Προς το περιεχόμενο

Διακοπή ρεύματος και πάει το τροφοδοτικό;

GRECTORAS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χθες είχαμε διακοπή ρεύματος και δεν θυμάμαι αν είχα το pc ανοιχτο.Πάντως όταν γύρισα πατάω το κουμπί να ανοιξει και καμία απολύτως ανταπόκριση.Οθόνη,ηχεία και εκτυπωτής έχουν ρεύμα,το pc όμως τίποτα.Έβγαλα ,ξανάβαλα μπρίζα αλλά τίποτα.Δυστυχώς δεν θυμάμαι τι τροφοδοτικό έχω.Μάλλον αυτό δεν είναι το πρόβλημα?Για πείτε γνώμη.Και αν είναι αυτό πόσο εύκολο είναι κάποιος που δεν ξέρει να αλλάξει ένα τροφοδοτικό?Το σύστημα έχει:Mainboard : Asus A8V-E DELUXE

Processor : AMD Athlon 64 3200+ @ 2000 MHz

Physical Memory : 512 MB (1 x 512 DDR-SDRAM )

Video Card : ATI Technologies Inc Radeon X600 Series

Hard Disk : ST316082 (33free/160 GB)

DVD-Rom Drive : _NEC DVD_RW ND-3520A

DVD-Rom Drive : SONY DVD-ROM DDU1622

Monitor Type : SONY SDM-S73 - 17 inchs

5+1creative ηχεια

canon εκτυπωτής

Δώστε και μια πρόταση για τροφοδοτικό <100ευρω

Ένα χρόνο με πήγε,φυσιολογικό?

help plz

Δημοσ.

Δεν έχει εγγύηση το τροφοδοτικό σου; Επίσης δοκίμασες με άλλο τροφοδοτικό να δεις αν είναι σώα τα υπόλοιπα μέρη του υπολογιστή σου; Τέλος αν θες με εκτός πρίζας το τροφοτικό πάτα το κουμπί εκκίνησης του συστήματός σου και κράτα το πατημένο για μερικά δευτερόλεπτα για να αποφορτιστούν οι πυκνωτές. Δοκίμασε να εκκινήσεις και πάλι...

Δημοσ.

Kat arxas file mou to trofodotiko sou logika einai parelthon..Kai den kserw an pire mazi tou ston tafo kai kapoio allo eksartima tou pc..Pare ena kainourgio trofodotiko pou apo oti vlepw apo to sistima sou den xreiazesai ena me polles apaitiseis se Watt.

Des auta

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700142

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700249

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700111

Ola tha sou kanoun kai to teleutaio einai kai polu kalo..

To na to allakseis to PSU einai apli diadikasia. Vgazeis oti kalwdio einai sindedemeno sti mobo,diskous,drives klp kai vazeis sti thesi tous tou kainourgiou..Ayta..

Δημοσ.

να στε καλά παίδες,ελπίζω να ναι μόνο το τροφοδοτικό(θα πάρω αυτό που προτείνεις koumo)(δεν νομίζω ότι παίζει εγγύηση).δεν θα αποπειραθώ να το αλλάξω μόνος μου.thanks again

Δημοσ.

ευτυχώς μόνο το τροφοδοτικό ήταν παιδιά κι επειδή το βιαζόμουν κιόλας πήρα ένα levicom 450w.διάβασα ότι είναι μεσαίας ποιότητας κι ελπίζω με τα 450w να μην έχω πρόβλημα.60ευρω+10περαστικά=70ευρω.θα τα χρεώσω στην δ.ε.η γιατί νομίζω ότι η διακοπή έφταιξε.μήπως χρειάζομαι ups?thanks everyone για τις απαντήσεις

Δημοσ.

Entaksei ena UPS einai panta xrisimo kai kako den kanei..Egw pou exw ton teleutaio xrono me exei swsei apo polles katastaseis..Twra ta levicom egw proswpika den kserw ti rolo paizoun kai an kserei kapoios apo dw tha sou pei kata poso einai kalo..Auta

Δημοσ.

sigoura sou kapse to trofodotiko mia aplh diakoph reumatos? giati sinithos otan kanei se mena diakoph i monh lisi gia na anoi3ei kai pali einai na tou bgalw kai na 3anabalw to kalwdio trofodosias...

Δημοσ.

thanks πάιδες, από βδομάδα και ups.και μένα gang αρκετές διακοπές τις πή.... αλλά τώρα μάλλον ήταν χαριστική.ελπίζω να βρω κάνα καλό ups με κάνα 40άρι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...