Helm21 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Το καινούριο Ulver είναι καλό για background music που το άκουσα δυο τρεις, έπιασα κάτι στίχους λίγο "ε?" αλλά είμαι σίγουρος ότι προσεκτικότερη μελέτη θα εμφανίσει ότι υπάρχουν λόγοι για αυτούς... έχει αρχίσει να γίνεται λίγο εσωτερικό κλισέ το 'μαλακό treated πιάνο και η φωνή του Garm' θα έλεγα, αλλά ίσως γίνομαι κακός. Για το τι σημαίνει επιφυλάσσομαι. Δεν έχω στίχους και artwork.
Lucifer Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 ενώ το perdition city και το themes ήταν για 230 άκοφτα στην εθνική.
Helm21 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 It's not an argument from lack of savagery. Αν ήταν θα άκουγα το Nattens Madrigal όλη μέρα τότε (και δεν το ακούω ποτέ). Τα άλλα είχαν περισσότερη ποικιλία στις χροιές και στην ενορχήστρωση. Είναι ΕΥΚΟΛΟ να παίξει κανείς 4 ακόρντα σε ένα καλορυθμισμένο sampled piano και να πει κάτι από πάνω και να κυλάει η ώρα έτσι. Και Ulver εύκολους? Δεν θέλω. Αλλα όπως είπαμε, επιφυλάσσομαι.
Lucifer Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δεν είναι εύκολο κατά την άποψή μου. Είχα μια τάση "απλό αλλά όμορφο" και εγώ στις πρώτες ακροάσεις, αλλά νομίζω πως με τον καιρό θα βρίσκεις κρυμμένα πράγματα -μια από τις κλασσικές μαγείες των Ulver άλλωστε. Και για να μη νομίσεις πως μιλάς με κανέναν υπερ-υποκειμενικό φανμπόη, να σου πω πως το μπλαντ ινσάηντ με είχε ξενερώσει πολύ.
Helm21 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Ούτε εγώ το βρήκα καλό. 'Οσο περισσότερο 'ροκ' οι Ulver τόσο χειρότερα πια.
Sellers Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Για όσους ακούν dark tranquιllity και έχουν μια σφαιρική άποψη μπορούν να μου πουν αν το ''projector'' θεωρείται απο τους καλούς ή τους κακού δίσκους τους...
Lucifer Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 μέχρι και το ντάματζ νταν ήμουν φανατικός τους. για τα μετά δε μπορώ να σου πω, αυτό που μπορώ να σου πω όμως για το προτζέκτορ είναι πως είναι καλός δίσκος σε γενικές γραμμές, αλλά όχι σε σχέση με τους άλλους και σίγουρα όχι αντιπροσωπευτικός. αν θες να ακούσεις dt, άκου Minds I, gallery και damage done.
Sellers Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Τώρα βασικά είναι αργά μιας και τον αγόρασα τον δίκσο (ή cd όπως θέλετε πείτε το) απλά ήθελα να ξέρω σε γενικές γραμμές τι κατάταξη έχει για να βγάλω ένα συμπέρασμα για τους επόμενους... Το Fiction το άκουσες???
Lucifer Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 ναι. μια χαρά, απλώς καμία εξέλιξη. οι στίχοι παραμένουν όμορφοι όμως.
Harkon Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 γούστα είναι αυτά μπρο! σίγουρα από το Damage Done και μετά μπορείς να ξεχωρίζεις τα παλιότερα με τα νεότερα τραγούδια τους. απο Mind's I , Gallery ακούγεται λίγο διαφορετικός ο ήχος χωρίς όμως τις τρελές καινοτομίες. όλοι οι δίσκοι προσωπικά πιστεύω πως έχουν διαμάντια μέσα. το projector αν δεν κάνω λάθος έχει το εκπληκτικό ThereIn. ψάξε για Lethe, Wonders at your feet πχ. ο Damage Done συνολικά για μένα ήταν ο καλύτερος. στο Fiction υπάρχουν επίσης μερικά που μου αρέσουν πολύ. εσένα σου αρέσει ο Projector? ποια κομμάτια πιο πολύ; υγ: ρε θα πάμε Νοέ να τους δούμε;
Lucifer Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 εννοείται. τους έχω δει 3 φορές και δε σκοπεύω να σταματήσω. ειδικά αφού ελπίζω να ξανακούσω το lethe.
Sellers Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Σε μένα πήγαινε το αν θα πάμε ρε διάβολε αλλά αν έρθεις κι εσύ θα βγάλουμε γούστα. Φιλοξενία εννοείται δωρεάν σπίτι μου με 5 ευρώ την ώρα.
Lucifer Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 θα μείνω στης δικιάς μου ρε σιχαμένε, σιγά μην καταδεχόμουν να με φιλοξενήσει άνθρωπος που δν ξέρει να παραγγέλνει σουβλάκια. =ρ
Harkon Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 τσαμπα πράμα!!!! κ δε γυρίζω με τα πόδια Λάρισα;
Sellers Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Βρε ουστ απο δω και οι δύο. Θα πάω στις αγγελίες να ανοίξω θέμα. ''Σπίτι νοικιάζεται για το βράδυ των tranquillity 5 ευρώ η ώρα. Τα φώτα κλείνουν στις 2, ο παππούς τα βράδια κλάνει''... Αυτό με τα σουβλάκια δεν το σχολιάζω διάολε... Καλαμάκια, ακούς εκεί...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα