Προς το περιεχόμενο

Ιnsomnia Metal Club (I.M.C.)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι εδώ και αρκετές σελίδες έχει υπάρξει μια γενική παραδοχή ότι ο,τι λέω εγώ είναι σωστό και ο,τι λένε οι διαφωνούντες λάθος.

Δεν ξέρω, δεν έχω ακούσει ποτέ τίποτα γερμανικό gothoelectro-metal το οποίο να μου φάνηκε πειστικό αρχικά, σε οποιοδήποτε επίπεδο. Έχεις τίποτα άλλο να προτείνεις εκτός από Crematory?

• Απαντ. 955
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αναλογ την αναλογια metal/electro που επιτρεπεις (κατω της μοναδας πχ?)

Όχι εδώ και αρκετές σελίδες έχει υπάρξει μια γενική παραδοχή ότι ο,τι λέω εγώ είναι σωστό και ο,τι λένε οι διαφωνούντες λάθος...

Τωρα... τι να πω... Απλως θα κανω πως δεν το ακουσα αυτο... μπαμπα!

Δημοσ.

και για να μην ξεχνιόμαστε

Warning

131406.jpg

Watching From A Distance

2006

Οι Warning είναι trio από την Αγγλία, με στενούς δεσμούς με Solstice και Miscatonic Foundation. Απλωμένο Doom Metal, ξεχειλίζει από νεκρό χρόνο. Πως είναι να ελπίζεις, ακίνητος, για κάτι καλλίτερο, για χρόνια? Οι νότες πέφτουν στο tempo των χτύπων της καρδιάς, κάθε αρμονική πρόταση ξεκάθαρη, ποτέ δεν προτρέχει η μουσική του συναισθήματος που χρωματίζει, επειδή εξάλλου αν υπάρχει κάτι που φοβάται είναι το τέλος. Σισύφειο φορτίο αυτή η γκρίζα μέρα, κοιτώντας από μακριά, μετρώντας τις ανάσες που σου απομένουν.

Τωρα... τι να πω... Απλως θα κανω πως δεν το ακουσα αυτο... μπαμπα!

Έλα μια πλάκα κάναμε!

Δημοσ.
Έλα μια πλάκα κάναμε!

Χαχαχα. Οσον αφορα τους Warning, δεν τους εδωσα την ευκαιρια που αξιζαν καποτε. Πιθανως να κανω καμμια προσπαθεια παλι.

Δημοσ.

ο όρος "γερμανικο gothoelecto-metal" που διάβασα μερικά ποστ πιο πάνω θέλω να πιστεύω ότι δεν προσδιόριζε είδος μουσικής, ε; :rolleyes:

φίλε Helm21, απο (γερμανικο) "γκοθοηλέκτο" μάλλον οι πλέον κλασσικοί είναι οι Diary of dreams και τα φιλαράκια τους οι Diorama. όσο για το (γερμανικό) metal μάλλον δεν είμαι η καταλληλη για να μιλήσω.

Παρόλα αυτά για τους πιο "κάφρους" υπάρχει το (γερμανικό) industrial -και προς θεού δεν εννοώ τους Rammstein- ή ακόμη καλύτερα το (γερμανικό) noise :devil:

Δημοσ.
ο όρος "γερμανικο gothoelecto-metal" που διάβασα μερικά ποστ πιο πάνω θέλω να πιστεύω ότι δεν προσδιόριζε είδος μουσικής, ε;

You'd be surprised...

Από γερμανικό gothic και gothic-electro ξέρω αρκετά πράγματα (και δεν μου αρέσει τίποτα) σαν Diary of Dreams κλπ. Το συστατικό metal είναι που τα κάνει όλα τόσο μα τόσο χειρότερα.

Δημοσ.

το γεγονός ότι ονόματα όπως οι girls under glass κλπ έχουν κιθάρες, δεν σημαίνει ότι μπαίνει το συστατικό μέταλ μέσα. εκτός αν μιλάμε για κιθαριστικό ιντάστριαλ.

τέλος πάντων ναι οκ, λεπτές οι γραμμές μεταξύ όλων αυτών και πολλές φορές ανούσιες. προφανώς, γούστα... αλλά δεν πίστευα και ποτέ ότι υπάρχει άτομο που συνδιάζει το θρας με το γερμανικο αυτό συνοθήλευμα που ανέφερες :-)

Δημοσ.

το gothelectrometal πάσχει κυρίως επειδή είναι σαν a metalhead's version of gothic or electro αν με πιάνεις. Χίλιες φορές οι κανονικοί gothαδες στο ιδίωμα τους παρά μεταλλαδες που έχουν επιδερμική κατανόηση του ζητήματος 'ωωω.. αν βάλουμε μερικά πλήκτρα πάνω από το generic metal riff μας και μπάσα φωνή κάνουμε ατμοσφαίρα!'

Τα ίδια και χειρότερα για metalhead's version of ambient: call me drone metal. SunnO))) και άλλες ανάλογες πίπες.

αλλά δεν πίστευα και ποτέ ότι υπάρχει άτομο που συνδυάζει το θρας με το γερμανικό αυτό συνονθύλευμα που ανέφερες

Εγώ είμαι αυτό? Όταν λες 'συνδυάζει' τι εννοείς?

Δημοσ.

εννοώ ότι ακούει θρας και δεν χορεύει σε τραινάκι όταν βρεθεί σε χώρο που παίζει ηλεκτρο-μπλα-μπλα.

οκ έπιασα τι εννοείς τελικά, είχα κάτι τελείως διαφορετικό στο μυαλό μου σχετικά με το είδος που ανέφερες. γουατεβερ...

Δημοσ.

Να μου προτείνουν τίποτα που να μην έχω ακούσει χρόνια πριν σου περάσει καν από το μυαλό να ασχοληθείς με το 'metal' λέμε :P

Δημοσ.

βασικα έτσι όπςσ το έθεσες ρε χελμ δινεις την εντύπωση 15χρονου με μπλουζάκι άισντ έρθ που ζητάει συμβουλές από τον αδερφό του για μουσική. αλλά από τη στιγμή που δεν είσαι και από τη στιγμή που απ'ο,τι κατάλαβα έχεις κάποιες στοιχειώδεις γνώσεις, γιατί δεν τα ψάχνεις μόνος σου;

*φιλικά, γιατί θα βρεθούν άλλοι 35726958 να σου προτίνουν κάτι που το έμαθες "πριν τους περάσει καν από το μυαλό να ασχοληθούν με το 'metal'"*

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...