The_Judas Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Επισης,Wise_One καλα ανεφερες το Sin After Sin (1977),ειναι στους κορυφαιους δισκους απο Priest.Πιο 70s φαση και πιο Hard Rock μπορει να σου φαινεται,αλλα φταει νομιζω η πιο Rock παραγωγη.Τα κομματια ειναι metal.Και η φωνη του Halford τοτε θεικη... To Dissident Aggressor είναι απίστευτα heavy κομμάτι! Δεν είναι τυχαίο που το διασκεύασαν οι Slayer. Ο drummer που παίζει στο Sin After Sin (Simon Philips) είναι φοβερός... κρίμα που δεν έμεινε. Ο Dave Holland ηταν σαν να μην υπήρχε στα επόμενα αλμπουμ. Σε γενικές γραμμές μπροστά από την εποχή του το αλμπουμ όπως και τα περισσότερα των Priest από τα 70's. Στην πορεία έριξαν αρκετά την ποιότητα της μουσικής τους κατά την γνώμη μου.
john1987 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Σε γενικές γραμμές μπροστά από την εποχή του το αλμπουμ όπως και τα περισσότερα των Priest από τα 70's. Στην πορεία έριξαν αρκετά την ποιότητα της μουσικής τους κατά την γνώμη μου. Κατα τη γνωμη μου,μαμουσαν μεχρι και το Defenders (1984)...Σιγουρα καποια κομματια των 80s ηταν πιο τυποποιημενα/λιγοτερο εμπνευσμενα απο καποια αριστουργηματικα των 70s,αλλα και παλι βγαλαν φοβερους δισκους. Ακομα και το Turbo (1986) κ ιδιως Ram It Down (1988) εχουν καποια πολυ καλα κομματια.Καλα,το Painkiller το αφηνω ασχολιαστο Horsepower,πιστεψε με,καμμια σχεση.Εμενα ο αγαπημενος μου τραγουδιστης ειναι ο Halford κ μου τη σπαει απιστευτα ο Ozzy.Σε αυτο το κομματι,μπορει να σου τον θυμισε λιγο η χροια,αλλα γενικα ο Halford ειχε αιωνες καλυτερη φωνη απο τον Ozzy. Οπως ξαναειπα,τους Priest αξιζει να τους ψαξετε συνολικα γιατι εχουν ποικιλια απο δισκο σε δισκο,και μεγαλο καταλογο αξιολογων κομματιων...
slygeo87 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου: • Tool, Terra Vibe, Μαλακάσα Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου: • Peeping Tom, Gagarin 205, Αθήνα Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου: • H.I.M., Θέατρο Δάσους, Θεσ/νίκη Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου: • H.I.M., Θέατρο Λυκαβηττού, Αθήνα Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου: • Marduk/ t.b.a. An Club, Αθήνα Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου: • Marduk/ t.b.a., Μύλος Ξυλουργείο, Θεσ/νίκη Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου: • Agent Steel/ Vicious Rumors/ After All, Club Underworld, Αθήνα Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου: • Agent Steel/ Vicious Rumors/ After All, Μύλος, Θεσ/νίκη Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου: • Orange Goblin/ Lord 13/ Stone Devils, Club Underworld, Αθήνα Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου: • Dark Tranquillity, t.b.a., Θεσ/νίκη • Orange Goblin/ t.b.a., Club Rock Bottom, Θεσ/νίκη Σάββατο 13 Οκτωβρίου: • New Wave Of British Heavy Metal Festival: Tygers Of Pan Tang/ Cloven Hoof/ Jaguar/ Elixir, An Club, Αθήνα Πέμπτη 18 Οκτωβρίου: • Krisiun/ Incantation/ Inactive Messiah/ Estuary, Club Eightball, Θεσ/νίκη Παρασκευή 19 Οκτωβρίου: • Krisiun/ Incantation/ Inactive Messiah/ Estuary, Club Underworld, Αθήνα • Rotting Christ, t.b.a., Ηράκλειο Σάββατο 20 Οκτωβρίου: • Krisiun/ Incantation/ Inactive Messiah/ Estuary, Club Otherside, Κοζάνη • Rotting Christ, t.b.a., Χανιά Πέμπτη 25 Οκτωβρίου: • Riot/ Dreamweaver/ Reflection, Club Underworld, Αθήνα Παρασκευή 26 Οκτωβρίου: • Riot/ t.b.a., t.b.a., Θεσ/νίκη Σάββατο 3 Νοεμβρίου: • Rotting Christ/ t.b.a., Υδρόγειος, Θεσ/νίκη Παρασκευή 9 Νοεμβρίου: • Lisa Gerrard (Dead Can Dance), Θέατρο Παλλάς, Αθήνα • Sirenia, An Club, Αθήνα Σάββατο 10 Νοεμβρίου: • Rotting Christ/ t.b.a., Gagarin 205, ΑΘήνα Παρασκευή 23 Νοεμβρίου: • Helloween/ Gamma Ray, Principal, Θεσ/νίκη Σάββατο 24 Νοεμβρίου: • Helloween/ Gamma Ray, Ολυμπιακά Ακίνητα, Αθήνα • Deutsch Assault Festival: Paradox/ Mad Max/ Zed Yago/ Wizard, An Club, Αθήνα
slygeo87 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 *Oι Dark Tranquillity θα εμφανιστούν Θεσσαλονίκη στην ''Υδρόγειο'' στις 3 Νοεμβρίου.
Sellers Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Slygeo δεν τα ποστάρεις εδώ καλύτερα? Καλά πάμε πάντως απο live...
GabrielConnor Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Βάλτε και Candlemass 24 Σεπτέμβρη Σαλόνικα και 25 Αθήνα.
Helm21 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Agent Steel/ Vicious Rumors Nai. Nai. Masters of metal, agents of steel, masters of metal, agents of steel, masters of metal, agents of steel, masters of metal, agents of STEEEAAAAAAA
Wise_One Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Μάλλον πρέπει ν' αρχίσω να ψάχνω από τώρα εισιτήρια για Rotting Christ στη θεσ/νίκη. Και πρέπει να ψάξω και τα δρομολόγια για Υδρόγειο...
Metal_Throne Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Σάββατο 13 Οκτωβρίου: • New Wave Of British Heavy Metal Festival: Tygers Of Pan Tang/ Cloven Hoof/ Jaguar/ Elixir, An Club, Αθήνα Μετατέθηκε για 16 Φεβρουαρίου. Πέμπτη 25 Οκτωβρίου:• Riot/ Dreamweaver/ Reflection, Club Underworld, Αθήνα Και τα παπούτσια μέσα !!! Σάββατο 24 Νοεμβρίου: • Helloween/ Gamma Ray, Ολυμπιακά Ακίνητα, Αθήνα Μόνο για kai Hansen και για το ενδεχόμενο "έκπληξης" αν και οι Paradox την ίδια μερα με γαργαλάνε... θα δούμε. Για Vicious και Agent πολύ το θέλω αλλά μάλλον θα είμαι εκτός Αθηνών, δυστυχώς.
Helm21 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Metal Throne θα χάσεις τον Ατσάλινο Πράκτορα για ταπεινούς λόγους όπως διακοπές και τέτοια? Heresy (και δεν εννοώ τον δίσκο των Paradox)! Αποδεκτό μονο αν τους έχεις ξαναδεί. Και οι Vicious Rumours είναι σε καλή φάση τελευταία. Για NWOBHM Fest από ιανουάριο καλά θα είναι.
Metal_Throne Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Metal Throne θα χάσεις τον Ατσάλινο Πράκτορα για ταπεινούς λόγους όπως διακοπές και τέτοια? Heresy (και δεν εννοώ τον δίσκο των Paradox)! Αποδεκτό μονο αν τους έχεις ξαναδεί. Και οι Vicious Rumours είναι σε καλή φάση τελευταία. Για NWOBHM Fest από ιανουάριο καλά θα είναι. Eαν πήγαινα για διακοπές καλά θα ήταν. Εδώ μιλάμε για δουλειά - δουλεία. Η αλήθεια είναι οτι έχουμε δει πολύ πράγμα τα τελευταία χρόνια σε αυτές τις "παρακμιακές" που πηγαίνουμε :-D, το να χάσουμε και κάτι, δεν θα πάθουμε τίποτα. Παρακαλώ τον Θεούλη μετά το KIT μήπως και κατρακυλήσουν κατά δω, τίποτα Leatherwolf αλλά και Pharaoh που τους πάω με χίλια.
Helm21 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 http://www.morrigans-pit.org/mp/live_agentsteel250305.php πες μου τώρα ότι δεν θα έρθεις να ακούσεις το Sceptics' Apocalypse ολόκληρο και το Mad Locust Rising... (edit: όπα 2 χρονια πριν live report ξέθαψα ο βλάκας. Αλλα και πάλι, και το 50% του setlist να ισχύει... δεν είναι λες και έχουν βγάλει και κακό δίσκο οι Steel.)
Metal_Throne Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δύσκολα. Η αλήθεια είναι οτι από τη στιγμη που εχω χάσει συναυλίες και συναυλίες (με πιο πρόσφατη αυτή των Artch πέρυσι, πονεμένη ιστορία) δεν μου κάνει εντύπωση εαν δεν δω το οτιδήποτε. Τεσπά θα δούμε. Εξάλου οι καλές συναυλίες δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη:-D Αίντε γιατί οι Angelwitch πέρυσι έμειναν στις συζητήσεις.
slygeo87 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Τι θα λέγατε να προτείνουμε κανένα άλμπουμ? Όνομα μπάντας, όνομα άλμπουμ, φωτογραφία genre και track listing. Ας κάνω την αρχή... Lacrimas Profundere Filthy notes for frozen hearts (2006) Genre: Gothic rock Track listing: 1. My Velvet Little Darkness – 3:29 2. Again It's Over – 3:18 3. Not To Say – 3:11 4. No Dear Hearts – 3:14 5. Short Glance – 3:45 6. Filthy Notes – 3:18 7. Sweet Caroline – 3:00 8. An Irresistible Fault – 3:31 9. To Love Her on Knees – 2:56 10. Sad Theme for a Marriage – 3:33 11. Should – 3:36 12. My Mescaline – 6:13 13. Shiver – 4:18 (Digipack Bonus Song)
Helm21 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Confessor - Unravelled Genre: an paikseis tous Watchtower stis 33 strofes... Album επιστροφής από τους παλαιούς techno-doomsters Confessor, υπογραμμίζει ξεκάθαρα το ποσο χρειαζόντουσαν αφού δεν υπάρχει ακόμα κανένας άλλος που να παίζει έτσι. Apo Alice in Chains mexri Watchtower, με την ρυθμική αντίληψη των Ruins και τον Scott Jeffreys σε πιο συγκρατημένη αλλα και συγκεντρωμένη απόδοση από το παλαιό αριστούργημα 'Condemned' του 1991. Το καλλίτερο album του 2005 κατά την γνώμη μου. Περιμένω το επόμενο ανυπόμονα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα