Sellers Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Σ'ευχαριστώ ferongr. Όντως πρέπει να παίζουν καταπληκτικά. Απο όπου και αν ακούσω γι'αυτούς τα καλύτερα λόγια ακούω.
ferongr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Fact: Η μουσικη διαννοια των Meshuggah δεν αποδυκνειεται με αριθμους.
grifos_91 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 8a mou pite ena kl sigrotima...xerw metal kai rock sigrotimata alla 8elw na akousw kai kati kainourgio...
ferongr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Λοιπον. Ποια ειναι τα αγαπημενα σου metal συγκεοτηματα? Επειδη η metal εχει απειρα παρακλαδια, αμα σου προτεινουμε στην τυχη μπορει να χαλαστεις.
Helm21 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 grifos: ακου Hammers of Misfortune - The August Engine Fact: Η μουσικη διαννοια των Meshuggah δεν αποδυκνειεται με αριθμους. Εμένα μου άρεσαν στο Destroy Erase Improve και στο None EP. Μετα βαρέθηκα όλο το ίδιο. Πολύ επιδραστική μπάντα, για κακό κυρίως.
Doctor^DoomED Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 μα καλα, δεν σου αρεσε το Nothing?? δισκαρα κατ'εμε! ειναι ευκολα αναγνωρισιμοι λογω συγκεκριμενων κιθαριστικων φρασεων που επαναλαμβανουν παραλλαγμενες σε πολλα κομματια και μερικες μπασογραμμες αλλα εγω δεν τους βρισκω διολου βαρετους...
Lucifer Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Εμένα μου άρεσαν στο Destroy Erase Improve και στο None EP. Μετά τους έμαθε η πλέμπα και ξενέρωσες ε;
Helm21 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 χμ δεν θα τολεγα. Για να λέω ακόμα πόσο γουστάρω Metallica μάλλον δεν το έχω αυτό που υποπτεύεσαι. Με την μια να φανταστείς τα χειρότερα για εμένα, ντροπή! και μου αρέσουν το DEI/NONE επειδή ήταν μαζί, και έφερναν περισσότερο με Metallica καλή ώρα απότι αργότερα που έγιναν μηχανή unison palm mute ad nausea. Σεβασμός για το όραμα τους, κούραση στην ακρόαση.
slygeo87 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Savage Grace - Master of disguise 1985 1. Lions Roar 2. Bound to Be Free 3. Fear My Way 4. Sins of the Damned 5. Into the Fire 03:29 6. Master of Disguise 7. Betrayer 8. Sons of Iniquity 9. No One Left to Blame
Helm21 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Και ένας από τους καλλιτερους speed metal δίσκους, και ένα από τα καλλίτερα εξώφυλλα γενικά ever.
Helm21 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Βαρετό και ανέμπνευστο sample-orchestra θεατρικό demi-metal side project, απολύτως αδιάφορο κατά την γνώμη μου. A και ένα καινούριο, άκου Syrach - Days of Wrath
Lucifer Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 χμ δεν θα τολεγα. Για να λέω ακόμα πόσο γουστάρω Metallica μάλλον δεν το έχω αυτό που υποπτεύεσαι. Με την μια να φανταστείς τα χειρότερα για εμένα, ντροπή! Metallica ξεκίνησες να ακούς αφού είχαν γίνει όνομα. Αλλά: και μου αρέσουν το DEI/NONE επειδή ήταν μαζί, και έφερναν περισσότερο με Metallica καλή ώρα απότι αργότερα που έγιναν μηχανή unison palm mute ad nausea. Σεβασμός για το όραμα τους, κούραση στην ακρόαση. κομπλέ.
Helm21 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Και Meshuggah άρχισα να ακούω μετά από όταν ήταν όνομα, τουλάχιστον στο εξωτερικό... δεν είναι από το Chaosphere μεγάλοι, ας πούμε? Ε κατά το 1999-2000 αγόρασα το DEI
slygeo87 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Top 5 Rock 'n Roll songs...για πείτε !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα