Helm21 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 βασικα έτσι όπςσ το έθεσες ρε χελμ δινεις την εντύπωση 15χρονου με μπλουζάκι άισντ έρθ που ζητάει συμβουλές από τον αδερφό του για μουσική. αλλά από τη στιγμή που δεν είσαι και από τη στιγμή που απ'ο,τι κατάλαβα έχεις κάποιες στοιχειώδεις γνώσεις, γιατί δεν τα ψάχνεις μόνος σου; α) για να γίνεται κουβέντα α) για να έχω την ευκαιρία να δείξω τα γαλόνια μου α) για να προστίθεται μια χαρούμενη νότα στην καθημερι-νότητα του καρλμικάζε φιλικά, γιατί θα βρεθούν άλλοι 35726958 να σου προτίνουν κάτι που το έμαθες "πριν τους περάσει καν από το μυαλό να ασχοληθούν με το 'metal' ε όχι και Tiamat (για τους οποίους ποσταρα πριν από μερικές σελίδες) και Lake of Tears ρε γαμώτο.
Garnele Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 ντακς, μαζί σου ρε παλικάρι, αλλά θέλει ιδιαίτερο χειρισμό η εφηβεία. μετά πάνε και γίνονται σκυλάδες αν δεν προσέξεις λίγο
Shocker Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Ε οχι κ σκυλαδες,ελεος! Τεσπα,θα δω κανεναν σας στους WASP/GammaRay+Helloween/Ensiferum/DarkTranquility?
Garnele Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 χαχαχαχαχαχα να 'σαι καλά slygeo87, θα το προτείνω για αφίσα στο επόμενο πάρτυ τοου βαλχάλα
Helm21 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Blut Aus Nord - Odinist ω! μου άρεσε πολύ το The Work Which Transforms God και το Ultima Thule. Getting.
slygeo87 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Warning - Watching From A Distance 2006 Traditional doom metal.Απ' ότι είδα δεν έχουν μεγάλη δισκογραφία 1-2 demo, ένα δίσκο του 1996 και το ''from a distance'' φέτος. Nice find.Θα το τσεκάρω.
Sellers Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Δεν μπορώ να θυμηθώ το όνομα ενός ελληνικού συγκροτήματος με αγγλικό στίχο. Νομίζω ότι πάει κάπως Wheel on the wisp αλλά τώρα έφαγα κόλλημα...
slygeo87 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 W.E.B. Wampyrinacht Warbled Arma Wargoat Wargrinder Warship Wastefall Weidervereihegung Wild Machine Wind (Grc) Wind Spout Windfall (Grc) Winds (Grc) Winter Path Winterdemons Wintergods Winter�s Dawn Wisdom (Grc) Witchammer Witchcurse Without Faith Wodulf Wolfcry Wolfnacht Womb of Maggots Wormspit Worship (Grc) Wrathblade WSR Kανένα απ' αυτά?
ferongr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Will-o-the wisp. Παιζουνε καταπληκτικο progressive. http://www.will-o-thewisp.gr
slygeo87 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Bρέθηκε μπάντα που να ΜΗΝ υπάρχει στη λίστα των metal archives? ΘΑΥΜΑ!
ferongr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Και μαλιστα δεν ειναι καμμια μετρια μπαντουλα. Γραφουν και παιζουν καταπληκτικη μουσικη. Progressive (οχι της ψωνιστιkης Dream Theater σχολης, αλλα με ουσια) με εντονες εναλλαγες ανδρικων-γυναικειων φωνητικων με καταπληκτικες μελωδιες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα