we_will_rise Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Guitarrist: Mick Thompson (Slipknot) και Rudolph Schenker (ναι είμαι διπρόσωπος) Drums: (Joey -κι όχι Joe φίλε slygeo87- Jordison) και Lars Ulrich (Metallica) το τοπικ σου τα σπάει φίλε... 1
Vagos_46 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Ήθελα να ρωτήσω κατά την άποψη σας ποιός είναι ο καλύτερος δίσκος (ή οι καλύτεροι τελοσπάντων) των Dream Theater γιατί μόνο σκόρπια τραγούδια έχουν πέσει στα χέρια μου. Επιβάλλεται να ακούσεις απο την αρχή ώς το τέλος 'images and words' και 'Awake'. Βέβαια καλό θα ήταν να τα ακούσεις όλα!! Απο συναυλίες να δείς το 'Score - 20th Anniversary World Tour'.Θα νομίζεις οτι παίζουν playback,αλλά όχι live είναι!
Sellers Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Oι μουσικές γνώσεις του battio είναι μεγάλες.Σημειωτέον παίζει σε 2 ταστιέρες ταυτόχρονα... ;-) Το έχω δει αδερφέ το βίντεο για αυτό το έιπα. Πολύυυυυυυυυυ ποζεράς ο τύπος. Έλεος... Petrucci και ρα μυαλά στα κάγκελα... :-D:-D Για μένα οι Theater και οι Tool είναι τα μεγαλύτερα εν ζωή συγκροτήματα και οι Pink Floyd το μεγαλύτερο συγκρότημα ever λλά δεν κολάνε εδώ για αυτό σταματάω.
wizzy Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Απο rock θα έλεγα Uli John Roth και Steve Ray Vaughan. Από metal δύσκολη επιλογή....νομίζω θα πω το δίδυμο Smith/Murray επί εποχές Powerslave μέχρι Seventh Son και ο μακαρίτης ο Chuck των Death. Από drummers θα έλεγα τον Frank Ullrich που έπαιξε τύμπανα στο "Heart Of Darkness" των Grave Digger και τον Richard Cristy που έπαιξε τύμπανα στο "Sound of Perseverance" των Death και τώρα παίζει στους Iced Earth. Ο Gene Hoglan είναι εκτός συναγωνισμού!
kAtsU!!! Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Nα ρωτήσω κάτι άλλο που θέλω? Επειδή αυτό τον καιρό έχω ξεμείνει από τραγούδια,μήπως μπορείτε να μου προτείνετε power metal συγκροτήματα να ακούσω?
Wise_One Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Ωραίο thread αν και νομίζω ότι θα πηγαινοερχόμαστε σε διαφορετικά θέματα Προσωπικά είμαι κυρίως heavy/power τύπος αλλά πάντα απολαμβάνω ένα καλό black, death συγκρότημα/άλμπουμ. Με τη thrash έχω ελάχιστη σχέση (εκτός των κλασικών) και σχεδόν καθόλου με το progressive. Απλά δε μ' αρέσει. Γενικότερα μ' αρέσει ο ρυθμός στο τραγούδι. Τρελαίνομαι επίσης με το double bass. Ρυθμική κιθάρα rules. Καταλάβατε φαντάζομαι τί εννοώ έτσι; Οσο για κάποια πράγματα που λέχθηκαν παραπάνω. Δε νομίζω ότι (τώρα πια) το metal είναι ντε και καλά τρόπος ζωής. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους μεταλάδες να φοράνε μαύρα ή να έχουν μακρύ μαλλί. Προσωπικά, δε ντύνομαι καθόλου σαν τον "κλασικό" μεταλά. Τώρα τελευταία πήρα τις πρώτες μου μπλούζες συγκροτημάτων. Αρκεί να νιώθεις μεταλάς. Να ακούς ένα τραγούδι και να νομίζεις ότι θα πέσει ο ουρανός στο κεφάλι σου. Οτι θα σκάσει η καρδιά σου απ' την πώρωση. Οτι θα διαλύσεις το σπίτι απ' την κα*λα. Και δε δίνω καμία σημασία στα λεγόμενα κάποιων για "mainstream" ή ξεπουλημένα συγκροτήματα. Γουστάρω κάργα Nightwish, Cradle of Filth και Dimmu Borgir. Απλά μην ακούτε τί λένε οι άλλοι.
Wise_One Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Nα ρωτήσω κάτι άλλο που θέλω?Επειδή αυτό τον καιρό έχω ξεμείνει από τραγούδια' date='μήπως μπορείτε να μου προτείνετε power metal συγκροτήματα να ακούσω?[/quote'] Θα πώ τα κλασικά. Iced Earth, Blind Guardian, Demons & Wizards, Nightwish, Grave Digger, Edguy, Helloween, Gamma Ray. Κάποια άλλα είναι: Excalion, Masterplan, Firewind, Dream Evil, Dragonforce, Hammerfall, Majesty, Nevermore, Nocturnal Rites, Sabaton, Wizard. Τα ακούω βασικά όλα. Αλλα είναι περισσότερο power άλλα λιγότερο. Διάλεξε απ' το μενού
kAtsU!!! Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Θα πώ τα κλασικά. Iced Earth, Blind Guardian, Demons & Wizards, Nightwish, Grave Digger, Edguy, Helloween, Gamma Ray. Κάποια άλλα είναι: Excalion, Masterplan, Firewind, Dream Evil, Dragonforce, Hammerfall, Majesty, Nevermore, Nocturnal Rites, Sabaton, Wizard. Τα ακούω βασικά όλα. Αλλα είναι περισσότερο power άλλα λιγότερο. Διάλεξε απ' το μενού Bασικά όλοι πάνω κάτω τα ίδια συγκροτήματα μου προτείνουν.Και τα περισσότερα από αυτά που λες τα έχω ακούσει.Αλλά κι εμένα μου αρέσει ο ρυθμόςστο τραγούδι όπως είπες κι εσύ στο παραπάνω post,οπότε αν μπορείς να περιοριστείς σε κομμάτια που να πληρούν αυτή την προϋπόθεση,θα σου ήμουν υπόχρεος:wink:
we_will_rise Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 @kAtsU Stratovarius ίσως;; (αν κατάλαβα καλά τι θέλεις)
kAtsU!!! Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 A,ναι!Αν και έχω ακούσει μόνο το Hunting high and low,θα ψάξω και για άλλα...
Sellers Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Επίσης οι Sonata Arctica θα ήταν μια αρκετά καλή επιλογή... Και μιας που έχω και το κόλλημα της εβδομάδας, άκου και λίγο Opeth για ποιοτικό καφριλίκι...
slygeo87 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 @katsu!!!:Φίλε μου μη ρωτάς για συγκροτήματα καλύτερα να κάνεις τη μουσική σου διαδικτυακή αναζήτηση σύμφωνα με τα παρακλάδια της metal μουσικής. Ηeavy metal,power metal,alternative metal,progressive metal,industrial metal,thrash metal,melodic death,melodic black,industrial,υπάρχουν άπειρες πτυχές αυτής της εξαιρετικής μουσικής για να καταλήξεις στο συμπέρασμα για το ποιά τελικά ταιριάζουν καλύτερα στο αυτί σου. @sellers:ποζέρια είναι συγκροτηματάκια τύπου whitesnake,το παληκάρι παίζει τρομερή κιθάρα και οπωσδήποτε τον συγκαταλέγω σε μια top5 λίστα κιθαριστών.Το θέμα μας είναι ΚΑΙ η Rock μουσική..γι'αυτό τα σχόλια σου για τους Pink Floyd είναι just. ;-) Eπίσης έναw πολύ καλός κιθαρίστας είναι ο Adrian Smith των Iron Maiden..
kAtsU!!! Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 @Sellers τους Sonata Arctica τους έχω κυριολεκτικά ξεκολλώσει από τότε που τους ανακάλυψα...Οπότε μάλλον θα ψάξω για Opeth:wink:
we_will_rise Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 @katsu!!!:Φίλε μου μη ρωτάς για συγκροτήματα καλύτερα να κάνεις τη μουσική σου διαδικτυακή αναζήτηση σύμφωνα με τα παρακλάδια της metal μουσικής.Ηeavy metal,power metal,alternative metal,progressive metal,industrial metal,thrash metal,melodic death,melodic black,industrial,υπάρχουν άπειρες πτυχές αυτής της εξαιρετικής μουσικής για να καταλήξεις στο συμπέρασμα για το ποιά τελικά ταιριάζουν καλύτερα στο αυτί σου. @sellers:ποζέρια είναι συγκροτηματάκια τύπου whitesnake,το παληκάρι παίζει τρομερή κιθάρα και οπωσδήποτε τον συγκαταλέγω σε μια top5 λίστα κιθαριστών.Το θέμα μας είναι ΚΑΙ η Rock μουσική..γι'αυτό τα σχόλια σου για τους Pink Floyd είναι just. ;-) Eπίσης έναw πολύ καλός κιθαρίστας είναι ο Adrian Smith των Iron Maiden.. των AC/DC ο κιθαρίστας;;; (μου διαφεύγει το όνομα) σίγουρα έχει μια θέση στο top5...
slygeo87 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 O τρελός ο Angus Young λες? Ωραίος ο παίχτης..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα