horsepower Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 παιδια θελω να μου πειτε 2 3 cd Dream theater και απο judas Priest...οποια πιστεύετε πως είναι τα καλυτερα...ειμαι πολυ ασχημα χωμενος στο rock και λεω να κανω καμια στροφη γιατι στερευω σιγα σιγα...
Wise_One Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 να θυμίσω στα παιδιά ότι μεταξύ του Thy Mighty Contract και του Dead Poem οι RC έβγαλαν το Non Serviam και το Triarchy Of The Lost Lovers. Ο λόγος που δεν τα αναφέρατε προφανώς είναι επειδή τα ξεχάσατε! BTW, δισκάρες και οι δύο! Οντως ρε φίλε... Το Triarchy ειδικά έχει τραγουδάρες. Λοιπόν horsepower. Θα σου πώ για Judas Priest μιας και τους Dream Theater δε τους μπορώ. ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ θα βρεις το Painkiller. Απ' τα πιο κλασικά τους. Screaming for Vengeance, Defenders of the Faith & Turbo. Αυτά μου 'ρχονται στο μυαλό τώρα. Αν θέλει κάποιος ας συμπληρώσει. Εμένα προσωπικά μ' αρέσει και το Demolition άσχετα αν ήταν με τον Tim Owens κι ο ήχος ήταν αρκετά διαφορετικός. Οι riff-άρες υπήρχαν. Η φωνάρα υπήρχε. Τί άλλο θέλουμε;
Metal_Throne Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 παιδια θελω να μου πειτε 2 3 cd Dream theater και απο judas Priest...οποια πιστεύετε πως είναι τα καλυτερα...ειμαι πολυ ασχημα χωμενος στο rock και λεω να κανω καμια στροφη γιατι στερευω σιγα σιγα... O Wise one σε έριξε στα "σκληρά" και πολύ φοβάμαι οτι μιας και πρέρχεσαι από το ροκ υπάρχει σοβαρός φόβος να ..."λακίσεις" :-D:-D Προτείνω για πρώτη επαφή "Hell Bent For Leather 1978" & "British Steel 1980" ... μετά βλέποντας και κάνοντας. Τους Dream Theater δεν τους αντέχω ρε παιδιά να με συγχωρέσετε αλλά το "Images And Words" το ακούω μια χαρούλα
Helm21 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Sad Wings of Destiny και Painkiller μόνο. Τους κυριους τους Dream Theater δεν τους ξέρω.
Metal_Throne Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Me τους Priest αξίζει να ασχοληθεί κανείς εκτενώς, μιας και έχουν πολύ καλά πράγματα, Κι αυτό το ρημαδοturbo ψιλοτρώγεται. (αν παραβλέψεις όμως οτι είναι δίσκος των Priest):mrgreen:
Helm21 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Ίσως. Για πρωτάρη νομίζω με το Sad Wings και το Painkiller παίρνει μια πολύ γενική εικόνα με μερικά από τα καλλίτερα τους τραγούδια. Κάθε δίσκος priest έχει το ελάχιστο μια κομματάρα, λες και είναι απαιτούμενο από το συμβόλαιο or sth
john1987 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 horsepower μιας και οι Judas Priest ειναι το αγαπημενο μου συγκροτημα εχω ν σου προτεινω για αρχη τα: Sad Wings Of Destiny Screaming For Vengeance Painkiller Στην πορεια θα ανακαλυψεις οτι εχουν αρκετα πολυ καλα albums και εναν εκτενεστατο καταλογο απο κομματαρες.Και μην ξεχασεις,να δωσεις βαση στα albums απο τα 70s που εχουν διαμαντια.Οι Priest δε βγηκαν το 80,αλλα το 74.
Metal_Throne Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Εντωμεταξύ θυμήθηκα κι ενα τρομερό συμβαν στη συναυλία των Blitzkrieg to 2005 όταν ο Brian Ross (γαμώ τις φωνές και τρομερός μεταλάνθρωπος) είπε on stage οτί τα μοναδικά metal συγκροτήματα που έχουν μείνει, είναι οι Priest, οι Blitzkrieg και οι…Primal Fear. Εννοείτα οτι επροσβλήθην βάναυσα ως οπαδός των Maiden, αλλά το κατάπια λόγω της ...ημέρας. Ουδείς αλάνθαστος τελικά :-D
Sellers Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Απο Dream Theater θα συμφωνήσω ότι τελευταία έχουν πέσει... Αλλά δεν μπορούμε να αγνοήσουμε τουλάχιστον τα Images and Words, Metropolis Scene Pt 2, και Train of Thought... Αυτά τα 3 άκου φίλε horsepower.
The_Judas Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Judas Priest: Sad Winds of Destiny, Stained Class, Sin After Sin, Killing Machine Προσωπικά προτιμώ τα παλιά των JP και επειδή είναι ροκάς ο horsepower, μάλλον θα είναι καλύτερη η εισαγωγή του στους JP μέσω αυτών των αλμπουμ. Dream Theater: Images & Words, Metropolis Pt.2, Octavarium
horsepower Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 δεν με πειράζει να μπω απότομα στον χώρο...το μόνο που δεν μου αρέσει είναι τα πολύ βρώμικα φωνητικά...έχω ακούσει μερικά τραγούδια από Soulfly, Anal cunt και Children of Bodom και δεν μου κάνουν αίσθηση... ps:το thread έχει γίνει από ότι βλέπω αμιγώς μεταλλικό..
Wise_One Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Τσέκαρε και το Sin After Sin. Κι εκείνο έχει κομματάρες αν και πια είναι αρκετά ροκ για μένα. Τέλος πάντων, η διασκευή στο Diamonds And Rust είναι απλά απ' τις καλύτερες που έχω ακούσει. Μόλις πάρεις "αυτιά" απ' όσα σου προτείναμε, ρίξε τις εντυπώσεις σου.
Helm21 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Soulfly, Anal cunt και Children of Bodom Κάποιος φίλος σου είχε εμπνευσμένα κακό γούστο.
john1987 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Εμένα προσωπικά μ' αρέσει και το Demolition άσχετα αν ήταν με τον Tim Owens κι ο ήχος ήταν αρκετά διαφορετικός. Οι riff-άρες υπήρχαν. Η φωνάρα υπήρχε. Τί άλλο θέλουμε; Προδοτη Προσωπικα,δεν μπορω να ακουσω τους δισκους με τον ripper-πλην 2-3 κομματακια του demolition.Δηλαδη,οκ,εχει φοβερες φωνητικες δυνατοτητες,αλλα η βλαχια του και ποσο "αγαρμπα" τραγουδαει μου τη δινουν!! Επισης,δε μου αρεσε η στροφη σε πιο αμερικανικο/thrash ηχο,στο Jugulator,που ειναι σαν ενα κακεκτυπο του Painkiller.Και οπως και να το κανουμε,Priest διχως Halford δεν υφιστανται.Αν και θεωρω το Demolition καλυτερο του Jugulator,θεωρω ανωτερο το Resurrection (Halford). Το Angel Of Retribution (2005),το τελευταιο δηλαδη των Priest,ηταν πολυ καλυτερο παντως απο τα αλλα με τον ripper. Επισης,Wise_One καλα ανεφερες το Sin After Sin (1977),ειναι στους κορυφαιους δισκους απο Priest.Πιο 70s φαση και πιο Hard Rock μπορει να σου φαινεται,αλλα φταει νομιζω η πιο Rock παραγωγη.Τα κομματια ειναι metal.Και η φωνη του Halford τοτε θεικη...
horsepower Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις προτάσεις...μόλις έχω πιο ολοκληρωμένη άποψη θα σας πω εντυπώσεις...έχω ακούσει τo Sad wings of destiny μια φορά και άλλη μια το Screaming for vengeance... ps: για κακή μου τύχη άκουσα πρώτο πρώτο τραγούδι από JP το island of domination και μόλις ξεκινάει ακούω φωνητικά ozzy, τον οποίο απλά συχαίνομαι..δεν πειράζει όμως το παραβλέπω... edit:ps2: sorry για την ιεροσυλια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα