Προς το περιεχόμενο

Ιnsomnia Metal Club (I.M.C.)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλώς ήρθατε στο Insomnia Metal Club :twisted: :twisted: :twisted:

Eδώ θα είναι το club αποκλειστικά και μόνο των Insomnia Metal Members...

Μουσικές προτάσεις,νέες κυκλοφορίες και απόψεις όσον αφορά την Metal αλλά και Rock μουσική.

Rock on...Metal lovers!!!

• Απαντ. 955
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μπορώ να πω ότι ήταν μια κίνηση πολύ καλή (αν και μπορεί να προκαλεί μερικό διχασμό του forum....τεσπα,μην δίνετε σημασία στα λόγια μου).

Έχω μια ερώτηση,οι Nightwish πότε βγάζουν το νέο τους album???

Δημοσ.

Στις 26 Σεπτέβρη αδερφέ..για να δούμε τι λέει η κανούργια vocalist.

Δημοσ.

Είχα ακούσει το Eva από το νέο single τους και μπορώ να πω ότι η νέα τραγουδίστρια αν και δεν έχει τη φωνή που είχε η Τarja και το τραγούδι δεν ήταν τόσο metal όσο περίμενα,φαίνεται να βρίσκονται σε καλό δρόμο...

Δημοσ.

Aναμφισβήτητα η Tarja ήταν φωνάρα πολύ ωραία γκόμενα και απογείωσε τους Nightwish αρκετά.Η Annete δεν πάει πίσω όσον αφορά τις μουσικές σπουδές της.Η φωνή της ικανοποιητική και επίσης ωραία κοπελα, αλλά δεν νομίζω οτι τίθεται θέμα σύγκρισης μεταξύ των δυο.Εκπέμπουν σε διαφορετικά μήκη κύματος.

Δημοσ.

Κάτι σε πιο βαρύ δεν έχουμε?:P

Ωραίοι είναι ρε..melodic heavy rulezzz... ;-)

Δημοσ.

fcc17f5a6870a5b237d7cd38dd514b80_full.jpg

Dark Tranquillity - Fiction (2007)

Track Listing:

1. Nothing to No One

2. The Lesser Faith

3. Terminus (Where Death is Most Alive)

4. Blind at Heart

5. Icipher

6. Inside the Particle Storm

7. Empty Me

8. Miseryʼs Crown

9. Focus Shift

10. The Mundane and the Magic

Οι τύποι παίζουν melodic death metal μουσική και το καινούριο τους άλμπουμ απλά τα σπάει! ;-)

Δημοσ.

(Απαγορεύεται η είσοδος σε φλούφληδες,clubbίσιους,σκυλάδες και κάθε μορφής γλοιώδους ''υποκείμενου'' που ανήκει στην κατηγορία mainstream).]

ολα ωραια και καλα, αλλα αυτο γιατι το εγραψες?

δηλαδη εσυ εισαι μαγκας και οι σκυλαδες ειναι γλοιωδεις και φλουφληδες?

επειδη τυχενει να ειμαι σκυλας, clubbισκος αλλα ακουω και μεταλ, εγω τι ειμαι?

btw για μενα τοπ ειναι:

Paradise Lost - Symbol Of Life

ολος ο δισκος ειναι μαματος!

Δημοσ.

@katsU!!!: Από Crimson Glory είναι must τα Crimson Glory και Trancedance (τα δύο πρώτα τους). Στο τρίτο τους ήταν εντελώς αποπροσανατολισμένοι - κοινώς πατάτα συγκρινόμενο με τα 2 πρώτα - και μετά έφυγε ο τραγουδιστής τους, ο Midnight. Επέστρεψαν πριν κάποια χρόνια, αν δεν απατώμαι, αλλά δεν τους παρακολούθησα κυρίως λόγω της απουσίας του Midnight από το line up.

@slygeo87: Για πιο βαρύ, θες να μιλήσουμε για Darkthrone "Transilvanian Hunger" και "A Blaze In The Northern Sky" ή για κάτι πιο σύγχρονο όπως Immolation "Dawn Of Possession" ;

Δημοσ.

aledjo αν ακούς metal μουσική τότε άκουσε την περισσότερο.Ένα επίπεδο αδερφέ,κρατήστε ένα επίπεδο.Οχι οτι ακούνε οι ανίδεοι.

Δημοσ.

@aledjo: Διάσταση απόψεων: Ο δίσκος που λες ΔΕΝ είναι γαμάτος. Γαμάτοι είναι τα "Icon", "Gothic", "Draconian Times" και το "One Second" - που περιέχει το ανεπανάληπτο Say Just Words. Οι Paradise Lost από ένα σημείο μετά το Draconian Times έκαναν μια στροφή στην καριέρα τους, ακολουθώντας διαφορετικούς δρόμους έκφρασης, κάποιες φορές αρκετά μακριά από το metal που τους όρισε σαν συγκρότημα, με αποκορύφωμα το "Host". Μπορεί για το είδος τους, να είναι καλοί δίσκοι, αλλά όταν έχω μεγαλώσει με κομμάτια όπως τα "Gothic", "As I Die" κτλ κτλ, δεν μπαίνω καν στη διαδικασία να συγκρίνω παλιότερες δουλειές τους με καινούριες, αφενός διότι δεν τίθεται θέμα σύγκρισης, αφετέρου δεν μου αρέσουν αυτά που παίζουν τώρα.

Δημοσ.

wizzy αυτή τη περίοδο οι paradise lost το γύρισαν σε gothic metal.Ισως γιαυτό δεν σου αρέσει,πάντως και εγώ δεν είμαι και πολύ φανατικός με gothic rock/metal κλπ.

Δημοσ.
@slygeo87: Για πιο βαρύ, θες να μιλήσουμε για Darkthrone "Transilvanian Hunger" και "A Blaze In The Northern Sky" ή για κάτι πιο σύγχρονο όπως Immolation "Dawn Of Possession" ;

Aν και δεν πολυ γουστάρω την black,θεωρώ πως οι Satyricon είναι κλάσεις ανώτερους απο αυτούς.

Δημοσ.
aledjo αν ακούς metal μουσική τότε άκουσε την περισσότερο.Ένα επίπεδο αδερφέ,κρατήστε ένα επίπεδο.Οχι οτι ακούνε οι ανίδεοι.

αυτο που λες δεν ειναι επιπεδο! ειναι κατηγορια μουσικης!

δηλαδη αν ερθω εγω και σου πω οτι ακουω οπερα και που ακους μεταλ εισαι ενα αποβλητο της κοινωνιας, τι θα πεις?

φυσικα δεν ειναι ετσι!

δε μπορεις να πεις ετσι στον αλλον....

ανιδεοι ειναι αυτοι που ακουν μονο οτι παιζει το ραδιο και μονο αυτοι!

δηλαδη εγω που ακουω trance & house που δεν τα ξερουν ουτε καν τα δισκοπωλεια, εγω τι ειμαι? ανιδεος?

γουστα ειναι και μονο γουστα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...