Προς το περιεχόμενο

Ιnsomnia Metal Club (I.M.C.)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
κυριο λουσιφερ, στην συναυλια dhg επαικσαν το crystal spectre?

ps an kai sy xrwstas ena setlist. ;P

ή αυτό ή το monumental πρώτο πρώτο!

θα στη ποστάρω, περίμενε!

• Απαντ. 955
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τελικα ειμαι το μονο ατομο στην Ελλαδα που δεν θεωρει τους Rotting Christ ιδιαιτερης καλλιτεχνικης ποιότητας (ανεξαρτητα απο μουσικες κατευθυνσεις)? Ειχα μια συζητηση με εναν κολλητο για αυτο το θεμα και παραλιγο να παιξουμε μπουνιες.

Δημοσ.

Οι Rotting Christ για εμενα μετά το Thy Mighty Contract γίνονται αδιάφοροι, και μετά το Dead Poem ενεργά κακοί (παίζει πολλή βλακεία). Ακούω μονο Satanas Tedeum, το split με MonumentuM ,Dawn of the Iconoclast, Passage το Arcturo και Apocathelosis.

Το είχα πει και νωρίτερα στο thread, πολλές μπάντες που λέει ο κόσμος "έλα, ήταν καλλίτεροι στα πρώτα τους" δεν είναι πραγματικά, και πάνε να το παίξουν μάγκες και ψαγμένοι. Οι Rotting Christ ΟΝΤΩΣ ήταν πολύ καλλίτεροι παλιά, με πολύ ζοφερή ατμόσφαιρα και συνθέσεις (και κακό ήχο/εκτελεστική ικανότητα!). Όσο πιο επαγγελματίες γίνανε, τόσο χειρότερη και η μουσική τους.

Δημοσ.

Δηλαδη, ειχα παει στο Open Air σκονο-festival, και πρεπει να ημουνα ο μονος που μετα απο ενα σημειο ειχα βαρεθει την εμφανιση των Rotting Christ (αντιθετα, οι Sun of Nothing, οι Type O και οι Paradise Lost ειδικα εσκισαν). Καθομουνα σαν το αγκουρι τριτη σειρα περιμενοντας τους (εκπτωτους δυστυχώς σημερα) αγγελους του σκοτους (Paradise Lost), ενω ο κοσμος γυρω μου τρελενοταν. Ο Σακης μαλλον με πηρε πρεφα (ημουνα και στο κεντρο) και μου εριξε ενα περιφρονησης οπως εσκυβε μπροστα με το ποδι στο ηχειο.

Και στην εξοδο, τη ταλαιπωρια ηταν αυτη. Τουλαχιστον ημουνα μπυρωμενος και αντεξα.

Δημοσ.

Ναι οι Christ ήταν τραγικοί σε αυτό το live, τους είδα και εγώ. Κάθε χρόνο και χειρότερα φωνητικά ο Σάκης, τα τραγούδια είναι σαν nursery rhymes...

Δημοσ.

Παντως οι PL τα σπασανε. Η μονη μαλακια ηταν οι ηλιθιοι που φωναζαν να παιξουν το Sweetness (μια φορα περσι νομιζω φτανει), δεν τους εφτασε που παιξανε (εστω και με καθαρα φωνητικα) τραγουδια απο το Gothic. Το μονο κουλο στην ολη εμφανιση ηταν ο Aaron που χοροπηδουσε λες και επαιζε σε hardcore μπαντα, ενω ο Greg ητανε κορυφαιος σκηνικα (γουστα).

Δημοσ.

Καλοί οι PL και κατά την γνώμη μου. Ας συνεχίσουν να βγάζουν καλά album σαν το τελευταίο και θα συνεχίσουμε να τους βλέπουμε.

Δημοσ.

O Steele ηταν θεος (και ας ημουνα ο ατυχος που εφαγε το μπουκαλι το κρασι στον ωμο). ειδικα το medley που εκανε ηταν ωραιο, και αν ηταν και αυθορμητο, τοτε του βαζω 10'

Δημοσ.

Αληθεια με τραωει κατι. Ποσο καλα θα δεσουν σκηνικα ο Al Lowe με τους Candlemass? Τουλαχιστον στο King of the Grey Islands ειναι λιγακι αχρωμος, σε αντιθεση με την καταπληκτικη του ερμηνεια στο Alone των Solitude Aeturnus. Θα μαθουμε 30 του μηνος. Το support αλλαξε κιολλας, αντι για τους "αληθινα μεταλλικους" Powerwolf θα ειναι οι progressiveαδες Need. Καλυτερα ;)

Δημοσ.
Παντως οι PL τα σπασανε. Η μονη μαλακια ηταν οι ηλιθιοι που φωναζαν να παιξουν το Sweetness.

Κανω πως δεν το ειδα...πρεπει μετα απο καθε τραγουδι να το φωναζα:mrgreen:

Δημοσ.
Κανω πως δεν το ειδα...πρεπει μετα απο καθε τραγουδι να το φωναζα:mrgreen:

No offence, αλλα τετοια κομματια παιζονται μια φορα δυστυχως... εν τω μεταξυ ενα κομματι απο το Symbol of Life τι το θελανε? Ξενερωσα στη μεση της συναυλιας. Αυτα ΔΕΝ ειναι για τους Paradise Lost.

Δημοσ.

Ferongr δεν θα το μετανιώσεις, 4 φορές έχω δει Candlemass, κάθε φορά ήταν καλή. Δεν είναι λες και ο Messiah είναι ο αγαπημένος μου ή το έκανε από αγάπη (μάλλον ο χειρότερος Candlemass τραγουδιστής θα έλεγα) έτσι κι αλλιώς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...