση με αυτό το τραγούδι, είναι τριλογία, ταιριάζει στιχουργικά με αυτό...".

Τα έχει κανονίσει και σκεφτεί όλα, απλά είναι διαφορετικός από τους άλλους ανθρώπους. Κάνει τα πράγματα στο δικό του χρόνο, με το δικό του τρόπο. Πάντως ο κόσμος δεν είναι προετοιμασμένος για ό,τι έχω ακούσει από αυτόν. Έχει (σ.σ.: αναφερόμενος και πάλι στο "The General") την επική χροιά του "November Rain" αλλά με τη νοοτροπία του "Appetite For Destruction"».

Πάντως όσο περνάει ο καιρός, πιο πολλά μαθαίνουμε για το "Chinese Democracy" από τον Bach, παρά από τον ίδιο τον Axl...

Πηγη: Rocking.gr

Και γω ειμαι αστροναυτης...

Δημοσ.

Σκεφτομαι να αρχισω να τσεκαρω porcupine tree..Μπορειτε να μου προτεινετε για αρχη 2-3 δισκους αντιπροσωπευτικους?

Δημοσ.
Σκεφτομαι να αρχισω να τσεκαρω porcupine tree..Μπορειτε να μου προτεινετε για αρχη 2-3 δισκους αντιπροσωπευτικους?

Οι πρώτοι πρώτοι δίσκοι τους είναι αρκετά instrumental πράγμα που αργότερα ελλατώσαν. Αν θέλεις να ακούσεις κάτι απο αυτό το στυλάκι τους άκου το ''Signify'' ή το ''On the Sunday of Life''. Προσωπικά όμως θα σε συμβούλευα να ασχοληθείς πρ΄τα με τα πρόσφατα τους άλμπουμ και μετά στρέφεσαι και στα αρχικά τους. Για μένα πρώτο και με διαφορά έρχεται το ''Lightbulb Sun'' το οποίο έχει 10 κομματάρες όλα ένα προς ένα. Ακολουθεί το επίσης κορυφαίο ''Deadwing'' που είναι το προτελευταίο τους άλμπουμ αλλά και το τελευταίο με όνομα ''Fear of a Blank Planet'' είναι καλό στο οποίο μάλιστα συνεργάζεται μαζί τους και ο Robert Fripp απο King Crimson. Ξεκίνα με αυτά τα 3 και μετά άκου και κάτι απο τα πρώτα...

Δημοσ.

Ωστέ υπάρχει και topic για heavy metal στο Insomnia? :P Ακούτε εδώ τίποτα καλό ή τζάμπα άνοιξε? Για να αρχίσω να βλέπω συζητήσεις για manilla road,omen,heavy load,defiance,heir apparent,vicious rumors,cloven hoof.. Άντε!!

Μιας που το βρήκα να αναφέρω οτι το καινούριο από Slough Feg είναι απλά απίστευτο, από Doomsword επίσης. Άντε να ακούσω και νέα από Scanner και τι άλλο στον κόσμο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...