Προς το περιεχόμενο

Ιnsomnia Metal Club (I.M.C.)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
έχεις ακούσει έστω και μια νότα dhg?

Γενικά μιλούσα, δεν αναφέρθηκα συγκεκριμένα στους DHG... αν και έχω ακούσει το 666 και το Supervillain.

• Απαντ. 955
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εγω δεν μπορω να καταλαβω την εχ8ρα του χελμ21 απεναντι στους ΔΗΓ παρουσιαζοντας τους ως μια χαλια μπαντα το οποιο πιστευω οφειλεται περισοτερο στους φαν που το παιζουν ιντελεκτσουαλ ακουγοντας τους μετα-δηγ και δεν εκτιμανε το kronet til konge ας πουμε.

ισα ισα ρε πουστη(generally speaking) μου εχουν αποδειξει και με το παραπανω ποσο μουσικαρες ειναι βλεπε βικοτνικ και απο αυτο βλεπε Ved Buens Ende εστω κ Aphrodiciac βλεπε Czrl και αντιστοιχα Aura Noir k Ved Buens Ende ειχαν και μια φωναρα που παιζε μπαλα στο δικο του γηπεδο βλεπε Aldrahn και γενικα δεν μπορεις να τους χαρακτηρισεις αταλαντους ουτε ανεπνευστους κ αυτο διοτι το 666 ειναι αδιαμφησβητητο οτι εσπρωκσε τα ορια της ακραιας μουσικης και τα επεκτεινε βαζοντας και αυτοι ενα λιθαρακι στην παγκοσμια μουσικη σκηνη με τον αερα του φρεσκου του πρωτοποριακου του διαφορετικου κατι το οποιο οι Mysticum στο genre αυτο ειχαν προσπαθησει αλλα οχι στον βαθμο και την πολυπλοκοτητα των dhg.

Πιστευω εν τελει οτι περισοτερο στην δινουν οι φαν k oi φανφαρες τους παρα καθαυτοι οι dhg.

Δημοσ.

mert, το 666 και που δεν είναι του γούστου μου δεν το θεωρώ κακό album, και ταλέντο και όραμα δείχνει (και ας προτιμώ το Satanic Art). Πόσο μάλλον για at the end of the rainbow και τέτοια άλλα μεγαλεία. Για το καινούριο είναι ο λόγος. Είναι ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ.

Δημοσ.
Εψαξα και βρηκα δισκους απο Tiamat.Εχουν χαλια παραγωγη οι δισκοι ή εγω ειμαι γκαντεμης?

Μάλλον είσαι γκαντέμης. rolleyes.gif

Δεν θυμάμαι τα πρώτα τους album, αλλά από το Wildhoney και μετά δεν θυμάμαι να είχαν κάποιο πρόβλημα. blink.gif

Δημοσ.

Το Wildhoney είναι το τέταρτο. Από το δεύτερο - και αριστουργηματικό - Astral Sleep και μετά την παραγωγή την κάνει ο Waldemar Sorychta, οποτε είναι ξεκάθαρη αν και λίγο παραπάνω καλογυαλισμένη απόσο θα έπρεπε (λέμε τώρα). Να ακούσεις το Astral Sleep, το Clouds και το Wildhoney. Με αυτή την σειρά. Οι Tiamat υπήρξαν σπουδαίοι.

Δημοσ.
Εψαξα και βρηκα δισκους απο Tiamat.Εχουν χαλια παραγωγη οι δισκοι ή εγω ειμαι γκαντεμης?

Απλως τα παλια των Tiamat εχουνε φυσικη παραγωγη, χωρις την ψηφιακιλα των σημερινων παραγωγων. Για να εκτιμησεις το βαθος του ηχου και τα πλουσια ηχοχρωματα χρειαζεται ενα καλο ηχοσυστημα (και οχι ηχεια H/Y).

Δημοσ.

Πιο πιθανό να κατέβασε κακά συμπιεσμένο OEKE-ηχητικό-στρώμα 3 επειδή η παραγωγή είναι αδύνατο να ξενίσει του Αγριόμελου σε άνθρωπο. Αποδεδειγμένο.

Μέρτη: ναι το ξέρω για το Τέρμα του Ουράνιου Τόξου. Ιό δεν λατρεύω... διαφορετική αισθητική σε σχετικά παρόμοια μουσική == όλη η διαφορά στον κόσμο. Ο λόγος που ακούω Ιούδα αλλά όχι Αρχέγονο φόβο. Γενικά ο Κάρολος Μιχάλης δεν είναι να σηκώνει όλο το βάρος μόνος του.

Δημοσ.

Ακουω το Supervillain Outcast αυτη τη στιγμη. Ο ηχος του μου φαινεται πολυ καλος. Κιθαρες ψιλο necro και πισω στην τοποθετηση, ενδιαφερουσα χρηση samples, και μποτες τιγκα μπροστα να ταραζουν τον εγκεφαλο. Δεν εχω αφιερωσει χρονο στους στιχουν, να μπω στο κλιμα τους και το concept τους. Ισως το κανω καποια στιγμη, αλλα γενικα μου φενεται καλο το albumακι. Και με ενδιαφερουσα φωνητικη προσεγγιση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...