Vole Maulder Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Νταξει, εγώ νομίζω ότι τα τραγούδια των slayer δεν ξεχωρίζουν μεταξύ τους, από Priest μ'αρέσει μόνο το Sad Wings of Destiny και το Painkiller, απεχθάνομαι τους metallica, pantera, anthrax, οι maiden πέθαναν το 1988, μου τη σπάει απίστευτα η φωνή του Ozzy, βαριέμαι απίστευτα τους morbid angel, ποτέ δεν κατάφερα να ακούσω ολόκληρο τραγούδι των Opeth και των Dream Theater, οι Darkthrone με κοιμίζουν κτλ κτλ. Τι να κάνω δηλαδή; Να μου στείλεις ένα pm με το email σου! Συμφωνώ σε όλα....σχεδόν. Δοκίμασε να ξανακούσεις το Bleesed are the Sick από Morbid Angel. Επίσης, έχω μια απορία. Όταν λες ότι απεχθάνεσαι τους Metallica, εννοείς τα πάντα, κ πριν από ...And Justice? Αν ναι, τότε πιστεύω ότι τους αδικείς. Το Awaken the Guardian είναι εξαιρετικός δίσκος με έναν εξαιρετικό τραγουδιστή που έγραφε εξαιρετικούς στίχους. Είναι επίσης η αρχή του progressive metal. Δεν είδα πάντως κανέναν να αναφέρει τους Psychotic Waltz. Τα δύο πρώτα τους είναι αριστουργήματα. @MetalHead Η σωστή ατάκα είναι Motorhead re Μ@#$$@#ΙΑΑΑΑΑΑΑ!!! :D
the_end Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δεν είδα πάντως κανέναν να αναφέρει τους Psychotic Waltz. Τα δύο πρώτα τους είναι αριστουργήματα. όλα τους είναι αριστουργήματα (σε κάποιο παλαιότερο ποστ τους έχω αναφέρει)
The_Judas Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 ''Είστε φλώροι και δεν ξέρετε τι λέτε, αν δεν ξέρετε να αναγνωρίζεται την καλή μουσική και τα προχωρημένα συγκροτήματα καλύτερα να μην μιλάτε'', και διάφορες άλλες φράσεις σαν κι αυτές ακούω κάθε φορά που λέω ότι οι Metallica είναι το πιο υπερτιμημένο συγκρότημα όλων των εποχών. Είναι συγκρότημα της σειράς ρε γμτ πως μπορεί να έχει τέτοια απήχηση??? Τεσπα. Πάω να αγοράσω το νέο τους άλμπουμ μιας και δεν με αφήνουν να το κατεβάσω απο το Napster. Συμφωνώ απόλυτα... και εγώ κάθε φορά που λέω οτι δεν μου αρέσουν οι metallica τα ίδια ακούω... οτι είμαι συντηρητικός, οτι δεν κατανοώ την προοδευτικότητα τους, οτι τους κατηγορώ μόνο επειδή κουρεύτηκαν(!!!) και άλλα τέτοια ωραία
john1987 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Χαιρομαι που υπαρχουν και αλλοι με την ιδια αποψη για τους metallica.Πιστευω οτι μονο το rythym section τους αξιζει,γιατι απο solos/φωνητικα κτλ,αστα να πανε...
Sellers Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Κουρεύτηκαν κι'όλας??? Νταξ τελέιωσε... Για Tool τι λέτε ρε παιδιά ? Θα συναντηθούμε κατα Μαλακάσα μεριά τον Σεπτέμβριο?
The_Judas Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Το Awaken the Guardian είναι εξαιρετικός δίσκος με έναν εξαιρετικό τραγουδιστή που έγραφε εξαιρετικούς στίχους. Είναι επίσης η αρχή του progressive metal. Από τα πρώτα τους άλμπουμ προτιμώ το Spectre Within (το Epitaph έχει φοβερή ερμηνεία στα φωνητικά) και το No Exit. Με την έλευση του Zonder όμως, ανέβηκαν ένα επίπεδο παραπάνω. Αλλά και ο Alder είναι πολύ καλός τραγουδιστής και βελτιώθηκε περισσότερο με τον χρόνο, ενώ ο Arch έμεινε κάπως πιο στάσιμος στα φωνητικά του. Παντως,οσοι εχουν ορεξη,ας γραψουν καμμια προταση για κανα κομματακι απο κλασικο heavy,χωρις βρωμικα φωνητικα.Ακομα περιμενω προτασεις για nevermore. Ηeavy χωρίς σκληρά φωνητικά: Diamond Head - Canterbury, Lightning to the Nations Holocaust - Hypnosis of Birds, The Nightcomers Mercyful Fate - Melissa Conception (heavy-prog) - Parallel Minds, Flow Malmsteen - Trilogy, Fire and Ice, Eclipse, Alchemy, Concerto(instr.), Rising Force(instr.) Scorpions - Fly to the Rainbow, Taken by Force, In Trance Uli Roth - Beyond Astral Skies, Earthquake, Metamorphosis
carlmikaze Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 EndlessNameless εμένα μ'αρέσει το νεκρο black metal, αλλά οι Basilisk είναι σκατά, και επειδή είμαι συνήθως αντικειμενικότατος και έχω το δίκιο, ισχύει. Οι άγγλοι δύσκολα θα βγάλουν σοβαρό νεκρο black metal συγκρότημα ποτέ! Από την άλλη, το όλο thread εδώ είναι τουλάχιστον συγκινητικό. Δεν πρόκειται να μπω σε διαδικασία συζήτησης όμως, γιατί ακούω μόνο Mozart και είμαι υψηλότατης καλλιέργειας για να ασχοληθώ με το ποταπό σας μέταλ. Μου άρεσε το τελευταίο των Muse όμως :P :P :P LooooooooooooooooL
slygeo87 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Rotting Christ Septic Flesh Firewind Nightfall Nightrage (Σουηδική μπάντα με Έλληνα κιθαρίστα). Τι θα λέγατε να συζητήσουμε λίγο για τις αρκετά αξιόλογες αυτές μπάντες του τόπου μας? Πως σας φαίνονται?Ακούει κανείς? Αν ξέρει κάποιος άλλος ένα συγκρότημα Ελληνικής καταγωγής let us know. Να μάθουμε, να ακούσουμε και φυσικά να συζητήσουμε.
charly13 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δε ξέρω αν γνωρίζετε τους Summoning, αλλά είναι συγκροτηματάρα!!! Απ' όσο ξέρω γράφουν κυρίως για Τόλκιν και μεσαιωνικές εποχές. Οι τίτλοι είναι κυρίως για Τόλκιν. Στίχους δεν έχω διαβάσει γιατί τα άλμπουμ τους τα έχω σε mp3, αλλά απ' όσο καταλαβαίνω είναι όλα τα λεφτά. Επικό black metal παίζουν και σε βάζουν για τα καλά στη θεματολογία. Παιδιά τσεκάρετέ τους, είναι άψογοι. Απίστευτοι είναι ο protector φτιαχνει καταπληκτική μουσική.Από τα αγαπημένα μου συγκροτήματα.Πραγματικά νομίζεις οτι ταξιδεύεις στην Μέση Γη...
Wise_One Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Rotting ChristSeptic Flesh Firewind Τους Rotting Christ τους γουστάρω τρελά. Συγκροτηματάρα κατά τη γνώμη μου. Ειδικά το Theogonia πέρασε και μου πήρε το μυαλό. Από Spetic Flesh έχω μόνο το Sumerian Daemons αλλά σπέρνει. Firewind έχω όλη τη δισκογραφία, οπότε καταλαβαίνετε ότι μου αρέσουν πολύ.
Vole Maulder Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 @The Judas Ο Zonder είναι πραγματικά κορυφαίος κ έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση του ήχου των Fates από τότε που ήρθε. Μου αρέσει πάρα πολύ που αφήνει χώρο στα κομμάτια κ δε γεμίζει τα πάντα. Αν κ αυτό το trait είναι γενικό στους Fates, δεν παίζουν ούτε μια νότα παραπάνω απ' ότι πρέπει. Το Epitaph είναι εξαιρετικό κομμάτι. Με έναν τρόπο, στο τελείωμά του παίρνουμε μια γεύση σχετικά με το πού θα πήγαιναν οι Fates αργότερα κ ακούμε τον Arch έτσι όπως ίσως να τον ακούγαμε αν είχε μείνει στο Parallels (όχι συγκεκριμένα, απλώς αυτός ο δίσκος είναι χαρακτηριστικός της μεσαίας περιόδου τους). Με έναν άλλο τρόπο όμως βλέπουμε κ το πόσο άλλαξαν οι Fates αφότου έφυγε ο Arch κ τα ηνία τα πήρε αποκλειστικά ο Matheos. Ο τίτλος μπορεί να είναι Epitaph παρόλα αυτά ο Arch καταφέρνει να σε κάνει να νιώσεις πως δεν είναι αυτό το τέλος κ ο δίσκος κλείνει πολύ όμορφα. Το "όμορφο κλείσιμο" καταλήγει άγνωστη έννοια μετά από κάποια στιγμή. Όλοι οι δίσκοι από No Exit κ μετά κλείνουν με μια πικρία που σου βαραίνει την καρδιά. Το No Exit τώρα, είναι ένας δίσκος που μπορεί εύκολα να βρεθεί αδικημένος λόγω της παραγωγής του. Προτιμώ όσα κομμάτια του τα έχουν ηχογραφήσει live να τα ακούσω από εκεί κ όχι από το δίσκο. Επίσης, θα ήθελα πάρα πολύ να ακούσω το The Ivory Gate of Dreams με τον Arch. Το μισό No Exit είχε γραφτεί με τον Arch κ όσο καλός κ να είναι ο Alder, εκείνη την εποχή δεν τον έπιανε τον Arch. Όταν όμως λες ότι έμεινε στάσιμος, τι εννοείς; Σε θέμα βελτίωσης ο Alder είχε αρκετά περιθώρια όταν ξεκίνησε στους Fates, είχε τεράστιο range, αλλά υστερούσε κάπως σε έλεγχο. Ο Arch από την άλλη στο Awaken ήταν τέλειος, δεν πάει καλύτερα. By the way, το A Twist of Fate το έχεις ακούσει; Matheos, Arch, Portnoy? @slygeo Συγκροτήματα ελληνικά μου έρχονται διάφορα στο μυαλό αλλά όχι απαραίτητα άξια αναφοράς κ διαλόγου. Οι Rotting Christ μου αρέσουν μόνο στο Passage to Arcturo. Μετά από κει για μένα άρχισαν τον κατήφορο χωρίς σταματημό. Τους είχα χάσει για ένα διάστημα μέχρι που τους ξαναείδα φέτος με τους Paradise Lost, κ για να είμαι ειλικρινής, πέρα από το ότι ήταν κακό το live τους, τα περισσότερα κομμάτια τους μου φάνηκαν σαν νανουρίσματα. Τους Septic Flesh τους συμπαθούσα αρκετά στις παλιότερες δουλειές τους μέχρι που έπαιξαν στο Metal Healing κ απλώς δεν πρόκειται να τους ξανακούσω ποτέ. Δεν πήγα προσωπικά αλλά πήγε ο κολλητός μου κ μου περιέγραψε την εμφάνισή τους και...meh. Ας πούμε απλώς ότι τους είχα για σοβαρούς κ εκεί μόνο αυτήν την εντύπωση δεν έδωσαν. Οι Nightfall έχουν τον χαβαλέ τους αν κάνεις ένα best of κ ακούσεις μόνο αυτό. Τους έχω δει κ 2 φορές live. Τη μία ήταν απαίσιοι, τη δεύτερη πέρασα πολύ καλά. Ξέρει κανείς αν υπάρχουν ακόμα και τι κάνουν; Firewind k Nightrage δεν έχω ακούσει ποτέ. Θυμάται κανείς πώς λεγόταν η ελληνική μπάντα που είχε παίξει στη μοναδική συναυλία που έγινε στο Woodstock (Kreator - Destruction - Sodom)?? Νομίζω πως είχε ανοίξει τη βραδιά μια ελληνική death metal μπάντα, αλλά παίζει κ να τα έχω μπερδέψει κάπως. Θυμάμαι πως μου άρεσαν τότε.
Sellers Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Πολύ καλό συκροτηματάκι απο έλληνες είναι και οι On Thorns I Lay... Καμία σχέση με Black και Death αλλά πολύ καλοί. Επίσης κάαατι λένε και οι Wolfcry αλλά όχι και πολλά πράγματα.
Lucifer Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 στη μοναδική συναυλία που έγινε στο Woodstock (Kreator - Destruction - Sodom)?? Πολλές συναυλίες είχαν γίνει στο woodstock, το απαίσιο, φρικιαστικό και επικίνδυνο αυτό μέρος. στη συγκεκριμένη είχαν ανοίξει οι leprosy.
EndlessNameless Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Να μου στείλεις ένα pm με το email σου! Συμφωνώ σε όλα....σχεδόν. Δοκίμασε να ξανακούσεις το Bleesed are the Sick από Morbid Angel. Επίσης, έχω μια απορία. Όταν λες ότι απεχθάνεσαι τους Metallica, εννοείς τα πάντα, κ πριν από ...And Justice? Αν ναι, τότε πιστεύω ότι τους αδικείς. Το Awaken the Guardian είναι εξαιρετικός δίσκος με έναν εξαιρετικό τραγουδιστή που έγραφε εξαιρετικούς στίχους. Είναι επίσης η αρχή του progressive metal. Δεν είδα πάντως κανέναν να αναφέρει τους Psychotic Waltz. Τα δύο πρώτα τους είναι αριστουργήματα. Λολ, συνάδελφος \m/ @Morbid Angel A call to take your hand for I'm at one with the daark how dare you come with me and again you must die!! Πολύ γαμάτη και ζεστή φωνή ο Vincent Έχω ακούσει το Blessed Are the Sick και το Altars of Madness που θεωρούνται από τα πλέον κλασικά. Καταλαβαίνω τι βρίσκουν οι άνθρωποι σ'αυτά αλλά γενικά πέρα από δυο τρία κομμάτια δε μ'έκαναν να θέλω να τα ξανακούσω. Το Gateways to Annihilation το βαρέθηκα τελείως όμως :\ @Metallica Τα 2/3 του Kill'em All, ολόκληρο το Ride The Lightning και τα 3/5 του Master of the Puppets τ'άκουγα ευχάριστα. Από 'κει και πέρα τίποτα. Παιδιά χαίρομαι που συμφωνούμε ως προς το "φαινόμενο" Metallica. Το μοναδικό "θαύμα" σε δαύτους είναι το πώς γίνεται να έχει τέτοια δημοτικότητα ένα συγκρότημα που έχει είκοσι χρόνια να βγάλει δίσκο που ακούγεται! Προσωπικά δεν πιστεύω καν ότι ηγούνταν του thrash κινήματος ή ότι έκαναν κάτι το ριζοσπαστικό. Δε λέω καλοί στην αρχή αλλά δε δικαιολογεί το χαμό που γίνεται μέχρι τώρα. Και όποιος ακούσει υλικό (demo ειδικά) από αρχές 80 συνειδητοποιεί ότι λίγο πολύ είχε διαμορφωθεί το είδος, δεν περίμεναν οι άνθρωποι τους Metallica! Απλώς έτυχε να είναι οι πιο τυχεροί. Αυτό το επιχείρημα που δεν τους πάω και καλά επειδή έκοψαν τα μαλλιά τους και άλλαξαν είναι γελοίο. Στο black album μακριά μαλλιά είχαν αλλά το πέταξα από την πρώτη στιγμή που το άκουσα κι ας μην είχα εμπειρία με το μέταλ τότε! Βρε ας γράφαν μουσική και ας είχαν κόψει και τα κεφάλια τους @Psychotic Waltz Πολλοί ωραίοι, το Social Grace ειδικά! Κρίμα να μην υπάρχουν συγκροτήματα σαν κι αυτούς! Τι θέλουν όλοι και προσπαθούν να γίνουν Dream Theater γαμώτο! now jupiter deceives the stars to dance in masqueraade with mars while sabbath moon casts shadows far to wake a final dawwn EndlessNameless εμένα μ'αρέσει το νεκρο black metal, αλλά οι Basilisk είναι σκατά, και επειδή είμαι συνήθως αντικειμενικότατος και έχω το δίκιο, ισχύει. Οι άγγλοι δύσκολα θα βγάλουν σοβαρό νεκρο black metal συγκρότημα ποτέ! Σοβαρά; Αρκετοί πάντως φαίνεται να τους έχουν σε μεγάλη υπόληψη. Σαν τους Mutiilation ένα πράγμα και κάποια άλλα συγκροτήματα του χώρου που δε θυμάμαι αυτή τη στιγμή...Όπως και να 'χει δεν είμαι φαν του minimal είδους. Από black metal προτιμώ πιο μελωδικές εκδοχές (πχ παλαιοί Satyricon και Dissection, κομμάτια όπως το Mother North και τα Nights Blood/Where Dead Angels Night είναι από άλλη σφαίρα, ανατριχιαστικές μελωδίες) ή viking (πχ Windir. Το instrumental break στο Arntor the Warrior είναι έπος) ή αρρωστημένη industrial φάση τύπου Thorns (σοκαριστικό άκουσμα). Rotting ChristSeptic Flesh Firewind Nightfall Nightrage (Σουηδική μπάντα με Έλληνα κιθαρίστα). Δεν ακούω κανένα από αυτά συστηματικά αν και θα ήθελα πολύ να ασχοληθώ με τα δύο πρώτα' date=' συνέχεια ξεχνάω να κατεβάσω τίποτα... [b']Firewind[/b] Τους θεωρώ αηδιαστικά κοινότυπους όπως άλλωστε όλα τα power project στα οποία εμπλέκεται o Gus. Ο Gus μάλιστα που σε μια συνέντευξή του στη μέταλ ζώνη του 1055rock (θεσσαλονίκης, ωραίες εποχές, την κόψανε τώρα οι μλκ) είχε δηλώσει ότι στόχος του ήταν να φτιάξει το πιο κλισέ συγκρότημα και όχι κάτι πρωτότυπο. Και το κατάφερε Nightfall Έχω διαβάσει μερικές συνεντεύξεις του τραγουδιστη, Ευθύμης νομίζω, και μου δόθηκε η εντύπωση ότι το παλικάρι το έχει καβαλήσει το καλάμι...Μουσική δε μου κάνει αίσθηση ν'ασχοληθώ. Nightrage Δε με τραβάει το NWOSDM (προτιμώ άλλου είδους melodic death) αλλά σε γενικές γραμμές νομίζω ότι το επίπεδό τους είναι πολύ καλύτερο από αυτό των Arch Enemy πχ. Από συγκροτήματα τώρα που έχω ακούσει ολόκληρο δίσκο/δίσκους: Acid Death και το Random's Manifest με το πανάθλιο εξώφυλλο Σε Death/Cynic φάση και με σουηδικές επιρροές, πολλές ενδιαφέρουσες ιδέες και δυνατό riffing αλλά ποτέ δε μου έμεινε τραγούδι τους :\ Airged Lamh Τα One Eyed God και Silver Arm. Heavy με speed ξεσπάσματα και folk πινελιές. Επηρεασμένοι από Blind Guardian. Inveracity που έχουν πλέον συμβόλαιο με τη Unique Leaders. Άκουσα το Circle Of Perversion. Βάρβαρο brutal αρκετά ωμό και όχι τεχνικό αλλά πολύ πιασάδικο. Δυστυχώς, λόγω φύλου ένας λόγος παραπάνω, με πειράζει το concept των στίχων τους ακόμα κι αν δεν τα εννοούν. Sickening Horror - Ο George Kollias (ex Nightfall νυν Nile) έπαιζε σε δαύτους. Λάτρεψα το demo (ακούστε το εδώ τους, δεν έχουμε πολλά τέτοια συγκροτήματα (tech death). Τώρα βλέπω ότι επιτέλους έτοιμο και το full length Βiomechanical Το Eight moons. Δυνατό μοντέρνο μέταλ, mind blowing σε αρκετές φάσεις. Το pantero-ειδές chugga chugga να μην είχε Τώρα από ότι βλέπω κάτι παίχτηκε με το συγκρότημα και φύγαν τα μέλη! The band split apart after John K (o έλληνας). tried to seize control of the band and turn it into his personal project. John K. will continue as Biomechanical, while the rest of the band will form their own band with a new singer. Drummer Matt C. had departed a few weeks before the rest of the line-up.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα