Προς το περιεχόμενο

Ιnsomnia Metal Club (I.M.C.)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 955
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εμενα κατι μου λεει οτι θα το παιξουν...Γιατι το καλοκαιρι επαιξαν the last time,enchantement.Οποτε ενα see your face..κανενα shadowkings..βλεπουμε:P

Δημοσ.
10 λεπτα εκανα εγω (απο τους πρωτους εφτασα, 45 λεπτα πριν ανοιξουν την πυλη). Ειχε ζεστη εκεινη την ωρα, αλλα στη μεση της διαδρομης.... ΜΠΥΡΕΕΕΕΣ!!!! Ηπια μια και συνηλθα, μετα δεν καταλαβα ποτε περασε η ωρα μεχρι να μπω, παρα τη ζεστη.

Ναι θυμάμαι.Είχαν στήσει εκεί διάφοροι κάτι πάγκους και με το που μας είδαν(εμένα,τον φίλο μου αλλά και την ορδή θαυμαστών/πωρωμένων κλπ κλπ που ήταν από πίσω μας και ακολουθούσαν) άρχισαν να φωνάζουν..Ελάτε παιδιά μπύρες,κοκα κολες,νερά..Ελάτε παιδιά πάρτε !!!!

Δημοσ.

Έλεος δεχόμασταν έναν βομβαρδισμό από φωνές για νερά,μπύρες,σουβλάκια κλπ.Πολύ γελάσαμε.Δεν ξέρω ήταν κάπως αστεία η όλη φάση.

Δημοσ.

Θα νοιώθω μαλάκας να είμαι ο μόνος που να φωνάζει 'rotting misery' οπότε ας το αποφύγω. Η πάμε για τα παλάτια της σοφίας με το 'falling forever' αυτή την φορά? (έτσι και το παίξουν θα ρίξω μπούνια στον εαυτό μου)

Το In Requiem είναι ο λόγος που πήγα Lost τελευταία φορά (και όχι τις προηγούμενες 7 που θα μπορούσα) οπότε πάντα τέτοια. Το καλλίτερο τους άλμπουμ απο το Draconian, ναι, και το Draconian το καλλίτερο από το Lost Paradise :-P

Δημοσ.

Δεν θα εισαι ο μονος που θα φωναζει για κανα rotting misery,κανα our saviour,τπτ frozen illusion.Μακαρι αλλα χλωμοτατο...εκτος αν εκνευρισουμε τον Holems:P

Δημοσ.

draconian_promo_tbh1.jpg

Draconians fourth album is now completed. It was born in Fascination Street studio (Opeth, Katatonia, etc.) in Örebro, Sweden, during September. For this recording the band invited U.S. Novembers Doom vocalist Paul Kuhr for the narrative parts of the album. The album, which will be entitled "Turning Season Within", has just gone through the last stages of mixing and we can assure you; producer Jens Bogren did an amazing job in shaping Draconians so far heaviest and most reflective creation. The release is set for late January 2008.

Source.png Πηγή: Draconian Official Website

Τι αλλο να πω εγω? Περιμενω με αγωνια.

Δημοσ.
draconian_promo_tbh1.jpg

Source.png Πηγή: Draconian Official Website

Τι αλλο να πω εγω? Περιμενω με αγωνια.

Να πω πως τους λατρεύω; Δεν αρκεί...

Το δάκρυ που έχει πέσει με τα τραγούδια τους τόσα χρόνια, οι στιγμές που έχουν σημαδέψει δεν περιγράφονται...

Συνώνυμο του πόνου, της οδύνης, η μουσική τους...

Αν και θα πω την αμαρτία μου, προτιμώ τα demo τους που ο ήχος τους είναι πιο emotional, πιο ακατέργαστος...

Πραγματικά περιμένουμε με αγωνία...

Shall I die... Shall I die to be free...

When I cry... When I cry in silence...

So please let me die in silence...

The Cry Of Silence...

Δημοσ.
Ωπα, ενα φαντασμα του παρελθοντος?

(επ ευκαιριας, νομιζω πως η σωστη ορθογραφια ειναι "Beyond The Veil"

Ποιό φάντασμα.... rolleyes.gif

Όσο για το Vail, είναι μια αρχαϊκή παραλλαγή του Veil. Ουσιαστικά σημαίνει ακριβώς το ίδιο. Ως «Beyond the Vail» αναφέρεται στη Βίβλο.

Δημοσ.

Voivod - Katorz (2006)

117780.jpg

Genre: Thrash/Progressive

1. The Getaway

2. Dognation

3. Mr. Clean

4. After All

5. Odds & Frauds

6. Red My Mind

7. Silly Clones

8. No Angel

9. The X-Stream

10. Polaroids

---> The X- Stream <---

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...