Προς το περιεχόμενο

Ιnsomnia Metal Club (I.M.C.)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 955
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

goulp!

τώρα το είδα...

γεια σου ρε Μπρο! πάρε τον slygeo και ελάτε να κατεβάσουμε κανά βαρελάκι...

το 1ο μου cd... κλαψ... συγκινήθηκα...

τι κομματάρες είχε μέσα..

Δημοσ.

Το Draconian respect one thousand times! Απλώς από κακούς μιμητές των Lost έχουμε να φαν' και οι κότες γιαυτό είμαι έτσι επιφυλακτικός, ειδικά όταν η μπάντα δεν μπαίνει στον κόπο να προσέξει λίγο το artwork της - εκτός φυσικά αν όπως ο μέγας Ευθύμης (αυτός που έφτιαξε τη μεγαλύτερη μπάντα στον κόσμο!) το κάνουν για να δώσουν γροθιά - γρονθ γρονθ - στο "κατεστημένο" του gothic metal :D

Πάντως η υπογραφή σου σε συνδυασμό με το εξώφυλλο παρακαλούσε να γίνει το αστείο που έκανε ο Helm :P

Αυτοί, ας πούμε, είναι γνήσια παιδιά των Lost που κάνουν καλά τη δουλειά τους, τουλάχιστον σε αυτόν τον δίσκο. Δεν ένιωσα ποτέ την ανάγκη για περισσότερους οπότε δεν ξέρω πώς τα πήγαν στη συνέχεια.

Evereve - Seasons

6343.jpg

1. Prologue: The Bride Wears Black 05:28

2. A New Winter 04:48

3. The Phoenix/Spring 05:59

4. The Dancer/Under a Summer Sky 08:24

5. Twilight 01:04

6. Autumn Leaves 07:18

7. Untergehen und Auferstehen 06:54

8. To Learn Silent Oblivion 03:08

9. A Winternight Depression 09:03

10. Epilogue 03:02

Total playing time 55:08

Enjoy!

Το δικό μου μωρό( ? ) ...μπα δεν της πάει... ενηγουέι, η δικιά μου είναι μια ESP EX-101 (ή μήπως 100? ή 102? φφφφ! Helm, για κοίτα τι είναι κ δώσε τα φώτα σου).

Έχω επίσης καβατζωμένες μια ηλεκτρακουστική Yamaha APX - 5A και μια κλασσική που βαριέμαι τώρα να ανοίξω τη θήκη της να δω τι είναι. Τίποτα το ιδιαίτερο πάντως.

Δημοσ.

Η explorer είναι 100 και είναι καλο μηχάνημα. Εγώ έχω Les Paul studio.

Ο τραγουδιστής των Evereve (από τα λίγα ονόματα metal συγκροτημάτων που κάνουν παλινδρόμηση!) έβγαλε άλλο ένα κάπως μέτριο album μετά από δαύτο και αυτοκτόνησε.

slygeo: κατά την γνώμη μου ακούς πολύ κακό metal. Σχεδόν κάθε προτεινόμενο σου ως τώρα (το Draconian είναι ok). Θέμα γούστου, δεν είμαι κανένας αντικειμενικός κριτής ή κάτι τέτοιο. Απλά τρομάζω στην ιδέα ότι κάποιος θα βάλει να ακούσει Sins of Thy Beloved επειδή τους είδε σε αυτό το thread. Ίσως ακούς HM σχετικά λίγο καιρό? Ουσιαστικά ακούς 'pop metal'. Ααααγγκ δεν θέλω να τσακωθούμε ή κάτι τέτοιο, απλά σου λέω πως μου φαίνεται η φάση. ο καθένας έχει δικαίωμα να ακούει ότι του αρέσει.

Δημοσ.

Πολύ λάθος συμπεράσματα βγάζεις για τα ακούσματα μου...

άλλωστε σημάδια ''γραφής'' έδειξα και στις προηγούμενες σελίδες όσον αφορά τις μουσικές μου προτιμήσεις, αν δε σου κάνει κόπο ρίχνεις μια ματιά.

Ποιό ήταν το pop metal που πρότεινα και που είδες εσύ οτι ακούω pop metal?

Δημοσ.

28 σελίδες φωνάζω f_ck emo punk & linking park (:mrgreen:) και με βγάλατε και pop-a...Μήπως αναφέρεσαι (helm21) στους Lacrimas Profundere?Εντάξει ρε μπρο είναι λίγο αδερφές αλλά κανείς εδω μέσα δεν ακούει τίποτα άλλο εκτός απο Judas Priest (βλέπε ρετιρέ), Metallica και Eminem (malmsteen remix)lol.

Πρότεινα κάτι χαλαρό μιας και κανείς δε γουστάρει brutal φωνητικά.

Δημοσ.

Στα Heavy Metal πλαίσια σύμφωνα με τα δικά μου γούστα οι Arch Enemy, Sins of Thy Beloved, Venom (τώρα), Mystic Prophecy, Dimmu Borgir, Evergray είναι λαοφιλή άδεια ακούσματα που δεν έχουν ούτε δείγμα πραγματικού Heavy Metal πάθους, οράματος και πρωτίστως ειλικρίνειας που απαιτείται για να τους προτείνει κανείς σε κάποιον άλλον. They can just as well be pop music.

Δεν μιλάω για Linkin Park και τέτοια επειδή δεν είναι καν HM, αλλα πρέπει να σου πω ότι από τους Arch Enemy στους Linkin Park δεν έχει μεγάλη απόσταση σε αισθητικό επίπεδο. Επειδή έχει παραμόρφωση και γκάζια δεν πάει να πει ότι είναι ειλικρινές και πηγαίο. Οι Arch Enemy είναι μπάντα που υπάρχει για να πουλάει δίσκους πρωτίστως.

(oi Tankard einai ok!)

Όσο για το emo, γιατί fuck it? Οι Embrace, οι Husker Du και οι Rites of Spring είναι σπουδαίες μπάντες.

Δεν βλέπω το πλασματικό opposition μεταξύ metal και οτιδήποτε αλλου. Όπως υπάρχει HM με όραμα, πάθος και ειλικρίνεια, υπάρχει και punk rock με όραμα, πάθος και ειλικρίνεια. Δεν είναι καλλίτερο το HM από αλλα είδη μουσικής, είναι διαφορετικό.

Δημοσ.

Οκ αν εννοείς pop metal τη μουσική που ακούω εγώ (μιας και μαζί μου κάνεις διάλογο) με την έννοια που το αναλύεις παραπάνω απολύτως σεβαστό, άσχετα με το αν συμφωνώ ή όχι με την άποψη σου.Αντιλαμβάνεσαι όμως το γεγονός ο,τι μπάντα τύπου Dimmu Borgir απευθύνεται σε διαφορετικά ''αυτιά'' απ' ότι απευθύνεται η μπάντα ''Memory Garden''.Tώρα όσον αφορά την ειλικρίνεια, get real, ζεις σε εποχές Motorhead.

Δημοσ.

Υπερήφανα.

Και ναι, οι Memory Garden απευθύνονται σε αυτούς που έχουν ακόμα όραμα, ζούνε με πάθος και είναι ειλικρινείς! Έτσι απλά και όμορφα.

Δημοσ.

Moυσικούλα είναι φίλε μου, μη τρελένεσαι.

Sodom - Agent Orange 1989

200px-Sodom-AgentOrange.jpg

1. "Agent Orange" – 6:04

2. "Tired and Red" – 5:25

3. "Incest" – 4:38

4. "Remember the Fallen" – 4:20

5. "Magic Dragon" – 5:59

6. "Exhibition Bout" – 3:35

7. "Ausgebombt" – 3:04

8. "Baptism of Fire" – 4:03

9. "Don't Walk Away" – 2:56 (Cover Tank)

Δημοσ.

Ο Holmes κάποτε ήταν από τα καλλίτερα λαρύγγια στο death metal. Εκεί πανω με τον Martin Van Drunen των Asphyx, τον Aaron Stainthorpe των My Dying Bride, τον Jorgen Sandstrοm των Grave και τον David Vincent των Morbid Angel imo.

Κοίτα να δεις ενεργητικοί Paradise Lost.

Nice find, Pazzini.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...