Metal_Throne Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Αυτό που παρατηρώ είναι οτι έχουμε πολλά μέλη που ανήκουν στη Heavy Metal.70's++..Ολοι εσείς έχετε ''κοιτάξει'' να διευρύνετε λίγο τα ακούσματα σας? πχ..dimmus borgir,at the gates,in flames,dark tranquillity,sentenced. Όλα τους group-άρες worth listening. Φιλικά.. Κατ' αρχας να απευθύνω Μεταλικό χαιρετισμό προς όλα τα μέλη του φόρουμ. Κάνοντας διάφορες "βόλτες" στο διαδύκτιο, ανακαλύπτω με ευχαρίστηση οτι σε διάφορα σημεία έχουν δημιουργηθεί "Μεταλικοί" πυρήνες και ομάδες, ακόμη και τώρα που το μέταλ έχει πάψει από καιρό (από το 92 για την ακρίβεια) να είναι mainstream είδος. Ωραία πράγματα ομολογουμένως. Σχετικά τώρα με το ποστ του "slygeo87" να πω τούτο: Είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο οτι το Hard Rock γεννήθηκε τη δεκαετία του 70 και το Metal "ανδρώθηκε" τη δεκαετία του 80. Ειδικά με το Μεταλ, την δεκαετία του 80 παίχτηκαν τα πάντα και κάποιοι από εκείνους που γιγάντωσαν το είδος, εξακολουθούν να παίζουν ακόμη και να βγάζουν πολύ καλούς δίσκους. Και μένα μου αρέσουν αρκετά συγκροτήματα του σήμερα (Persuader - Trivium - Pharaoh - Threshhold - Ownward έχουν διαλύσει πλέον - Pyramaze και άλλοι πολλοί), προσωπικά όμως θεωρώ οτι όλους αυτούς, οι Running wild π.χ (και καλά "Δευτεροκλασάτο" όνομα των 80ς) τους κάνουν μια χαψιά. Δεν ξέρω ίσως το γεγονός οτι έζησα τα 80ς επάνω στον "αναβρασμό" με κάνει να βλέπω τα πράγματα διαφορετικά, παρατηρώ όμως οτι πάρα πολλοί πιτσιρικάδες μόλις πάρουν μια "τζούρα" από 80ς ψιλοκολλάνε. Αυτά και επανερχόμεθα. Αυτό που ακούω εγώ είναι "Πολύ Παραδοσιακό Heavy - Πολύ NWOBHM - Πολύ Power (Ειδικά Αμερικάνικο) Λιγο Speed και επιλεκτικά κάποια Thrash συγκροτήματα (Κυρίως Αμερικάνικα γιατί με τους "Γερμανοί" δεν...) Tσεκάρετε τους Riot και το Thundersteel (Εαν δεν το χει πει κανείς)... Όλεθρος !!!
Wise_One Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Αυτό που ακούω εγώ είναι "Πολύ Παραδοσιακό Heavy - Πολύ NWOBHM - Πολύ Power (Ειδικά Αμερικάνικο) Λιγο Speed και επιλεκτικά κάποια Thrash συγκροτήματα (Κυρίως Αμερικάνικα γιατί με τους "Γερμανοί" δεν...)!!! Ρε μήπως είσαι αδερφός μου; Αν και ακούω και black και death metal. Α, το blog σου είναι bookmark τώρα πια. Κοίτα να γράφεις συχνά.
Dr_Slump Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Πολύ απόλυτος φάνηκα ε??? Όχι εντάξει πλάκα έκανα. Απλά δεν μ'αρέσει αυτός ο κιθαρίστας. Πολύ ταχύτητα χωρίς κάτι ουσιώδες. Είδα και κάτι videakiaμνα παίζει με δυο κιθάρες και κάτι τέτοιες ποζεριές δεν τις αντέχω. That's all... Αυτό; http://www.youtube.com/watch?v=rutyA12z3Ok Ποιος άλλος όμως το βγάζει; 8-)
Sellers Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Αυτό;http://www.youtube.com/watch?v=rutyA12z3Ok Ποιος άλλος όμως το βγάζει; 8-) Όχι δεν είχα δει αυτό. Κυκλοφορούν πολλά μάλλον. Εντάξει ίχως να μην το βγάζουν πολύ αλλά το ότι κάνει κάτι με την κιθάρα που δεν μπορούν να το κάνουν άλλοι τον κάνει ίσως πολύ βιρτουόζο αλλά όχι ντε και καλά και καλό κιθαρίστα. Γούστα είναι αυτά.
system Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Όποιος είναι βιρτουόζος δεν είναι και καλός κιθαρίστας?
Sellers Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Όποιος είναι βιρτουόζος δεν είναι και καλός κιθαρίστας? Δεν νομίζω... Δηλαδή απλά μαθαίνει κάποιος να παίζει γρήγορα και να κάνει μαγκιές και αμέσως τον βαφτίζουμε καλό κιθαρίστα. Αν δηλαδή αυτά που γράφει είναι απαίσια εμείς θα τον πούμε καλό κιθαρίστα μόνο και μόνο επειδή παίζει πολύ γρήγορα κιθάρα??? όπως είπα γούστα και απόψεις είναι αυτά... Για μένα π.χ αυτός εδώ ο κύριος είναι ενας πολύ καλός κιθαρίστας και ας μπορώ να παίξω γρηγορότερα απο αυτόν. Επειδή ο Malmsteen π.χ παίζει γρηγορότερα απο τον Gilmour είναι καλύτερος κιθαρίστας ο Malmsteen???
system Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Το θέμα δεν είναι αν παίζει γρηγορότερα . Κάθε κιθαρίστας που έχει καλή τεχνική κατάρτιση είναι και καλός κιθαρίστας. Και ο Michael Angelo Battio έχει φοβερή τεχνική κατάρτιση
Sellers Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Βασικά το πρόβλημα είναι ότι το ''καλός'' είναι πολύ υποκειμενικό. Μπορεί για σένα καλός να είναι ένας που κάνει κάτι που οι άλλοι δεν μπορούν να το κάνουν και για μένα να είναι ένας που βγάζει πολύ μελωδικά σχήματα με την κόθαρα. Απο εκεί και πέρα εντάξει είδα τι έκανε ο Michael Angelo Battio αλλά εντάξει ως εκεί. Πάνω απο μια ώρα δεν θα άντεχα να ακούω ''μπουρμπουλήθρες''... ( εκτός και αν τις έκανε ο Petrucci... )
system Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 ( εκτός και αν της έκανε ο Petrucci...:grin: ):grin::grin::grin::grin:
Metal_Throne Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Ρε μήπως είσαι αδερφός μου; Αν και ακούω και black και death metal. Α, το blog σου είναι bookmark τώρα πια. Κοίτα να γράφεις συχνά. :D Thanks mate. Η αλήθεια είναι οτι έχω έτοιμο "υλικό" απλώς το "σηκώνω" σιγά σιγά για να μην μπουκώσει το πράγμα. Α και επειδή εμεις οι... Μαθουσάλες με την τεχνολογική ορολογία δεν ταπάμε καλά... τι σημαίνει "είναι bookmark" ? :D:D Καλημέρα σε όλους !!!
wizzy Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Αν πατήσεις Ctrl D θα καταλάβεις ! χεχεχε !! Βασικά, το bookmark είναι ένας τρόπος να αποθηκεύεις αγαπημένα sites τα οποία δεν θες να ψάχνεις κάθε φορά που θα μπαίνεις στο νετ. Απλά πας στη λίστα, κάνεις κλικ πάνω του και τσουπ! είσαι στο site!
everfrost Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Hail και από εδώ metal brothers,nice topic 8-)
slygeo87 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 @Sellers: O Batio είναι ένας απ' τους γρηγορότερους κιθαρίστες στο κόσμο, αν εσύ τον θεωρείς poser και δε το γουστάρεις δεκτό, αλλά μην αμφισβητείς το ταλέντο του.(είναι αποδεδειγμένο και αναγνωρισμένο).Μη ξεχνάς ο,τι είναι και πουρό. Πληροφοριακά έπαιξε σε ένα glam - heavy συγκρότημα τους Nitro. Όσο για τον Malmsteen...RESPECT. Aν σας ενδιαφέρει να πάρετε μια γεύση και απο άλλους κιθαρίστες ρίξτε μια ματιά σε Paul Gilbert και Chris Impellitteri.
Sellers Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 @Sellers: O Batio είναι ένας απ' τους γρηγορότερους κιθαρίστες στο κόσμο, αν εσύ τον θεωρείς poser και δε το γουστάρεις δεκτό, αλλά μην αμφισβητείς το ταλέντο του.(είναι αποδεδειγμένο και αναγνωρισμένο).Μη ξεχνάς ο,τι είναι και πουρό. OK σύμφωνοι. Δεν αμφισβητώ το ταλέντο του... Στο αυτί μου όμως οι πολλές νότες σε ένα δευτερόλεπτο δεν λένε τίποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα