john1987 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 βασικά έπεσαν μετά το 85 γιατί οι 3 προαναφερθέντες δίσκοι βγήκαν 80-84. Αν αναφερεσαι στο Priest...live! αυτο βγηκε το 1987:-D Και βεβαια,πριν να διαλυθουν,εβγαλαν (για πολλους) τον καλυτερο metal δισκο.Πιο thrash βεβαια απο το στυλ τους,αλλα ειναι τελειο το Painkiller. Αυτο που μου αρεσε ιδιαιτερως στους Judas Priest ειναι η ποικιλια που εχουν στη μουσικη τους.Καθε δισκος ειναι διαφορετικος απο τον προηγουμενο και αυτο ειναι μεγαλο κατορθωμα.Κατι που δεν ισχυει για τους (επισης κορυφαιους και αγαπημενους) Maiden. By the way,το τελευταιο των Maiden το θεωρω πολυ καλο,και σαφως καλυτερο απο το dance of death,αλλα χειροτερο του brave new world βεβαια.
the_end Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 80-84 βγήκαν British Steel, Screaming for Vengeance, Defenders of the Faith. γι'αυτό είπα 3 δισκάρες κι ένα τρομερό live (το priest...live). ουσιαστικά δεν "έπεσαν" με τη συνηθισμένη έννοια. απλά δε γίνεται να βγάζεις ΜΟΝΟ κορυφαίες δουλειές. ακόμα και το turbo και το ram it down έχουν μερικά πολύ καλά κομμάτια. btw εμένα ποτέ δε μου άρεσαν οι maiden. έχουν μερικά πολύ καλά κομμάτια αλλά μέχρι εκεί.
john1987 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Α οκ. Προφανως δεν επεσαν.Ενταξει το turbo ειναι λιγακι ντροπη για JP,αλλα οντως εχει 2-3 καλα κομματια.Το Ram it down κι αυτο μετριο,αλλα εχει κατι κομματαρες. Ειδες στο priest...live! τι φωνη εχει ο Halford?Και στα 70s εσπερνε ασχημα. Εγω τους ειχα δει εδω το 2004.Κανεις αλλος τους ειδε?
Wise_One Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Oi Judas Priest είναι απ' τα καλύτερα συγκροτήματα ever. Προσωπικά τους προτιμώ από Iron Maiden. Και δε νομίζω πως ο Halford έχει πέσει ιδιαίτερα η απόδοσή του. Ηταν, είναι και θα είναι ο Metal God.
slygeo87 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Ωραίο το Πουρό...:P Αγαπημενος vocalist? Ψηφίζω Serj Tankian απο System of a down όπως επίσης Bruce Dickinson ή Maynard James Keenan απο Tool.Yπάρχουν πολλοί.. Ποιοτικές φωνές που θα μείνουν χαραγμένες στη μνήμη των φίλων της ποιοτικής metal μουσικής. Απο rock μ'αρεσει ο Robert Plant και οι τρομερές χροιές των Steven Tyler απο Aerosmith και Bon Scott απο AC DC.
john1987 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Oi Judas Priest είναι απ' τα καλύτερα συγκροτήματα ever. Προσωπικά τους προτιμώ από Iron Maiden. Και δε νομίζω πως ο Halford έχει πέσει ιδιαίτερα η απόδοσή του. Ηταν, είναι και θα είναι ο Metal God. Συμφωνω απολυτα.Αλλα πιστεψε με ο Halford των 70s-80s ηταν πολυ καλυτερος απο τον τωρινο.Δηλαδη,στην Αθηνα,το 2004 με πορωσε απιστευτα σε κατι στιγμες,αλλα αν τον συγκρινεις με το παρελθον,εχει χασει αρκετο μερος των φωνητικων του δυνατοτητων,ενω καποιοι αλλοι,το εχουν διατηρησει σχετικα.(dickinson,dio) Αγαπημενος τραγουδιστης:Rob Halford και ακολουθουν απο πολυ κοντα ο Bruce Dickinson και ο Ronnie James Dio.
Aleksiss Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω τι το ιδιαίτερο έχουν οι Metallica. Ένα συγκρότημα είναι με κάποια ωραία τραγούδια, αρκετά ψωνισμένο, με απέχθεια προς τους φαν που δεν αγοράζουν τα cd τους ώστε να έχουν ακόμα πιο πολλά λεφτά, και τίποτα το πρωτότυπο... Έγινε φέτος στο rockwave χαμός. Σιγά ρε παιδιά είπαμε. Δεν θα τρελαθούμε κιόλας. Υπάρχουν πολύ πιο πρωτοποριακά συγκροτήματα απο τους metalica. Είναι καλοί αλλά ως εκεί. Μπαίνουν σε μια κατηγορία με πολλά ακόμα συγκροτήματακια, Σεβαστή η γνώμη σου για τους Metallica αλλά προσωπικά πιστύω πως το "Μπαίνουν σε μια κατηγορία με πολλά ακόμα συγκροτήματακια" μόνο γέλιο προκαλεί. Στο τέλος τέλος όλα είναι θέμα προσωπικού γούστου αλλά αυτό διαφέρει απο το να τα ισοπεδώνεις όλα.
Sellers Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Σεβαστή η γνώμη σου για τους Metallica αλλά προσωπικά πιστύω πως το "Μπαίνουν σε μια κατηγορία με πολλά ακόμα συγκροτήματακια" μόνο γέλιο προκαλεί. Στο τέλος τέλος όλα είναι θέμα προσωπικού γούστου αλλά αυτό διαφέρει απο το να τα ισοπεδώνεις όλα. Ακριβώς είναι όλα θέμα γούστου. Γιατί δηλαδή προκαλέι γέλιο ? Ίσως εσένα σου φαίνεται γελοίο αλλά πίστεψε με ξέρω ΠΟΛΛΟΥΣ οι οποίο συμμερίζονται την άποψη μου...
Vole Maulder Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Βασικά αν υπάρχει ένας λόγος που οι Metallica δεν μπαίνουν σε αυτήν την κατηγορία είναι το μέγεθος κ η βαρύτητά τους στην όλη σκηνή. Είτε τους συμπαθείς είτε όχι, είτε τους γουστάρεις είτε τους βρίσκεις αδιάφορους, αυτό δεν μπορείς να το αρνηθείς κ να το απαξιώσεις. Επίσης, γνώμη μου, το "κάτι ιδιαίτερο" υπάρχει στους Metallica προτού γίνουν όλα αυτά που περιγράφεις περί υπεροψίας, απέχθειας προς τους οπαδούς κλπ στα οποία συμφωνώ μαζί σου και με το παραπάνω. Έχω μεγαλώσει με αυτό το συγκρότημα, τους έχω αγαπήσει όσο λίγα συγκροτήματα στη ζωή μου, αλλά εδώ κ χρόνια έχουν πεθάνει για μένα, για αυτούς κ για άλλους πολλούς λόγους. Το παρελθόν όμως δεν ακυρώνεται.
papiadyths Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Chimaira .- hear and post again plz kk thnx. )))
ΜΑΝΟΛΗΣ Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Οι JUDAS PRIEST για μένα ειναι το κορυφαίο metal γκρούπ . Και τα live τους που εχω δει στο εξωτερικό θα μου μείνουν αξέχαστα . Εχουν γράψει ιστορία μαζί με IRON MAIDEN - BLACK SABBATH - METALLICA αν και βλέπω οτι πολύ εχουν απογοητευτεί με τους METALLICA οπως και εγω φυσικά αλλά κανεις νομίζω δεν ξεχνάει τους πρώτους τους δίσκους , κάποτε ερχεται η πτώση τι να κάνουμε . Η μουσική σκηνή εχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια δυστηχώς γι αυτό δεν μας αρέσουν κάποια πράματα .
we_will_rise Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Αγαπημένος vocalist: Damond Jiniya (Savatage)
john1987 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Οι JUDAS PRIEST για μένα ειναι το κορυφαίο metal γκρούπ . Και τα live τους που εχω δει στο εξωτερικό θα μου μείνουν αξέχαστα. Hell yeah! Ποια live ειχες την τυχει να παρακολουθησεις?Εγω τους ειδα το 2004 εδω μονο δυστυχως. Των Savatage oντως ειναι απο τις πολυ καλες φωνες του metal.
slygeo87 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Αυτό που παρατηρώ είναι οτι έχουμε πολλά μέλη που ανήκουν στη Heavy Metal.70's++.. Ολοι εσείς έχετε ''κοιτάξει'' να διευρύνετε λίγο τα ακούσματα σας? πχ..dimmus borgir,at the gates,in flames,dark tranquillity,sentenced. Όλα τους group-άρες worth listening. Φιλικά..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα