aledjo Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 @aledjo: Διάσταση απόψεων: Ο δίσκος που λες ΔΕΝ είναι γαμάτος. Γαμάτοι είναι τα "Icon", "Gothic", "Draconian Times" και το "One Second" - που περιέχει το ανεπανάληπτο Say Just Words. Οι Paradise Lost από ένα σημείο μετά το Draconian Times έκαναν μια στροφή στην καριέρα τους, ακολουθώντας διαφορετικούς δρόμους έκφρασης, κάποιες φορές αρκετά μακριά από το metal που τους όρισε σαν συγκρότημα, με αποκορύφωμα το "Host". Μπορεί για το είδος τους, να είναι καλοί δίσκοι, αλλά όταν έχω μεγαλώσει με κομμάτια όπως τα "Gothic", "As I Die" κτλ κτλ, δεν μπαίνω καν στη διαδικασία να συγκρίνω παλιότερες δουλειές τους με καινούριες, αφενός διότι δεν τίθεται θέμα σύγκρισης, αφετέρου δεν μου αρέσουν αυτά που παίζουν τώρα. εχεις δικιο σε αυτο που λες αλλα εγω ειπα οτι εμενα μ'αρεσει πολυ! γι'αυτο το λεω μαματο! γουστα ειναι αυτα....
slygeo87 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 aledjo η rock/metal μουσική πηγάζει ακόμα και απο πολιτικές ιδεολογίες,τι να μου πει τώρα το μοντελάκι που κουνιέται στα club?
wizzy Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Aν και δεν πολυ γουστάρω την black,θεωρώ πως οι Satyricon είναι κλάσεις ανώτερους απο αυτούς. Οι Satyricon είναι μια πολύ καλή μπάντα, που προχώρησε το black metal ένα επίπεδο παραπάνω - και μπράβο τους - αλλά ανώτεροι από ένα συγκρότημα που λογίζεται στους πατέρες του black, δεν είναι! Είναι σαν να μου λες ότι οι Metallica είναι ανώτεροι από τους Black Sabbath! Εμ, δεν είναι! Διότι, αν δεν υπήρχαν οι Black Sabbath μπορεί να μην υπήρχαν οι Metallica. Ναι, οι Metallica ήταν επανάσταση στο metal. Ναι, με το Black Album έβαλαν το metal στα σαλόνια πολλών άσχετων με το είδος μέχρι τότε, έγιναν πασίγνωστοι πάμπλουτοι αλλά είναι ιεροσυλία να πει κάποιος ότι είναι ανώτεροι από τους Black Sabbath. Έτσι και μεταξύ Satyricon και Darkthrone. Επομένως, όταν λες "να μιλήσουμε για κάτι πιο βαρύ" σε τι ακριβώς αναφέρεσαι; αυτο που λες δεν ειναι επιπεδο! ειναι κατηγορια μουσικης! δηλαδη αν ερθω εγω και σου πω οτι ακουω οπερα και που ακους μεταλ εισαι ενα αποβλητο της κοινωνιας, τι θα πεις? φυσικα δεν ειναι ετσι!δε μπορεις να πεις ετσι στον αλλον.... ανιδεοι ειναι αυτοι που ακουν μονο οτι παιζει το ραδιο και μονο αυτοι! δηλαδη εγω που ακουω trance & house που δεν τα ξερουν ουτε καν τα δισκοπωλεια, εγω τι ειμαι? ανιδεος? γουστα ειναι και μονο γουστα! +1 ! Σωστός ο παίχτης. Ο ακροατής καθορίζει το επίπεδο και όχι το μουσικό είδος. Είμαι σίγουρος ότι στην trance και στη house υπάρχουν εξίσου ποιοτικά πράγματα να ακούσει κάποιος και καλά κάνουν όσοι τα ψάχνουν και τα ακούν. Ανίδεοι δεν είναι σε καμία περίπτωση. Απλά, ακροατές trance και house, στο συγκεκριμένο θέμα είναι λίγο έως πολύ offtopic !
aledjo Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 aledjo η rock/metal μουσική πηγάζει ακόμα και απο πολιτικές ιδεολογίες,τι να μου πει τώρα το μοντελάκι που κουνιέται στα club? χαχαχαχαχαχαχα μα εκει ειναι η διαφορα μας! σιγα μη κατσουμε να ασχοληθουμε με τα πολιτικα και τις θρησκειες! προτειμω να δω τα "μοντελα" με το μινι κτλ να μου κουνιεται.... εγω αυτο το λεω απολαυση! ας μην πω τωρα για τους "μεταλαδες" ετσι οπως ντυνονται κτλ.... με πιανει αιδια οταν βλεπω τετοιους, απλητους, βρωμιαρηδες, βρωμανε 5 χιλιομετρα, εχουν κανει τα αυτια και τη μυτη τους σουροτηρι και φυσικα καμια γυναικα δε τους πλησιαζει.... ξερω ομως παιδια που ειναι κανονικα απλος ακουν και μεταλ! ζουν κανονικη ζωη οπως οι αλλοι... ετσι μαλιστα!
slygeo87 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Αμα το πάρουμε ετσι η rock ξεκίνησε απ τη jazz και η μουσική γενικά απο τις πέτρες. Το θέμα είναι το παραπάνω..σαφώς και σέβομαι τους προπάτορες.
aledjo Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Απλά, ακροατές trance και house, στο συγκεκριμένο θέμα είναι λίγο έως πολύ offtopic ! σωστα, εγω για μεταλ μπηκα να μιλησω, οχι για trance kai house. απλος το ειπα για τον φιλο μας να καταλαβει οτι κανει λαθος σε αυτο που λεει για το επιπεδο.
slygeo87 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δεν θα κάνω διάλογο γι'αυτό το θέμα φίλε μου,αν έχεις να σχολιάσεις επι του θέματος δεκτό.
wizzy Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Αμα το πάρουμε ετσι η rock ξεκίνησε απ τη jazz και η μουσική γενικά απο τις πέτρες.Το θέμα είναι το παραπάνω..σαφώς και σέβομαι τους προπάτορες. Ε, τώρα τα παραλές. Είναι σαν μου λες ότι ο μαθηματικός που απέδειξε το τελευταίο θεώρημα του Fermat είναι καλύτερος από τον Fermat! Τελοσπάντων, ούτως ή άλλως, θέμα γούστου είναι και είμαι ήδη offtopic.
slygeo87 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 OK..συνεχίζουμε τη κουβεντούλα μας.. Αγαπημένοι σας guitarists? Είτε απο rock είτε απο metal μουσική. Aπο rock διαλέγω τους Jimmy Page & Jimmi Hendrix. και απο metal Tony Iommi & Michael Angelo Battio.
Sellers Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Πολύ καλό τόπικ... Μπράβο slygeo87 αν και καλό θα ήταν να κάνεις ένα edit τα λόγια του πρώτου πόστ σου και να διώξεις το ''Απαγορεύεται η είσοδος σε φλούφληδες,clubbίσιους,σκυλάδες και κάθε μορφής γλοιώδους ''υποκείμενου'' που ανήκει στην κατηγορία mainstream''... Γούστα είναι αυτά και είναι πολύ μεγάλη βλακεία να βρίζεις κάποιον απλά και μόνο επειδή δεν συμβαδίζει με τα δικά σου γούστα... Καταλαβαίνω ότι το κάνεις με χιουμοριστική διάθεση αλλά δεν είναι όλοι χιουμορίστες εδώ... And by the way Michael Angelo Battio SUCKS...
V for Vagelis Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δε μπορώ να πω ότι είμαι μεταλλάς, αλλά κάποτε άκουγα αρκετό μέταλ (περισσότερο τα γνωστά και εμπορικά συγκροτήματα). Ήθελα να ρωτήσω κατά την άποψη σας ποιός είναι ο καλύτερος δίσκος (ή οι καλύτεροι τελοσπάντων) των Dream Theater γιατί μόνο σκόρπια τραγούδια έχουν πέσει στα χέρια μου. Όσο για καλύτερο κιθαρίστα... δε ξέρω, πάντα συμπαθούσα τον Kirk Hammett των Metallica, σίγουρα υπάρχουν και καλύτεροι, πάντως έχει ωραίο στυλάκι.
slygeo87 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Michael Angelo Battio SUCKS... Oι μουσικές γνώσεις του battio είναι μεγάλες. Σημειωτέον παίζει σε 2 ταστιέρες ταυτόχρονα... ;-)
slygeo87 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 ο καλύτερος δίσκος των Dream Theater... Εγώ λέω το τελευταίο,Systematic Chaos αν και γενικά πιστεύω πως το group-ακι αυτό είναι ψαγμένο..
kAtsU!!! Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Από Dream Theater δεν ξέρω,...αλλά για κιθαρίστα θα πω τον Εmpu των Nightwish(αν και πιο πολύ μου αρέσει ο drumer τους)
slygeo87 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Eγώ για drummer προτιμώ τα ακούραστα χέρια του Joe Jordison από Slipknot.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα