Προς το περιεχόμενο

Ιnsomnia Metal Club (I.M.C.)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποτε δεν μου αρεσε και ποτε δεν θα μου αρεσει, οπως επισης περισσοτερο ειναι "γνωστοι" και "θρυλοι" λογω χαμμερ παρα οτιδηποτε αλλο.

και πόσους άλλους ακόμα έχει θεοποιήσει...

• Απαντ. 955
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στου chaos a.d κανενα, καθως δεν υπαρχει καποιο αντιστοιχο(αντε με τα χιλια ζορια το πρωτο slipknot), αλλα στην θεση του warlord, επισης κανενα. Συγκεκριμενα θα προτεινα να μην ακουσει καποιος αυτη την μπαντα. Ποτε δεν μου αρεσε και ποτε δεν θα μου αρεσει, οπως επισης περισσοτερο ειναι "γνωστοι" και "θρυλοι" λογω χαμμερ παρα οτιδηποτε αλλο. Απλα αθλιοι για μενα.

Αθλιοι ως μουσικοί ο Zonder και ο Tsamis?

Οσον αφορά το χαμερ θα συμφωνήσω στο οτι περνάει πρότυπα σε αυτούς που το διαβάζουν, σχετικά με το τι είναι καλό και κλασικό.

Καλα, το "true" kai "not true" ειναι πραγματικα για καθυστεριμενους.

Εμενα γενικα με ενοχλει ο ορος "μεταλλας" παντως. Υποτιθεται οτι ακουει καποιος μια μουσικη η οποια δεν εχει ορια (απειρα παραδειγματα στο ποσα γκρουπ εχουν παει απο το ενα ειδος στο αλλο-οχι του μεταλ, αλλα γενικα) αλλα παρολαυτα περιοριζεται απο τον ορο "μεταλλας". Τεσπα, τεραστια κουβεντα αυτη.

Μα εδώ είναι ένα thread για metal μουσική... τι θα έπρεπε να προτείνουμε jazz? Δεν θα με ενοχλούσε αλλά θα ήταν εκτός θέματος.

Οσον αφορά τα συγκροτήματα που το γύρισαν από μεταλ σε ποπ και ροκ, στις περισσότερες φορές το αποτέλεσμα ήταν μετριο ή κοινότυπο.

Ξέρεις κανέναν οπαδό της ποπ-ροκ που να θεωρεί τους Anathema,Gathering,Paradise Lost κορυφαίους και καλύτερους από τους Pink Floyd ή τους Radiohead και τους Muse?

Είναι μια ακόμη περίπτωση επιρροής του μεταλ χαμερ, που προτείνει αυτές τις μπάντες επειδή έχουν με μεταλ καταβολές.

Μόνο και μόνο το οτι δεν παίζουν μεταλ δεν τους κάνει πρωτοπόρους ή καινοτόμους.

Εξηγησα τι εννοοουσα το "για 12χρονα". Ηταν μια εσφαλμενη εντυπωση μου για το περιεχομενο του θρεντ. Γραψε λαθος.

Απο κει και περα...

Το "εν ετη 2007" σημαινει το εξης:

Δεν μου αρεσει που εν ετη 2007, μια μουσικη που παρακολουθουσα και παρακολουθω εδω και μπολικα χρονια, αυτο που εχει να επιδειξη ακομα και σημερα ειναι κυριως αυτα του παρελθοντος. Bλεπε Gamma Ray που ειπατε και πολλες αλλες μπαντες. Απλα μου δειχνει αυτο μια στασιμοτητα και απο μεριας μουσικης αυτης καθεαυτης( ελαχιστες ειναι οι καινουργιες μπαντες που ξεχωριζουν), αλλα και απο πλευρας ακροατων(φυσικα βαζω και μενα μεσα).

Θα μου πειτε"μα αυτα ειναι καλα ετσι

κι αλλιως". Δεν διαφωνω. (βεβαια απο ενα σημειο και μετα στα ιδια αυτα αλμπουμ μπορεις να ακουσεις οτι ειναι παλια-οχι απο αποψη παραγωγης)

Απλα δεν μου αρεσει. Και δεν ειναι θεμα αντεργκρουαντ και κουραφεξαλα. Ειναι θεμα ποιοτητας. Αντε τωρα να πας να συγκρινεις αλμπουμ των helloween και των Guardian με αλμπουμ των (νεων) Angra ή twn evergey kai twn sonata arctica που υποτιθεται οτι ειναι τα ονοματα στο power αυτη τη στιγμη.

Τεσπα. Πολυ φιλοσοφια για 2 το βραδυ.:razz:

Θα συμφωνήσω εδώ οσον αφορά την στασιμότητα πολλών μεταλ συγκροτημάτων και οχι μονο στον χώρο του power.

Δημοσ.

Μπορείτε σας παρακαλώ να μη τσακώνεστε για κουταμάρες?

Έχετε τώρα δυο σελίδες και προσπαθείτε να τη πείτε ο ένας στον άλλον...

Το topic νομίζω ήταν ξεκάθαρο..

''Συζητάμε για metal αλλά και rock μουσική...''

(Απο Chuck Berry μέχρι Varg Vikernes-οτι γουστάρει ο καθένας)

...και συνεχίζω με μια παρουσίαση ενός καινούργιου συγκροτήματος.

raintime_01.jpg

Raintime

Οι Raintime είναι μια power metal μπάντα απ' την Ιταλία που έκανε το ντεμπούτο της το '99. Eμπνευσμένη αρχικά απο τους ατρόμητους Dream Theater κυκλοφορόρησε το πρώτο της demo Jump in the past και εν συνεχεία εμπλούτισε τη μουσική της με melodic death ακούσματα όπως In Flames,Children of Bodom,Soilwork.

Μέχρι στιγμής έχει κυκλοφορήσει δυο albums.

Tales from sadness (2005)

200px-78907.jpg

Tracklisting:

1. Moot-lie

2. Faithland

3. Creation

4. The Experiment

5. Denied Recollection

6. Chains of Sadness

7. Using the Light Forever

8. Daily Execution/Paradox Defeat

Flies & Lies (2007)

200px-Flies_%26_Lies.jpg

Tracklisting:

1. Flies & Lies

2. Rolling Chances

3. Apeiron

4. Rainbringer

5. Finally Me

6. Tears of Sorrow

7. The Black Well

8. Beat It (Michael Jackson cover)

9. Another Transition

10. Burning Doll

11. Matrioska

***Πάρτε μια γεύση απ' το καινούριο τους δίσκο με το τραγούδι Rolling chances***

http://www.youtube.com/watch?v=TfS46BjqYFc

Δημοσ.
Αθλιοι ως μουσικοί ο Zonder και ο Tsamis?

Μα εδώ είναι ένα thread για metal μουσική... τι θα έπρεπε να προτείνουμε jazz? Δεν θα με ενοχλούσε αλλά θα ήταν εκτός θέματος.

Οσον αφορά τα συγκροτήματα που το γύρισαν από μεταλ σε ποπ και ροκ, στις περισσότερες φορές το αποτέλεσμα ήταν μετριο ή κοινότυπο.

Ξέρεις κανέναν οπαδό της ποπ-ροκ που να θεωρεί τους Anathema,Gathering,Paradise Lost κορυφαίους και καλύτερους από τους Pink Floyd ή τους Radiohead και τους Muse?

Είναι μια ακόμη περίπτωση επιρροής του μεταλ χαμερ, που προτείνει αυτές τις μπάντες επειδή έχουν με μεταλ καταβολές.

Μόνο και μόνο το οτι δεν παίζουν μεταλ δεν τους κάνει πρωτοπόρους ή καινοτόμους.

Θα συμφωνήσω εδώ οσον αφορά την στασιμότητα πολλών μεταλ συγκροτημάτων και οχι μονο στον χώρο του power.

Aθλιος ο ζοντερ δεν ειναι, σε αθλιο δισκο επαιξε.

Δεν σχολιασα το για ΠΟΙΑ μουσικη μιλαμε, σχολιασα το γεγονος οτι οι μεταλλαδες θελουν να το παιζουν ανοιχτομυαλοι, αλλα την ταμπελαρα "ΜΕΤΑΛΛΑΣ" την εχουν κολλημενη στο κουτελο.Αν αυτο δεν ειναι κλειστομυαλια, τοτε τι ειναι?

Δες ulver, faith no more, dream theater,marilyn manson, paradise lost(to host ειναι δισκαρα), ministry, green carnation κλπ κλπ.

Τελος, ναι γενικα ισχυει για το μεταλ, αλλα για το Power ακομα περισσοτερο.

Μπορείτε σας παρακαλώ να μη τσακώνεστε για κουταμάρες?

Έχετε τώρα δυο σελίδες και προσπαθείτε να τη πείτε ο ένας στον άλλον...

Το topic νομίζω ήταν ξεκάθαρο..

''Συζητάμε για metal αλλά και rock μουσική...''

Δεν βλεπω κανεναν να τσακωνεται, μια χαρα κουβεντα γινεται. :)

Δημοσ.

Μα εδώ είναι ένα thread για metal μουσική... τι θα έπρεπε να προτείνουμε jazz?

Jazz metal \m/ :P

@slygeo87

Ταλαντούχα παιδιά οι Raintime, μοντέρνοι και δυνατοί αλλά...τα 'χουμε ξανακούσει και μένα προσωπικά δε μ'αρέσει ούτε η original εκδοχή τους (=όλες οι επιρροές τους) :\

Δημοσ.

Συμφωνώ ότι οι ταμπέλες καλό είναι να αποφεύγονται, αλλά μήπως κι εσύ ξεκινάς με έναν κάποιο αρνητισμό απέναντι στο όλο ζήτημα; Καταλαβαίνω τον τρόπο που το βλέπεις, καθώς δεν είναι λίγα τα παραδείγματα κολλημένων ανθρώπων που μπορώ να ανακαλέσω στη μνήμη μου. Πρόσεξε όμως τι γράφω, ανθρώπων. Κάποιοι από αυτούς ίσως να τυχαίνει να ακούνε μέταλ.

Είχα περάσει και εγώ πριν μερικά χρόνια μια περίοδο που όταν με ρωτούσαν τι μουσική ακούω απαντούσα πως ακούω απ'όλα αρκεί να είναι καλή μουσική (που είναι φυσικά αλήθεια) και μη με βλέπεις έτσι (η εμφάνισή μου δεν παραπέμπει σε τπτ άλλο παρά σε μεταλλά) και άλλα τέτοια. Κάποια στιγμή όμως κάθισα και αναρωτήθηκα γιατί το κάνω αυτό; Αν οποιαδήποτε στιγμή μου ζητήσει κάποιος να του κάνω ένα top 5 των σημαντικών δίσκων στη ζωή μου θα είναι όλοι από μέταλ μπάντες. Και πράγματι, μέσα από αυτή τη μουσική έχω μάθει πολλά πράγματα και για τον εαυτό μου και για τη ζωή και έχω και διασκεδάσει φυσικά.

Μου αρέσουν και ακούω πολλά άλλα πράγματα αλλά στην τελική τι είναι πιο σημαντικό για μένα; Το heavy metal (γενικός όρος που πιο πολύ παραπέμπει σε "φιλοσοφία" αν θέλεις - δε μου αρέσει αυτή η λέξη αλλά ο χρόνος που έχω στη διάθεσή μου τώρα δεν μου επιτρέπει να το σκεφτώ πολύ ώστε να βρω μια πιο κατάλληλη). Οπότε ναι, θα δηλώσω χεβιμεταλλάς. Αυτό με καθιστά κολλημένο πιστεύεις;

Μην πέφτεις στην παγίδα να βάζεις ταμπέλες στις ταμπέλες.

ΥΓ. Και ναι, το Host είναι δισκάρα! Και επειδή ξέρω πως είστε πολλοί εδώ μέσα που αγαπάτε τους Paradise Lost, είπα να μοιραστώ μαζί σας το ακόλουθο άρθρο.

http://decibelmagazine.com/features/aug2007/paradiselost.aspx

Δημοσ.
Είχα περάσει και εγώ πριν μερικά χρόνια μια περίοδο που όταν με ρωτούσαν τι μουσική ακούω απαντούσα πως ακούω απ'όλα αρκεί να είναι καλή μουσική (που είναι φυσικά αλήθεια) και μη με βλέπεις έτσι (η εμφάνισή μου δεν παραπέμπει σε τπτ άλλο παρά σε μεταλλά) και άλλα τέτοια. Κάποια στιγμή όμως κάθισα και αναρωτήθηκα γιατί το κάνω αυτό; Αν οποιαδήποτε στιγμή μου ζητήσει κάποιος να του κάνω ένα top 5 των σημαντικών δίσκων στη ζωή μου θα είναι όλοι από μέταλ μπάντες. Και πράγματι, μέσα από αυτή τη μουσική έχω μάθει πολλά πράγματα και για τον εαυτό μου και για τη ζωή και έχω και διασκεδάσει φυσικά.

Μου αρέσουν και ακούω πολλά άλλα πράγματα αλλά στην τελική τι είναι πιο σημαντικό για μένα; Το heavy metal (γενικός όρος που πιο πολύ παραπέμπει σε "φιλοσοφία" αν θέλεις - δε μου αρέσει αυτή η λέξη αλλά ο χρόνος που έχω στη διάθεσή μου τώρα δεν μου επιτρέπει να το σκεφτώ πολύ ώστε να βρω μια πιο κατάλληλη). Οπότε ναι, θα δηλώσω χεβιμεταλλάς. Αυτό με καθιστά κολλημένο πιστεύεις;

Μην πέφτεις στην παγίδα να βάζεις ταμπέλες στις ταμπέλες.

Το προβλημα ερχεται οταν μαζι με την μουσικη ερχεται και η φιλοσοφια(οχι σε ολες τις περιπτωσεις βεβαια). Οταν ερχεται μαζι το τουπε του "ακουω, την καλυτερη και ποιοτηκοτεροι μουσικη του κοσμου", απο την στιγμη που δεν βλεπεις ο ιδιος τα ελαττωματα αυτης της μουσικης. Δηλ δεν βλεπεις οτι το λεγομενο power(και πολλες φορες το prog και το μελωδικο death μην πω για nwoahm) ειναι το αντιστοιχο των σκυλοτραγουδων(αν και τα πρωτεια τα τελευταια χρονια δικαιωματικα τα εχει παρει το post rock/metal). Συνεχεια το ιδιο πραγμα. Οταν ερχεται το κολλημα του πρεπει να εχω ενα Α ενδυματικο κωδικα. Eναν Β τροπο συμπεριφορας κλπ κλπ. Καταλαβαινεις τι θελω να πω.

Δεν εχει τυχει να ακουσεις καποια κομματια περα απο μεταλ και να σου φανουν ιδια, μονο και μονο επειδη δεν εχεις ακουσει ιδιαιτερα αυτη την μουσικη και δεν την εχεις ψαξει? Ακριβως το ιδιο συμβαινει και με το μεταλ. Πως ειναι δυνατον? Ε, ειναι δυνατον, απλα εμεις εχουμε συνηθισει αυτη τη μουσικη.

Για αυτο ακριβως δεν μου αρεσει ο ορος "μεταλλας". Γιατι αν και εχει χιλια καλα αυτη η μουσικη, εχει αλλα τοσα κακα σε ταξη "οπαδων".Και δεν συμφωνω σε καμια περιπτωση με αυτα.

Δημοσ.
Το προβλημα ερχεται οταν μαζι με την μουσικη ερχεται και η φιλοσοφια(οχι σε ολες τις περιπτωσεις βεβαια). Οταν ερχεται μαζι το τουπε του "ακουω, την καλυτερη και ποιοτηκοτεροι μουσικη του κοσμου", απο την στιγμη που δεν βλεπεις ο ιδιος τα ελαττωματα αυτης της μουσικης. Δηλ δεν βλεπεις οτι το λεγομενο power(και πολλες φορες το prog και το μελωδικο death μην πω για nwoahm) ειναι το αντιστοιχο των σκυλοτραγουδων(αν και τα πρωτεια τα τελευταια χρονια δικαιωματικα τα εχει παρει το post rock/metal). Συνεχεια το ιδιο πραγμα. Οταν ερχεται το κολλημα του πρεπει να εχω ενα Α ενδυματικο κωδικα. Eναν Β τροπο συμπεριφορας κλπ κλπ. Καταλαβαινεις τι θελω να πω.

Δεν εχει τυχει να ακουσεις καποια κομματια περα απο μεταλ και να σου φανουν ιδια, μονο και μονο επειδη δεν εχεις ακουσει ιδιαιτερα αυτη την μουσικη και δεν την εχεις ψαξει? Ακριβως το ιδιο συμβαινει και με το μεταλ. Πως ειναι δυνατον? Ε, ειναι δυνατον, απλα εμεις εχουμε συνηθισει αυτη τη μουσικη.

Για αυτο ακριβως δεν μου αρεσει ο ορος "μεταλλας". Γιατι αν και εχει χιλια καλα αυτη η μουσικη, εχει αλλα τοσα κακα σε ταξη "οπαδων".Και δεν συμφωνω σε καμια περιπτωση με αυτα.

Εδώ θα συμφωνήσω. Εϊμαι 35 χρονών πλέον και ασχολούμαι ενεργά με το μεταλ 22 χρόνια. Δεν είμαι ο "ορισμός" του μεταλλά ως προς τον ενδυματολογικό κώδικα, αν και περασα κι από αυτή τη φάση με ...επιτυχία.:lol::lol:

Εκεί που θέλω να καταλήξω κι εγώ, είναι οτι από αυτούς που ακούνε μεταλ, ελάχιστοι είναι αυτοί που το κάνουν ευσυνείδητα κι ελάχιστοι είναι αυτοί που θα ασχοληθούν στο μέλλον με την ίδια ζέση όπως τώρα. Για τους περισσότερους όλα γίνονται για τη "μόστρα" όπως γινόταν πάντα. Ένα μεταλοκαρνάβαλο για γέλια και για κλάμματα.

Ο οπαδισμός όμως είναι ίδιος παντού, στη μουσική, στη μπάλα, στην πολιτική... παντού.

Δημοσ.
Εδώ θα συμφωνήσω. Εϊμαι 35 χρονών πλέον και ασχολούμαι ενεργά με το μεταλ 22 χρόνια. Δεν είμαι ο "ορισμός" του μεταλλά ως προς τον ενδυματολογικό κώδικα, αν και περασα κι από αυτή τη φάση με ...επιτυχία.:lol::lol:

Εκεί που θέλω να καταλήξω κι εγώ, είναι οτι από αυτούς που ακούνε μεταλ, ελάχιστοι είναι αυτοί που το κάνουν ευσυνείδητα κι ελάχιστοι είναι αυτοί που θα ασχοληθούν στο μέλλον με την ίδια ζέση όπως τώρα. Για τους περισσότερους όλα γίνονται για τη "μόστρα" όπως γινόταν πάντα. Ένα μεταλοκαρνάβαλο για γέλια και για κλάμματα.

Ο οπαδισμός όμως είναι ίδιος παντού, στη μουσική, στη μπάλα, στην πολιτική... παντού.

Φίλε, όταν λες ενεργά??? (Δεν ειρωνεύομαι, σοβαρά μιλάω)

Edit: Α, και εκεί που λες { ο ορισμός του μεταλλά } τα αυτάκια πάνε στον μεταλλά όχι στον ορισμό...:-D

Δημοσ.
Jazz metal \m/ :P

@slygeo87

Ταλαντούχα παιδιά οι Raintime, μοντέρνοι και δυνατοί αλλά...τα 'χουμε ξανακούσει και μένα προσωπικά δε μ'αρέσει ούτε η original εκδοχή τους (=όλες οι επιρροές τους) :\

Όντως πολύ ωραίοι.Για εμένα που δεν ασχολούμαι και πολλή καιρό με τη metal δεν μου φαίνονται και πολύ συνηθησμένοι,αλλά τι να κάνουμε, γούστα είναι αυτά...:wink:

Δημοσ.
Φίλε, όταν λες ενεργά??? (Δεν ειρωνεύομαι, σοβαρά μιλάω)

Εννοώ οτι εδώ και 22 χρόνια αγοράζω δίσκους και CD, πηγαίνω σε αρκετές συναυλίες το χρόνο, για τις οποίες πληρώνω κανονικά το εισητηριάκι μου, αν και στις μισές (τουλάχιστον) μπορώ να μπω τσάμπα "επισήμως" (με πρόσκληση) και προσπαθώ να υποστηρίξω (καταβάλοντας πάντα τον οβολό μου) οποιοδήποτε συγκρότημα πιστεύω οτι αξίζει.

Και αυτό συμβαίνει από την εποχή που δούλευα δεκατριών χρονών τα καλοκαίρια και ότι έβγαζα τα έτρωγα σε δίσκους και κασσέτες, μέχρι τώρα που δουλεύω και το ...χειμώνα :lol::lol:

Και το ανέφερα γιατί βλέπω με μεγάλη μου θλίψη, οτι η μεγάλη πλειοψηφία δεν αγοράζει αλλά ...κατεβάζει.

Δημοσ.

Νομίζω ότι δεν κατάλαβα το point σου εδώ.

Και πάλι, δε διαφωνώ με όσα λες (αν κ δεν εννοούσα τη φιλοσοφία με αυτόν τον τρόπο. Πιστεύω ότι το χέβι μέταλ κρύβει μέσα του μια δύναμη που άλλα είδη μουσικής δεν την έχουν. Έχουν άλλα πράγματα, δύναμη κ lust for life που λέμε δεν έχουν. We believe we'll catch the rainbow, ride the wind to the sun. Δεν εννοούσα βαρύγδουπες δηλώσεις του τύπου "εγώ ξέρω το σωστό, οι υπόλοιποι είναι λάθος".)

Και ναι, τα είδη που αναφέρεις είναι σε μεγάλο βαθμό η "ποπ" ( βάζω τα εισαγωγικά για να αποδώσω τον υποτιμητικό τόνο) του μέταλ. Υπάρχουν όμως κ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ εξαιρέσεις που δεν μπορείς να παραβλέψεις. Δεν είναι το ίδιο οι At the Gates με τους Children of Bodom, ούτε οι Fates Warning με οποιαδήποτε prog μπάντα έχεις εσύ στο μυαλό σου ως άθλια - δε μου έρχεται κανένα όνομα τώρα αλλά you get my point ελπίζω.

Και δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο με αυτό

Εκεί που θέλω να καταλήξω κι εγώ, είναι οτι από αυτούς που ακούνε μεταλ, ελάχιστοι είναι αυτοί που το κάνουν ευσυνείδητα κι ελάχιστοι είναι αυτοί που θα ασχοληθούν στο μέλλον με την ίδια ζέση όπως τώρα. Για τους περισσότερους όλα γίνονται για τη "μόστρα" όπως γινόταν πάντα. Ένα μεταλοκαρνάβαλο για γέλια και για κλάμματα

BUT... άλλο το να ποζεριάζεις για 2-3 χρόνια, να κάνεις τη "μόστρα" σου κ μετά να κάθεσαι κ να λες στα 14χρονα που ανακαλύπτουν τους Maiden ωσάν παππούς που έχει "ψηθεί" στη ζωή, "α κάποτε τα άκουγα κ εγώ αυτά τα κλαπατσίμπανα αλλά μετά ωρίμασα κ βρήκα τον Βασίλη (Καρρά εννοούν συνήθως, όχι Παπακωσταντίνου) ή έστω να μη βλέπεις μαζί με τα υπέρ τα κατά αυτού του είδους, και άλλο να υποβιβάζεις, να μην αποδίδεις το σεβασμό που αρμόζει, ή ακόμα χειρότερα, να ντρέπεσαι να πεις "ναι, αυτή είναι η μουσική που αγαπάω περισσότερο και ας έχει άπειρους γελοίους, οπαδούς κ μη".

Αυτό είναι που με προβληματίζει περισσότερο, όχι το αν υπάρχουν προβλήματα. Αυτό πιστεύω κάθε σκεπτόμενος άνθρωπος που ασχολείται σοβαρά με τη μουσική το καταλαβαίνει. Το ότι για τον Α ή τον Β λόγο ντρεπόμαστε να δηλώσουμε μεταλλάδες για να μη θεωρηθούμε κολλημένοι.

Όσο για την εμφάνιση, θα πω κάτι που είχε πει ένας φίλος μου κάποτε που τον πειράζαμε επειδή έτυχε εκείνο το βράδυ να είναι ο μόνος της παρέας με κοντά μαλλιά. Υπάρχουν μαλλιάδες και μακρυμάλληδες. Ο μαλλιάς δεν είναι στην εμφάνιση, είναι στην ψυχή.

Δημοσ.

Λοιπόν, χτες έπεσα πάνω σε μια φωτογραφία τόσο γ@μ@τη που δε μπορώ να μην την ποστάρω!!! (Προσέξτε κάτω δεξιά τι γράφει σε μικρά γράμματα..)

poprock0003uu5.th.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...