Προς το περιεχόμενο

Ιnsomnia Metal Club (I.M.C.)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγαπητό Metal Hammer. Το αγόρι μου με πιέζει να κάνουμε sex ακούγοντας Mercyful Fate, αλλα δεν νομίζω ότι μπορώ. Τον ξέρω μονο 2 μήνες, και είναι τόσο πιεστικός... τι να κάνω?

Υ.Γ. Οι Arch Enemy είναι τέλειοι!

• Απαντ. 955
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αγαπητη [paste name here]. Ακουστε Mastodon και SOAD. Ετσι υποστηριζετε και την Sony Music. Και αν σας πιασουμε στα τορρεντς, θα φερουμε τον Χρονοπουλο να σας διαβασει ολα τα Editorial των τελευταιων 15 ετων (μεγα βασανιστηριο).

Υ.Γ. Του χρονου θα μαζεψουμε καμμια 15αρια καινουργιους ασχετους να απαντανε στα μυνηματα και να κανουν reviews στη σαβουρα.

(Το Insomnia σερνεται?)

Δημοσ.

Engine - Engine 1999

16529.jpg

1. Monster

2. Alone

3. Falling Star

4. Taste 04:25

5. I Don't Need

6. Teach Me

7. Bear Your Cross

8. Tree Of Life

9. You're Awake

Δημοσ.

Engine - Superholic 2002

13719.jpg

1. Losing Ground

2. Suffocated

3. I Know

4. The Perfect Star

5. Superholic

6. Fascination Street (Cure cover)

7. 1 a.m.

8. Home

9. Realize

10. Save Me

11. Mine

Δημοσ.

Τα Neon God των W.A.S.P. είναι αλμπουμάρες. Τα ακούω από χθες μετά από τρομερά πολύ καιρό. Καταλαμβάνουν τις 2 απ' τις 3 θέσεις του player.

Δημοσ.

Ακουστε το νεο αλμπουμ των Nightwish,Dark Passion Play...κατα τη γνωμη μου ειναι παρα μα παρα πολυ καλο και ανηκει στα αλμπουμ της χρονιας...

Δημοσ.
Ακουστε το νεο αλμπουμ των Nightwish,Dark Passion Play...κατα τη γνωμη μου ειναι παρα μα παρα πολυ καλο και ανηκει στα αλμπουμ της χρονιας...

E? :?

Δημοσ.

Γουστάρω πολύ τρελά Nightwish, αλλά το Dark Passion Play με παραξένεψε πάρα πολύ. Βασικά μετά από 6 ακροάσεις κι ακόμα δε ξέρω αν μ' αρέσει ή όχι.

Δημοσ.

Το άργησα λίγο το comment αλλά για Messiah και Candlemass απλά θα πώ δείτε το Documents Of Doom...

Η μπάντα στα καλύτερα της να σπέρνει και να θερίζει! Marcolin απλά θεός...

ΑΛΛΑ

Τι να πει κανείς για τον Johan Langquist και την ερμηνεία του στο Epicus ή τους Vikstrom-Flodkvist....

Απλά ο Messiah έδωσε αυτό το χαρακτηριστικό στους Candlemass...Η φωνή του ώρες-ώρες είναι μαγική....

Η τελευταία του verse στο well of souls από το documents of doom με κάνει να ανατριχιάζω ΚΑΘΕ φορά!

Αν ήταν να κάνω μια κατάταξη θα ήταν Johan Langquist (μόνο και μόνο για το A Sorcerer's Pledge!), Messiah και μετά τα ρέστα...

btw το documents πρέπει να είναι από τις χειρότερες παραγωγές DVD ever... Ο ήχος σε κάποια σημεία είναι ασύγχρονος.

Δημοσ.
Άσχετο αλλά εγώ να πάω Fates Warning το Νοέμβρη; Αξίζει να κατέβω Αθήνα από τα Γιάννενα; :)

Τι; Ποιος;; Πού;;; Πότε;;;; Γιατί τα δικά μου αφτιά δεν έχουν πάρει τίποτα??

Αν τους χάσω πάλι θα πάω να κουρευτώ!! Για δώσε κανα info γιατί το avopolis δε λέει τίποτα.

Και φυσικά θα κατέβεις Αθήνα για να τους δεις, δε θα' πρεπε καν να το σκέφτεσαι.

Har!!! Πρώτα κοιτάνε το site του συγκροτήματος και τελευταίο το avopolis θα μου πεις, αλλά λέμε τώρα...

19 Νοεμβρίου στο Gagarin οι FW...ημ/νία που πέφτει....Δευτέρα????

Δημοσ.
Τι; Ποιος;; Πού;;; Πότε;;;; Γιατί τα δικά μου αφτιά δεν έχουν πάρει τίποτα??

Αν τους χάσω πάλι θα πάω να κουρευτώ!! Για δώσε κανα info γιατί το avopolis δε λέει τίποτα.

Και φυσικά θα κατέβεις Αθήνα για να τους δεις, δε θα' πρεπε καν να το σκέφτεσαι.

Har!!! Πρώτα κοιτάνε το site του συγκροτήματος και τελευταίο το avopolis θα μου πεις, αλλά λέμε τώρα...

19 Νοεμβρίου στο Gagarin οι FW...ημ/νία που πέφτει....Δευτέρα????

Yeap, Gagarin.

Δευτέρα και έχω και κλινικές στο νοσοκομείο κάθε πρωί οπότε .... κατεβαίνω με το αμάξι Δευτέρα μεσημέρι να προλάβω να είμαι Αθήνα και φεύγω με το τέλος της συναυλίας να προλάβω πρωί να είμαι στο νοσοκομείο για δουλειά (ή για νοσηλεία whatever!)

:twisted:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...