Προς το περιεχόμενο

Ιnsomnia Metal Club (I.M.C.)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
O τρελός ο Angus Young λες?

Ωραίος ο παίχτης..

ναι αυτόν λέω, ρε συ είχα δει μια φορά μια συναυλία τους από την αρχή ως το τέλος. Σήκωσε στην αρχή το χέρι του, κι έβγαλε την υπόλοιπη συναυλία σκυφτός. Απίστευτος...

• Απαντ. 955
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε πόσους αρέσουν απο εδώ οι Metallica?

Θεωρώ πως με το πολυσυζητημένο άλμπουμ τους ''black album'' ήρθε και η παρακμή τους.Φτανοντας στη κορυφή νομίζω πως στέρεψαν.Ψωνίστηκαν άγρια..φέτος τα εισιτήρια τους ξεκινούσαν απο 60 ευρώ νομίζω.

Η ποζέρια σε όλο της το μεγαλείο,τι λέτε και εσείς?

Αν είναι πάντως να γουστάρουμε κάτι απο metallica θα ήταν χίλιες φορές προτιμότερο να εξυμνούμε τους old.

Δημοσ.

Προσωπικά μου αρέσει ΠΑΡΑ πολύ το Νοthing Else Matter's των Metallica, μμμ, και το Unforgiven θα έλεγα... Τώρα αυτό για τα 60ε πρώτη φορά το ακούω, αφού είμαι Χανιά, πού να δούμε Metallica εδώ... :shock:

Δημοσ.

Ρε παιδια,ακουει/ακουγε κανεις εδω περα Judas Priest?

Ειναι μακραν η αγαπημενη μου metal μπαντα,και θεωρω οτι ο halford (i know)

στην ακμη του,ηταν ο καλυτερος τραγουδιστης.

Δημοσ.

@george_o/c Δικαιολογίες!!!2-3 γνωστοί μου από Χανιά(patrida) πήραν εισητήρια και πήγαν Αθήνα...

Anyway,από αυτά που έχω ακούσει ,το Nothing else matters δεν μου αρέσει καθόλου,ούτε και το Unforgiven πολύ.Προτιμώ το Enter Sandman

Δημοσ.
Ρε παιδια,ακουει/ακουγε κανεις εδω περα Judas Priest?

Ειναι μακραν η αγαπημενη μου metal μπαντα,και θεωρω οτι ο halford (i know)

στην ακμη του,ηταν ο καλυτερος τραγουδιστης.

+ 1... Αχ αυτό το Rocka Rolla. Και το τραγούδι και το άλμπουμ.

Εδιτ: Σε κανα οχτάμηνο βγαίνει και του καινούργιο τους concept με θέμα τον Νοστράδαμο.Άντε να δούμε τι θα δούμε.

Δημοσ.

Για μένα πάντως το καλύτερο τους άλμπουμ είναι το Ride the lightning και το master of puppets.(απο metallica)

Δημοσ.
Σε πόσους αρέσουν απο εδώ οι Metallica?

Θεωρώ πως με το πολυσυζητημένο άλμπουμ τους ''black album'' ήρθε και η παρακμή τους.Φτανοντας στη κορυφή νομίζω πως στέρεψαν.Ψωνίστηκαν άγρια..φέτος τα εισιτήρια τους ξεκινούσαν απο 60 ευρώ νομίζω.

Η ποζέρια σε όλο της το μεγαλείο,τι λέτε και εσείς?

Αν είναι πάντως να γουστάρουμε κάτι απο metallica θα ήταν χίλιες φορές προτιμότερο να εξυμνούμε τους old.

Γεια κ χαρα σε ολους κ απο μενα!! Οι metallica χαραξαν τη δικη τους πορεια στην μεταλ μουσικη σκηνη.. ομως καθε πραγμα εχει αρχη και τελος.

Κατα την ταπεινη μου αποψη η "καριερα" των metallica θα επρεπε να εχει σταματησει μερικα αλμουμ πριν... εκει που ηταν ακομα "ψηλα". Ομως εκεινοι το συνεχισαν, γινανε κοινοι, εμπορικοι, και "πεσανε" επιπεδο. Οπως και να το κανουμε ομως η μουσικη των 90s με τη μουσικη του σημερα εχουν τεραστια διαφορα. Οι metallica ηταν κορυφαιοι τοτε... αν υποθεσουμε οτι μεχρι κ σημερα εβγαζαν αλμπουμς στο ιδιο υφος και στυλ δε θα πουλαγαν. Πλεον η μεταλ ειναι σε αλλο επιπεδο. Οι ταχυτητες, τα γρηγορα ριφ, και η εμπορικη μελωδια κατελαβαν κυριολεκτικα ο,τι οι metallica, maiden, κλπ ειχαν χτισει.

Συνεπως αν υπαρχει "μεταλλαξη" στους metallica ειναι κατι οχι και τοσο παραξενο. Αλλωστε... λεφτα θελουν κ αυτοι, πρεπει να πουλησουν.

Αντιστοιχο παραδειγμα οι Dream Theater... θεεοι, πρωτοποροι, μουσικοι, μοναδικοι. Ολα αυτα ισχυαν καποτε... μεχρι που βγηκε το Octavarium και στη συνεχεια το Systematic Chaos. Η copia επεσε βροχη... οι ομοιοτητες με Μuse, u2 και αλλες μπαντες απιστευτες. Χαθηκε η δημιουργηκοτητα τους, η μοναδικοτητα και η αυθεντικοτητα. Εχουν στοιχεια απο πιο ακραια μουσικα ειδη μεταλ κατι που δεν εκαναν ποτε.... ειναι σαν κατι να αλλαξε. Φταιει το οτι μεγαλωσαν οσο αφορα την ηλικια? φταιει οτι πρεπει να γινουν πιασαρικοι για να πουλησουν? Οτι και να φταιει με ξενερωνει ρε μαγκες γιατι μπαντες σαν metallica, dream theater κλπ .. ξεκινουν δυναμικοτατα, τα δινουν ολα, και οταν κερδισουν αυτο π θελουν... δλδ τη φημη και την στηριξη του κοσμου, απλα εκμεταλευονται το ονομα τους και απλα.... πουλανε.

Δημοσ.

Κοίταξε απ' την άλλη πλευρά όμως το σωστό ειναι να είμαστε και στα καλά αλλά και στα κακά μιας μπάντας.

Δημοσ.
+ 1... Αχ αυτό το Rocka Rolla. Και το τραγούδι και το άλμπουμ.

Εδιτ: Σε κανα οχτάμηνο βγαίνει και του καινούργιο τους concept με θέμα τον Νοστράδαμο.Άντε να δούμε τι θα δούμε.

Κοιταξε,το rocka rolla ειναι απο τα πιο μετρια albums τους.Τα αλλα albums απο 70s που εχουν,ειναι σαφως καλυτερα.Ειδικα τα sin after sin και sad wings of destiny ειναι αριστουργηματα.(Το τελευταιο τους το εχει ακουσει κανεις?Εγω το θεωρω αρκετα καλο.)

Φυσικα στα 80s εγιναν πιο εμπορικοι κτλ,αλλα απο την αλλη πλευρα,παλι παρηγαγαν επικους δισκους (βλ british steel,screaming for vengeance) καθοριζοντας τον κλασικο metal ηχο.

Μιας και συζητατε για τους metallica,θα ηθελα να πω οτι απορω πως εχουν κανει τοση επιτυχια.Προσωπικα,μου αρεσουν πολυ λιγα κομματια,και δε θεωρω σε καμμια περιπτωση τους metallica ανταξιους συγκροτηματων οπως sabbath,priest,maiden κτλ.

Καταρχας,πρεπει να παρεδεχθειτε οτι απο φωνητικα,solos κτλ δε λενε πολλα.

ps:πιστευω παντως,οτι οι priest ειναι παρεξηγημενοι με την εννοια οτι,αν και εχουν τεραστιο καταλογο και οι πιο πολλοι τους ταυτιζουν με το painkiller k το breaking the law.

Δημοσ.
κι επειδή metal club χωρίς t-shirt δε γίνεται: http://www.picport.gr/135/i.m ;)

λίγο πρόχειρο βέβαια...

Ωραίος ο Βαγγέλης..φίλε μου κράτα μια για μένα.

Μπροστά θέλω να λέει..''Keep it Metal..keep it true!!!''

Δημοσ.

Ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω τι το ιδιαίτερο έχουν οι Metallica. Ένα συγκρότημα είναι με κάποια ωραία τραγούδια, αρκετά ψωνισμένο, με απέχθεια προς τους φαν που δεν αγοράζουν τα cd τους ώστε να έχουν ακόμα πιο πολλά λεφτά, και τίποτα το πρωτότυπο... Έγινε φέτος στο rockwave χαμός. Σιγά ρε παιδιά είπαμε. Δεν θα τρελαθούμε κιόλας. Υπάρχουν πολύ πιο πρωτοποριακά συγκροτήματα απο τους metalica. Είναι καλοί αλλά ως εκεί. Μπαίνουν σε μια κατηγορία με πολλά ακόμα συγκροτήματακια,

Δημοσ.

Οι metallica άφησαν εποχή..(1981-2001)

20 χρόνια στην ενεργώ δράση είναι αρκετά...για να πάρεις τη κατηφόρα και να ψωνιστείς μετά απο τεράστιες εμπορικές επιτυχίες.

Αυτό που μου τη σπάει είναι οτι κάποιοι σημερινοί λένε μ'αρεσει το unforgiven,enter sandman άντε και ένα nothing else matters,τα κάνουν ''σούπα'' και το παίζουν fan του συγκροτήματος.Τραγούδια που ουσιαστικά είναι ''απ' την αρχή του τέλους'' της διάσημης αυτής μπάντας.

Δημοσ.
Κοιταξε,το rocka rolla ειναι απο τα πιο μετρια albums τους.Τα αλλα albums απο 70s που εχουν,ειναι σαφως καλυτερα.Ειδικα τα sin after sin και sad wings of destiny ειναι αριστουργηματα.(Το τελευταιο τους το εχει ακουσει κανεις?Εγω το θεωρω αρκετα καλο.)

Φυσικα στα 80s εγιναν πιο εμπορικοι κτλ,αλλα απο την αλλη πλευρα,παλι παρηγαγαν επικους δισκους (βλ british steel,screaming for vengeance) καθοριζοντας τον κλασικο metal ηχο.

ps:πιστευω παντως,οτι οι priest ειναι παρεξηγημενοι με την εννοια οτι,αν και εχουν τεραστιο καταλογο και οι πιο πολλοι τους ταυτιζουν με το painkiller k το breaking the law.

βασικά το sad wings of destiny είναι σίγουρα μέσα στο top 3 δίσκων των priest. για μένα μάλλον είναι το καλύτερό τους.

και το killing machine είναι πάρα πολύ καλό. γενικώς οι priest στα 70's ήταν σε top φόρμα. στα 80's έπεσαν κάπως αλλά και πάλι έβγαλαν 3 δισκάρες κι ένα τρομερό live. βασικά έπεσαν μετά το 85 γιατί οι 3 προαναφερθέντες δίσκοι βγήκαν 80-84.

και ναι, ο halford στα καλύτερά του είναι στους top top metal τραγουδιστές/performers.

σχετικά με τους metallica. μέχρι και το 91 έβγαλαν 3 ορόσημα και 2 πολύ καλούς δίσκους. μετά έπεσαν σαφώς. αν και η κάθοδος αρχίζει στην μετά-Burton εποχή. απλά έκανε 10 χρόνια να φανεί αυτή η πτώση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...