gvaggis Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Απο power νομιζω δεν ανεφερε κανεις τους warlord. παλιο συγκροτημα, με πολυ λιγες δουλειες. Εχω ενα best of. Νομιζω συνολικα βγαλανε 1 ep, 1 η 2 album και ενα live, παντως αυτη η συλλογη δεν εχει ουτε ενα μετριο κομματι. Σε οσους αρεσει το old-school power πρεπει να τους ψαξουν. Ο κιθαριστας τους μαλιστα ειναι ελληνικης καταγωγης, αν και αμφιβαλλω οτι μιλαει ελληνικα Warlord.... Έγραψαν κάτι τραγουδάρες.. Child of the damned...(το είχαν διασκευάσει και οι Rhapsody) και βεβαίως - βεβαίως το Deliver us!!! Με τον τεράστιο Mark Zonder των Fates Warning στα τούμπανα... Μου αρεσουν επισης και οι pretty maids. Δεν ξερω σε τι κατηγορια ανηκουν... heavy, hard rock η οτιδηποτε. Δεν ασχολουμαι με την κατηγοριοποιηση των συγκροτηματων περα απο το μ'αρεσει/δε μ'αρεσει Τους είδα πρόσφατα Live στo Gagarin μαζί με τους Talisman. Κρατιούνται ακόμα καλά.. Τους περίμενα ψιλο - χώμα , αλλά εντάξει διασκεδάσαμε μια χαρά μέχρι να βγεί ο jeff scott soto και η παρέα του..
Harkon Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 .. Child of the damned...(το είχαν διασκευάσει και οι Rhapsody) .. βάλε και τους Hammerfall
gvaggis Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 βάλε και τους Hammerfall Ναι ρε!! Ποιοι rhapsody... Οι hammerfall το είχαν διασκευάσει. Γράψτε λάθος!!
Cristina Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Μιας και λέτε για διασκευές, θυμήθηκα ένα πολύ ωραίο topic που είχαμε για metal και rock διασκευές. Μπορεί να σας φανεί ενδιαφέρον... «Metal και Rock διασκευές»
Wise_One Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δε ξέρω αν γνωρίζετε τους Summoning, αλλά είναι συγκροτηματάρα!!! Απ' όσο ξέρω γράφουν κυρίως για Τόλκιν και μεσαιωνικές εποχές. Οι τίτλοι είναι κυρίως για Τόλκιν. Στίχους δεν έχω διαβάσει γιατί τα άλμπουμ τους τα έχω σε mp3, αλλά απ' όσο καταλαβαίνω είναι όλα τα λεφτά. Επικό black metal παίζουν και σε βάζουν για τα καλά στη θεματολογία. Παιδιά τσεκάρετέ τους, είναι άψογοι.
Pazzini Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Πέρσι το χειμωνα οι Anathema ειχαν ερθει Ελλαδα?Τους ειδα επιτελους για πρωτη φορα φετος στο Rockwave και δεν τους χορτασα αυτην την μια ωρα!
Harkon Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 ναι είχαν έρθει ... κι εγώ περιμένω πως και πως να κανουν μια συναυλια μόνοι τους για να τους χορτάσω
Sellers Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Χαίρε μπρο... Επέστρεψα... Εγώ για τους Anthema δεν μπορώ να πω ότι κόβω και φλέβες. Αυτή η μία - μιάμιση ώρα που παίιξαν εμένα μου ήταν αρκετή. Btw αυτοί πάντα τις συναυλίες του με το comfortably numb τις κλείνουν ε ???
Harkon Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 ωπ!!!! καλως τον μπρο!!! οεεοεεοε καλως επεστρεψες! πως περασες;;;; προσωπικα ποτε δεν ειχα ακουσει να το εχουν παιξει μεχρι που μου το ειπες εσυ...
slygeo87 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Helloween & Anthrax. 2 bands που τα σπάνε..(power,thrash metal)
Thox6s Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Λέω να κάνω την αρχή με με τους Sepultura... Κάποιος που να τους ακούει ποιο cd τους προτείνει??? Arise,Beneath The Remains.
Dr_Slump Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 And by the way Michael Angelo Battio SUCKS... Που το στηρίζεις αυτό;
Sellers Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Που το στηρίζεις αυτό; Πολύ απόλυτος φάνηκα ε??? Όχι εντάξει πλάκα έκανα. Απλά δεν μ'αρέσει αυτός ο κιθαρίστας. Πολύ ταχύτητα χωρίς κάτι ουσιώδες. Είδα και κάτι videakiaμνα παίζει με δυο κιθάρες και κάτι τέτοιες ποζεριές δεν τις αντέχω. That's all...
DarkKnight Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δε ξέρω αν γνωρίζετε τους Summoning, αλλά είναι συγκροτηματάρα!!! Απ' όσο ξέρω γράφουν κυρίως για Τόλκιν και μεσαιωνικές εποχές. Οι τίτλοι είναι κυρίως για Τόλκιν. Στίχους δεν έχω διαβάσει γιατί τα άλμπουμ τους τα έχω σε mp3, αλλά απ' όσο καταλαβαίνω είναι όλα τα λεφτά. Επικό black metal παίζουν και σε βάζουν για τα καλά στη θεματολογία. Παιδιά τσεκάρετέ τους, είναι άψογοι. Πωπω είχαμε τέτοιο thread κ δεν το ήξερα... Like some snow-white marble eyes Elfstone Τα παληκάρια είναι γαμάτα σε αυτό που κάνουνε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα