Προς το περιεχόμενο

Ιnsomnia Metal Club (I.M.C.)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 955
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τα Beneath the Remains και Arise είναι εξαιρετικά. αν γουστάρεις/αντέχεις thrash metal.

βασικά, το Beneath the Remains δεν είναι εξαιρετικό, είναι ΘΕΙΚΟ

Δημοσ.

Το Chaos AD είναι επίσης πολύ καλό, αλλά έχει αρχίσει να αλλάζει κάπως η κατεύθυνση. Τσέκαρέ το κ αυτό πάντως.

Οι Paradise Lost στο Ελληνικό μάμησαν! Αν είχαν παίξει 3-4 κομμάτια ακόμα θα ήταν το καλύτερό τους live των τελευταίων χρόνων για μένα (mind you, ήταν η 6η φορά που τους είδα!). Άσε που δεν έχω ξαναδεί τον MacKintosh τόσο χαρούμενο. Κάτι συνέβη στη ζωή του, δεν παίζει τέτοια αλλαγή έτσι ξαφνικά! Το μόνο μου "παράπονο" έχει να κάνει με τον ήχο. Περισσότερο μπάσο δεν μπορούσαν να βάλουν? Έλεος δλδ, ώρες ώρες απορώ αν ακούνε οι τεχνικοί τι βγαίνει από τα ηχεία.

ΥΓ: Χεχε, οι Septic Flesh επανενώθηκαν για one night show κ μάλιστα headiners?? Orphaned Land θα γούσταρα πολύ να δω αλλά με τόσες συναυλίες φέτος με βλέπω να παίρνω την ακουστική κ να την αράζω στην Ερμού για να βγουν τα έξοδα!

Δημοσ.
Οι Paradise Lost στο Ελληνικό μάμησαν! Αν είχαν παίξει 3-4 κομμάτια ακόμα θα ήταν το καλύτερό τους live των τελευταίων χρόνων για μένα (mind you, ήταν η 6η φορά που τους είδα!). Άσε που δεν έχω ξαναδεί τον MacKintosh τόσο χαρούμενο. Κάτι συνέβη στη ζωή του, δεν παίζει τέτοια αλλαγή έτσι ξαφνικά! Το μόνο μου "παράπονο" έχει να κάνει με τον ήχο. Περισσότερο μπάσο δεν μπορούσαν να βάλουν? Έλεος δλδ, ώρες ώρες απορώ αν ακούνε οι τεχνικοί τι βγαίνει από τα ηχεία.

Αμα παιζανε και το sweetness...Ο MacKintosh χτυπιοτανε καργα σε καθε τραγουδι.Μοναδικα παραπονα το μικρο setlist και το μπασο καπως.Ειδικα στο Praise lamented shade ηταν πολυ δυνατα το μπασο.Ναι μεν στην studio εκτελεση εχει δυνατα μπασα αλλα στο Live παραειναι να το εχεις τοσο δυνατα.

Δημοσ.

Αυτό με το μπάσο είναι μεγάλο πρόβλημα. Ακόμα και στους Archive που δεν είναι και τόσο άγρια μπάντα το μπάσο τους κόντεψε να μου φέρει αρυθμίες.

Δημοσ.

Οι Paradise Lost, κάνουν πολύ .... τυπικό - επαγγελματικό live. Βγαίνουμε, παίζουμε, τραγουδάμε, φεύγουμε. Άντε και κανα encore στο τσακίρ κέφι. Δεν είναι για πολλά πολλά. Δηλαδή 0 κίνηση, 0 επικοινωνία με το κοινό. Εμένα δε με χάλασε και ιδιαίτερα, αλλά αν κάποιος μου πει ότι περιμένει πολλά περισσότερα σε ένα λάιβ τους, θα τον καταλάβω.

Δημοσ.

Σχετικα με το "0 κινηση" μην ξεχναμε οτι ειναι μπαντα με doom ριζες.Δεν ειναι thrashers για να οργωνουν την σκηνη, ειναι αλλο στυλ.Και οσον αφορα το "0 επικοινωνια"...ειναι Αγγλοι :P

Δημοσ.
Και οσον αφορα το "0 επικοινωνια"...ειναι Αγγλοι :P

Αφού είναι Άγγλοι πρέπει να πούμε και ένα ''0 γκόμενες''... Πάντως οι Άγγλοι είναι πολύ αγγούρια στην σκηνή, όπως και να το κάνουμε...

Δημοσ.

Φετος ευτυχησα να δω τους "τρεις μεγαλους του Doom/death" επι σκηνης.Οι πιο ενεργοι ηταν οι Anathema οι οποιοι ομως πλεον ειναι ροκαδες και οχι μεταλ μπαντα.Οι My Dying Bride ηταν "χειροτερα" απο τους Lost, οχι απλα στατικοι αλλα δεν εβγαζε αχνα με τον κοινο ο Aaron.Αντιθετα ομως οι Lost και ειδικά ο Holmes σου εβγαζε κατι "βαρυ" με την παρουσια του.Λιγο το μακρυ μαλλι, λιγο η μουρι(:P) ηταν οτι πρεπει.

Δημοσ.
... Άσε που δεν έχω ξαναδεί τον MacKintosh τόσο χαρούμενο. Κάτι συνέβη στη ζωή του, δεν παίζει τέτοια αλλαγή έτσι ξαφνικά!..

σοβαρά μιλάς!!!!

ε σίγουρα κάτι παίζει... αφού το έχει πει και ο ίδιος, το μεγαλύτερό του πρόβλημα είναι η αντικοινωνικότητά του

μακάρι στο παλικάρι γιατί τον πάω πολύ!

όσο για την παρουσία τους που λέτε, αν δείτε κάποια κλιπ τους (ειδικά το Last Time) o Holmes ποτέ σχεδόν δεν κινήται και παραμένει σχεδόν ανέκφραστος στα τραγούδια

Δημοσ.
Σχετικα με το "0 κινηση" μην ξεχναμε οτι ειναι μπαντα με doom ριζες.Δεν ειναι thrashers για να οργωνουν την σκηνη, ειναι αλλο στυλ.Και οσον αφορα το "0 επικοινωνια"...ειναι Αγγλοι :P

Εν μέρει συμφωνώ. Όταν όμως κάνεις περιοδεία με το symbol of life τελευταίο σου album και μου παίζεις το erased, ή και πιο παλιά να σε πάω στις πιο "doom" εποχές (say just words ή the last time) ε τι στο καλό. Όλος ο κόσμος χοροπηδάει από κάτω, κάνε κάτι να δείξεις ότι συμμετέχεις.

Όχι πως έχει και ιδιαίτερη σημασία, αλλά έτσι κουβέντα να γίνεται :)

Δημοσ.

Στο gagarin που πηγα εμενα μου αφησαν θετικη εντυπωση.Ο Mackintosh να χτυπιεται συνεχεια, ο Ααρον να τραγουδαει, ο Χολμς νταξει ο ανθρωπος ειναι μεταλ μορφη :D

Δημοσ.

Καλά, ο Aaron που λες έχει πει ότι το χειρότερο aspect του να είσαι σε μπάντα είναι το να κάνεις live. Επίσης έχει πει ότι ντρέπεται πάρα πολύ κ είτε έχει κλειστά τα μάτια του είτε κοιτάει τα παπούτσια του! Και να σου πω την αλήθεια, τον προτιμώ να κοιτάει τα παπούτσια του παρά να κάνει αυτά τα θεατριλίκια κ να κυλιέται στο πάτωμα κ άλλα τέτοια "χαριτωμένα". Για να μην παρεξηγηθώ, τον πάω πολύ σαν άτομο, αλλά σαν frontman...ουδέν σχόλιο! :P

Οι Paradise Lost πάντως, για τα δεδομένα τους, ήταν αρκετά κινητικοί τώρα. Ειδικά όταν κανείς ξέρει τι να περιμένει από αυτούς δεν πρέπει να έχει παράπονο από την τελευταία τους παρουσία. Εξάλλου, ταιριάζει η "βαρύτητα" στη σκηνή με τη βαρύτητα του υλικού...κ θα κάνω τα στραβά μάτια όσον αφορά στο Say just words, που πραγματικά, άνθρωποι του Βορρά, σταματήστε να το παίζετε live. Αφού το βαριέστε κι εσείς, μην ντρέπεστε!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...