Προς το περιεχόμενο

Ποιο από τα δυο CASES?

kergaz13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω καταλήξει στα εξής δυο cases και θα με ενδιέφερε η γνώμη σας:

1) http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700278

2) http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650597

Με ενδιαφέρει να έχει καλή ψύξη (για αυτό αλλάζω αυτό που έχω τώρα) χωρίς όμως να μου παίρνει και τα αυτιά. To 1o έχει 3 ανεμιστήρες στα 21dBA και το 2ο έχει 2 στα 15 και 16 dBA.

Τι προτείνετε;

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το πρώτο έχει πέσει στα χέρια μου και μου άρεσε πολύ. Επειδή όμως είναι λίγο παλιό, θα προτιμούσα το 2ο. Έτσι κι αλλιώς τα thermaltake έχουν καλή ψύξη. Αν δεν είσαι από κάτι ευχαριστημένος, αλλάζεις 1-2 ανεμιστήρια και είσαι έτοιμος!

Δημοσ.
Το πρώτο έχει πέσει στα χέρια μου και μου άρεσε πολύ. Επειδή όμως είναι λίγο παλιό, θα προτιμούσα το 2ο. Έτσι κι αλλιώς τα thermaltake έχουν καλή ψύξη. Αν δεν είσαι από κάτι ευχαριστημένος, αλλάζεις 1-2 ανεμιστήρια και είσαι έτοιμος!

Αυτό πιστεύω και εγώ ότι είναι λίγο παλιό πλέον. Από το site της thermaltake είδα ενα βιντεάκι-demo για το 2ο και διαπίστωσα ότι είναι πιο καινούργιο και έχει διάφορα κολπάκια. Βέβαια οι θέσεις για τα ανεμιστηράκια είναι fix οπότε αναγκαστικά μένεις με αυτά που έχει εξ'αρχής.

Δημοσ.
ωραία τα καλούδια του 2ου αλλά μου φάνηκε μικρό το κουτί.ιδέα μου είναι?

Μάλλον έτσι δείχνει στην φωτό γιατί στις διαστάσεις που γράφει, είναι ίδιο με το άλλο...

Δημοσ.

Den exoun kai tous kaliterous dinatous xorous auta ta dio koutia...

Xtes evlepa to soprano tou ksaderfou mou kai ola mesa itan TENTA!!!

Exi akrivos idio sistima me mena, i thermokrasies tou itan esthita pio ipsiless, i 8800GTX tou idle stous 78 kelsiou, eno i diki mou 71 kelsiou.

Δημοσ.
Den exoun kai tous kaliterous dinatous xorous auta ta dio koutia...

Xtes evlepe to soprano tou ksaderfou mou kai ola mesa itan TENTA!!!

Exi akrivos idio sistima me mena, i thermokrasies tou itan esthita pio ipsiless, i 8800GTX tou idle stous 78 kelsiou, eno i diki mou 71 kelsiou.

Έχεις να προτείνεις κάποιο; Ποιο κουτί έχεις εσύ; To σύστημα μου είναι κάπως πιο παλίο (P4 3,2GhZ, 768MB RAM, 7600GT, 2HDDs, 2drives)

Δημοσ.
Και εγώ και ο Γιάννης έχουμε kandalf. Εγώ το πρώτο, ο Γιάννης το LCS. Από χώρο, διαμερίσματα είναι...

Είναι εντυπωσιακό, αλλά πολύ ψηλά από το όριο τιμής που έχω, το οποίο είναι γύρω στα 90ευρώ. Σε αυτή την κατηγορία τιμής ποιο θα προτείνατε;

Thanks πάντως για την βοήθεια.

Δημοσ.
γιατι δεν κοιτας και αυτο?ωραιο φαινεται αλλα δεν εχει πλαινο ανεμιστηρι...

Καλό φαίνεται, αν και έχω αρχίσει να σκέφτομαι μήπως πάω τελικά σε Full tower, ώστε να το κρατήσω και σε περίπτωση που κάνω μελλοντική αναβάθμιση....

Δημοσ.

Το δευτερο μου αρεσε.

Εχει και φοβερά ανεμιστηρια.

Παντως δεν θα επερνα πια κανενα κουτι που να μην εχει τουλαχιστον την δυνατοτητα να βαλεις δυο ανεμιστηρια μπρος πισω και να ειναι 12 cm.

Επισης οταν το φτιαχνεις μονο σου αξιζει να φενεται οτι το παιδεψες λιγο.

Ειναι ωραιο οταν το βλεπουν να κανουν ολοι ενα Ουαου!!!

Κοιτα μεσες τιμες για ενα κουτι ειναι περιπου στα 50 ευρώ.

Και επισης με τις adsl συνδεσης πιστευω οτι ολοι πρεπει να περνουν ξεχωριστο τροφοδοτικο και να ειναι καποιο αξιολογο.

Δημοσ.
Καλό φαίνεται, αν και έχω αρχίσει να σκέφτομαι μήπως πάω τελικά σε Full tower, ώστε να το κρατήσω και σε περίπτωση που κάνω μελλοντική αναβάθμιση....

Aκριβώς :wink:

Κοίτα κάτι σε Tt Eureka ή Tt Armor με τιμές γύρω στα 135ε...

Αν καταλήξεις στο Armor, μάζεψε χρήματα, έτσι ώστε στο μέλλον να αγοράσεις αυτό, όπου ο 25άρης φυσάει πάνω στην cpu, και γενικά επιτυγχάνεται καλύτερη ψύξη :wink:

Έλα, άντε και για δώρο, δύο reviews by insomniacs: αυτό για το Armor, και αυτό για το window με τον Side Fan :wink:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...