Pazzini Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Εισητιρα απο βδομαδα...πηγα σημερα στο ticket house και μου λεει ακομα δεν τα εχουν φερει...γκρρρρρ
Vole Maulder Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Εμένα θα είναι η όγδοη! Τσάμπα πρέπει να με βάζουν μέσα πλέον.
ferongr Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Καλως τα παιδια!! Ουτε 6 μηνες δεν περασαν απο την τελευταια φορα καλα καλα. Ελπιζω με τοσα φραγκα να βαλουν κανα support που να αξιζει.
slipknot Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Εκεί στο Ελληνικό πάντως που ήρθαν το καλοκαίρι οι εγκαταστάσεις ήταν ψιλοχάλια..
Pazzini Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Χαλια?Εγω παλι το χαρηκα περισσοτερο απο το ροκγουειβ σαν χωρο.Πεντακαθαρες τουαλετες(λολ), καθισματα αν βαριοσουν τις πρωτες μπαντες,ανετη προσβαση με τραμ.Μια χαρα
slipknot Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Τι να σου πω,rockwave δεν έχω πάει για να συγκρίνω. Τουαλέτες δεν πήγα,τα καθίσματα μες στη σκόνη και η πρόσβαση με το τραμ μια χαρά αλλά κάνα 15λεπτο περπάτημα μέχρι να φτάσεις..
ferongr Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 10 λεπτα εκανα εγω (απο τους πρωτους εφτασα, 45 λεπτα πριν ανοιξουν την πυλη). Ειχε ζεστη εκεινη την ωρα, αλλα στη μεση της διαδρομης.... ΜΠΥΡΕΕΕΕΣ!!!! Ηπια μια και συνηλθα, μετα δεν καταλαβα ποτε περασε η ωρα μεχρι να μπω, παρα τη ζεστη.
Pazzini Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Αντε να περασουν οι μερες...τωρα εγω σκεφτομαι την setlist.Να παιξουν τα ιδια με το καλοκαιρι δεν (θελω να) πιστευω.Λετε να ακουσουμε κανα sweetness
ferongr Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Ο επομενος που θα ξελαρυγγαστει φωναζοντας "Sweetneeeeeeesss" διπλα στ' αυτι μου θα φαει μπουφλα.
Pazzini Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Χεχεχεεχε Εγω στο λεω απο τωρα θα παρω θεση μπροστα απο τον Mackintosh στα αριστερα.Απλα για να ξερεις
Vole Maulder Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Ο καμμένος στα δεξιά σου που θα ξελαρυγγιάζεται να φωνάζει το Colossal Rains μέχρι να το παίξουν θα είναι εγώ πάντως! Ούτε εγώ πιστεύω να παίξουν τα ίδια. Γενικώς έχουν μια παράδοση να κάνουν πολλές αλλαγές στο playlist τους από συναυλία σε συναυλία. Ελπίζω σε περισσότερα από το In Requiem αυτή τη φορά. Το καλοκαίρι έπαιξαν λίγα δεδομένου ότι είναι καινούριος δίσκος.
ferongr Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Ο καμμένος στα δεξιά σου που θα ξελαρυγγιάζεται να φωνάζει το Colossal Rains μέχρι να το παίξουν θα είναι εγώ πάντως! Και γω μαζι γι'αυτο. Ελπίζω σε περισσότερα από το In Requiem αυτή τη φορά. Το καλοκαίρι έπαιξαν λίγα δεδομένου ότι είναι καινούριος δίσκος. Καλυτερα το χρυσο παρελθον παρα το μετριο παρον.
Harkon Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Gagarin δεν έχω πάει τί λέει σαν χώρος; τους είδα πέρισυ στο club24 που είναι σαν τρύπα αλλά τους φχαριστήθηκα και σαν σέτλιστ και σαν παρουσία. από ξελαρυγγιάσματα εγώ θα φωνάζω "true belief" ή "forever failure" ανάλογα τα κέφια
Vole Maulder Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Δε θα το 'λεγα, μου άρεσε πολύ το In Requiem. Σε βαθμό που τόσους μήνες μετά το θεωρώ ακόμα το καλύτερό τους μετά το Draconian (ξέρω ξέρω θα πέσετε να με φάτε για το Icon αλλά όταν ένας δίσκος έχει - για μένα πάντα - μερικά από τα καλύτερά τους κομμάτια αλλά και μερικά από τα χειρότερα δεν μπορώ να τον βάλω τόσο ψηλά. Το σύνολο είναι που μετράει). Τρίτο βάζω το Host btw. Επίσης, επειδή στάνταρ από τα παλιά θα παίξουν τα χιλιοπαιγμένα (βλέπε As I Die, True Belief κλπ) προτιμώ περισσότερες εναλλαγές σε καινούριο υλικό - και το In All Honesty έστω και μία φορά αντί του So Much is Lost! Ρε Harkon, αμα είναι να βραχνιάσεις, καν' το τουλάχιστον με κάτι που δεν παίζουν συχνά, όχι με αυτά που θα τα παίξουν κι ο ήλιος να ανατείλει από τη δύση!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα