Προς το περιεχόμενο

Ιnsomnia Metal Club (I.M.C.)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 955
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τουλάχιστον τη δεύτερη φορά ήταν λιγότερα τα εισιτήρια, αλλιώς θα είχαμε αφήσει τις τελευταίες μας σταγόνες στο ΑΝ κ ό,τι απέμενε θα έφευγε σε υδρατμούς.

Πάντως κι εμένα την πρώτη φορά μου φάνηκαν καλύτεροι. Έκαναν κάτι "κοιλιές" στο δεύτερο live, όχι ότι ήταν κακοί, απλώς μπορούσαν κ καλύτερα.

Οι ISIS live είναι πάντως εμπειρία από τις λίγες. Τα μαλακά μέρη είναι πανέμορφα κ γλυκά όσο πρέπει κ όταν αρχίζουν να βαράνε νομίζεις ότι θα πέσει το μέρος να σε πλακώσει.

Δε θα ξεχάσω σκηνικό μετά από την τελευταία τους συναυλία στο ΑΝ όπου βγήκα έξω κ ήμουν σε φάση "ποοοο ρε με τι - Celestial(The Tower) - τελείωσαν τα άτομα" κ να ακούω μια τύπισσα στη γωνία να λέει στις φίλες της "καλά το τελευταίο κομμάτι δεν ακουγόταν, πάλι καλά που ήταν τελευταίο".... !!!!#@!?

Δημοσ.
εντάξει μεταλομπαμπά!!!!

Μεταλοπαππούς! Να μην πω ότι και οι Dark Tranquillity είναι μέτριοι και υπερτιμημένοι και το μόνο το οποίο άκουσα ξανά και άντεξα είναι το Enter Suicidal Angels και το The Gallery...

Δημοσ.

'Ηταν διασκεδαστικοί live, τουλάχιστον, I'll give you that (οι In Flames live rockwave ήταν για σφαλιάρες). Πολύ pop ρε γαμώτο όμως.

Δημοσ.

αν είχα γράψει και 'ON paper' που είναι το σωστό καλλίτερα θα΄ταν.

Μ'αρέσει με Deathspell Omega που ενω δεν μπορουν να γράψουν ένα κομμάτι που να ρέει συνθετικά για να σώσουν την ζωή τους, όλοι τους αγαπάνε επειδή "μα... αυτοί εδώ είναι έξυπνοι και διαβασμένοι!!"

Complex των μαυρομέταλλων.

Δημοσ.

lucifer gia to ep ennooysa!

apo etairia poias?

erxontai dark tranquility me samael alla ama einai na arxisoyn ta nea album thn stigmh poy 8elw na akoysw ceremony of opposites totes den pataw.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...