The_Judas Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Αναφέρεσαι στην συναυλία Agent Steel-Vicious Rumors φανταζομαι... Μονο 25 λεπτά? Οι Vicious Rumors πόση ώρα παίξανε?
carlmikaze Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 4 λεπτά, εκ των οποίων τα 5 ήταν διασκευές Dodheimsgard.
Helm21 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 The_Judas: οι Vicious Rumors παίξανε καμιαμιση ώρα νομίζω. Ο λόγος του κουτσουρεμένου σετ των Agent Steel ήταν ότι καθυστέρησε να ξεκινήσει η συναυλία 2 ώρες και ως γνωστό το Underworld μεταμορφώνεται σαν σταχτοπούτα σε gothαδικο στις 12 οπότε οι vicious rumors θεώρησαν σωστό όταν ένιωσαν ότι θα χρειαστεί να κοψουνε κομμάτια από το σετ τους, να κατεβάσουν τους Agent Steel κάτω κακήν κακώς. ο carlmikaze δεν μπορεί να χωνέψει ότι τι καινούριο Dodheimsgard είναι ένα κακό αστείο, δεν πειράζει, θαρθει η ώρα "Sucking the dust from the cage Varicose veins and mind games Guzzling barrels of skin-stripping shit A festering drink of face-breaking cocksucker"
Helm21 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 εννοώ 'κατά την γνώμη μου - την οποία δεν πρέπει να πάρει κανείς και πολύ στα σοβαρά - είναι' και εδώ είναι που εσύ ποσταρεις τον αντίλογο του τι 'είναι', και ο καθένας τον παίρνει όσο σοβαρά πιστεύει ότι του αρμοζει. Κάπως έτσι πάει. "The world really gets my back up An airline that never stops crashing An itch that never stops itching Living in an insatiable video game Vengeance stalks my brain"
Lucifer Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Όχι ρε παλικάρι μου, απλώς αν εγώ δεν ήξερα ποιος φοράει το "φόρεμα", όχι κριτική δε θα 'κανα, θα το βούλωνα κ όλας.
Helm21 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δεν το βουλώνω για κανέναν. Και επίσης, συνεχίζεις να παίρνεις σοβαρά την πρώτη 'κριτική'. Ίσως τα λάθη να είναι εσκεμμένα. Λέμε τώρα.
Lucifer Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Καλά, δε μιλάμε για σένα! Και σόρρυ, αλλά με τέτοιο γούστο (κατά το γούστο μου!) δεν μπορώ να δω καλοπροαίρετα τα "λάθη" σου. Δν βρίσκω λόγο να μην είναι όντως λάθη.
Helm21 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Άλλο το γούστο (μου και αν έχεις παράλληλο), άλλο το αν ξέρω για τι πράγμα μιλάω. Ακριβώς επειδή ξέρω και ένα Dreams like Deserts, ένα Those Who Caress the Pale και ένα Min Tid Skal Komme δεν έχω κανένα πρόβλημα να δω το 'Supervillain Outcast' για το ξεπέτα-ρεντίκολο που είναι.
Lucifer Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Εντάξει, ξέρω κ εγώ γκοθούδες που διαβάζουνε Ρεμπώ.
ferongr Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Οι Dodheimsgard ήλπιζα να έχουν κάνει outstay their welcome αλλά από ότι φαίνεται η μηχανή του hype εξασφάλισε το ότι και το καινούριο τους δισκάκι θα είναι το must αυτής της σεζόν, στην κολεξιόν cyber-black-metal φθινοπώρου. "Supervillain Outcast" Άβολα αγγλικά, superhero comics references, εξώφυλλο anime check. "Vendetta Assassin" Τάχα μου edgy στιχουργικό cookie cutter περιεχόμενο του τίποτα, γραμμένο από ανθρώπους που δεν ξέρουν τι εννοούν (δεν ξέρουν ούτε καν να χειρίζονται την γλώσσα στην οποία το παίζουν σοφιστικέ), απευθυνόμενο σε κοινό που διακαώς θα τρέξει να το δικαιολογήσει, το φορτίσει με αυθαίρετο νόημα και το υπερασπιστεί έτσι κι αλλιώς check. "The Snuff Dreams Are Made Of" Στιλιστικά που είχαν εξαντλήσει οι Fleurety με το (γενικά απογοητευτικό) 'Department of Apocalyptic Affairs' προ επταετίας, check. Μεταμοντερνιστικός υποσκαπτικός κυνισμός απο βολεμένους just-another-day-in-office επαγγελματίες μουσικούς που πουλάνε ακόμα ένα αριστουργηματικά επίτηδες-άδειο-και-θα-μας-αγαπάνε-για-αυτό ανοσιούργημα, σε ένα κοινό το οποίο το έχει δυστυχώς ακόμα ανάγκη. Κάπου εδώ θα σας έλεγα να ζητάτε περισσότερα απο το χεβι μεταλ σας, αλλά αυτό ακούγεται σχεδόν ειρωνικό δοθέντος του ότι και 45 λεπτά με drone ενός ψυγείου να κυκλοφορούσαν οι Dodheimsgard (ωπ, σορρυ, DHG τώρα, σαν μάρκα πλυντηρίων) θα βρισκόντουσαν άνθρωποι να το εκθειάσουν για τις αρετές που θα κατασκεύαζαν για αυτό. Οποτε σας λέω να περιμένετε κατι έστω, από το χεβι μεταλ σας. Κάτι. Κάτι πραγματικό, κάτι που σας αγγίζει βαθιά. Και να μην δίνετε free pass σε κανένα σκουπίδι επειδή ταιριάζει στο προφίλ του τι θα πρέπει να αρέσει του 'μοντέρνου μέταλλα'. Ειther way, kαλή χώνεψη, Ghostforce Soul Constrictor. EDIT: Αγαπητε κυριε Χάκο/Helm21 Ο μεταλοπατεριστικος τροπος κριτικης σκοτωνει τη μουσικη. Αυτα. Προσωπικα το δισκακι το ακουσα σε ενα φιλο και ψιλοκαλα μου καθησε.
Helm21 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Ο μεταλοπατεριστικος τροπος κριτικης σκοτωνει τη μουσικη. Άν σκοτώνει τους Dodheimsgard τέλεια
ferongr Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Υπαρχουν απειρα παραδειγματα χειροτερης μουσικης του ειδους, ειδικα απο Γερμανια, οπου ανα 100 ατομα υπαρχουν 20 μπαντες black, gothic και EBM.
Helm21 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Σωστά. Αλλα αυτές οι μπάντες είναι άσχετες με τις εξελίξεις στο HM. Δεν οδηγούνε κανέναν, δεν σχηματίζουν τίποτε, κανείς δεν τους παίρνει σοβαρά. Τους Dodheimsgard τους περνούν πολύ στα σοβαρά και αυτό είναι κακό, επειδή είναι χαλια (Tώρα. Το Satanic Art ήταν ενδιαφέρον) και χάλια metal θα φτιάξει και άλλο χάλια metal (δες όλο αυτό το σκατένιο cyber-bm). Σχεδόν καμία άλλη μπάντα στο ιδίωμα δεν είναι τόσο high-profile και σεβαστή για την πρωτοπορία (το 666 International ήταν οντως προτότυπο) οξυδέρκεια (άνευ Aldrahn οι DHG είναι περίπου όσο ηλίθιοι είναι και οι Satyricon στιχουργικά. Με, τουλάχιστον έχουνε μια ιδιοτυπία) και ευρηματικότητα (το Supervillain είναι ουσιαστικά 2 τραγούδια. Συνεχεια.) στον χώρο του 'intelligent black metal' (να το βράσω) και επειδή έφαγα το hype στην μάπα, είπα να το επιστρέψω ευγενικά. Σου φαίνεται στιλ Χάκος επειδή θέλεις να σου φαίνεται στιλ Χάκος. Can't do nothing about that. Για αυτό υπάρχει η στήλη αναγνωστών, στείλε να πεις το απωθημένο σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα