Helm21 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Και τι σου λέει όταν μια 'είναι θράς' μπάντα παίζει ύμνο τον gay? Ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όσο φαίνονται, ίσως?
ferongr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Και γω εχω τα πληκτρα στο "Μελαχροινακι" (μεταξυ αλλων εκεινη τη μερα) σε ενα πανηγυρι στο χωριο. Τι σημαινει αυτο? Το 50αευρο μου το βγαλα.
Helm21 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Να σου πω, Depressive Age άκουσες ή απλά διάβασες 2 γραμμές στίχων και είπες να πεις το κοντό σου? Είναι εξαιρετικά μη-φιλικό άκουσμα αν προσπαθείς να βγάλεις φράγκα. Πρώτα 'είναι θράς' (όταν έχουν τόση απόσταση απο τους Exodus και τους Vio-lence όση έχει περίπου και ο Stravinsky απο τον Vivaldi) και τώρα φράγκα-αρπαχτή? Μήπως δικαιολογείς τα αδικαιολόγητα? Αν ακούσεις το First Depression και το Electric Scum από που προέρχονται τα videos που παράθεσα το πιθανότερο είναι να πας να κόψεις τις φλέβες σου. Έχουν τόση μαυρίλα και απελπισία μέσα που 30 Crematory και Trail of Tears ούτε στο όνειρο τους. Και ναι, ενώ 'έιναι θρας'... Να είσαι όσο ελιτιστής θέλεις, αλλά να ξέρεις για τι πράγμα μιλάς.
ferongr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δεν εννοουσα οτι το εκαναν για να βγαλουν φραγκα, απλως ολοι μας κανουμε πραγματα για να σπασουμε τη μονοτονια. Και αν θες να με κανεις να καταλαβω τη διαφορα μεταξυ thrash και technothrash, be my guest, καθως ποτε δεν ασχοληθηκα με τα ιδιωματα. Οχι, ουτε Metallica ακουσα ιδιεταιρα στη ζωη μου, ουτε Slayer, ουτε Exodus. Το πρωτο μεταλ LP που ακουσα στην ζωη μου ηταν το Spiritual Healing απο Death. Απ την αλλη μπορω να εκφερω γνωμη, χωρις να ειμαι εις βαθος γνωστης ενος ιδιωματος. Αν θες, μοπορεις να την αποριψεις, αλλα ουχι να την προγκηξεις
Helm21 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Άμα δεν έχεις ακούσει Metallica, Slayer, Exodus τότες απλά δεν ξες τι είναι το θρας οπότες δεν μπορώ να σου εξηγήσω τις διαφορές του με το τεχνοθράς ούτε γενικά να καταλάβω γιατί μιλάς για πράγματα που δεν γνωρίζεις έτσι αφοριστικά. Με πέταξες σε παγίδα να μιλάω μόνος μου κοινώς.
ferongr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Παντως δεν σε πεταξα σε παγιδα επιτηδες, ανθρωποι ειμαστε, οχι μοντεμ που κανουν handshake. No hard feelings on my side.
Helm21 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Ναι ρε no problem φυσικά, απλά λέω. Άκου thrash, παίζει πολύ διαμάντι μέσα στον σορό.
ferongr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Οκ. Ακουσα ενα preview Mekong Delta και μου αρεσαν.
Shocker Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 μου πήρε κάνα λεπτό να καταλάβω τι είναι αυτό το last.fm. Getting too old for this shit. Ακούς αρκετή μουσική που είναι αρκετά εκτός του γούστου μου... το λεγόμενο σκατί (brown) metal που λέγαμε για να σας πικάρουμε εσάς τους μεταλογκοθαδες όταν ήμουν μικρότερος. Ειλικρινά άνθρωπο που να ακούει Crematory ή Beseech σοβαρά πάνε χρονια που γνώρισα. Μόλις γνωρισεις εμενα!Crematory for the win!
metalmike Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Μόλις γνωρισεις εμενα!Crematory for the win!Κι εγω στα ιδια ειμαι...και ακουω παρα πολλες γκοθιες ακομα...παντα gothic metal/rock,εννοειται οχι τιποτε electro και τα συναφη...
Lilith19 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 γεια σας!κ εγω ακουω crematory,εκτος των αλλων..η διασκευη που κανανε στο temple of love απο sisters of mercy πως σας φαινεται..?
Helm21 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Ωχ χριστέ μου δεν περίμενα να κάνω τέτοια ζημιά
ferongr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 blah blah blah...Ειλικρινά άνθρωπο που να ακούει Crematory ή Beseech σοβαρά πάνε χρονια που γνώρισα... blah blah blah Νταξ, και για τους Bessech μην ορκιζεσαι, ειναι χαλαρωτικο ακουσμα που δεν δημιουργει συναισθηματα. Ιδανικο οταν κανεις δουλεια και θες ενα μουσικο χαλι να συνοδευει τις δραστηριοτητες σου χωρις να σε αποσπα. Οι Crematory ομως ειναι καλοι. Ποσα χρονια?
Helm21 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Γερμανικό goth/electrometal. Δεν γίνεται να είναι καλό. Στην καλλίτερη ακούγεται χωρίς να το προσέχεις.
ferongr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Περι ορεξεως ρε ψηλε, μελιτζανοκεφτεδες... γεια σας!κ εγω ακουω crematory,εκτος των αλλων..η διασκευη που κανανε στο temple of love απο sisters of mercy πως σας φαινεται..? Πριν 10 χρονια . Δεν φτανει το πρωτοτυπο. Αλλα ακουγεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα