Προς το περιεχόμενο

Βοηθεια για καρτα γραφικων!!!

paonikgt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εγώ ψάχνομαι με κάρτα και τελικά αποφάσισα να εριμένω λίγο ακόμη, αλλά αν έπαιρνα τώρα μία κάρτα, μάλλον την 8800GTS 640 θα επέλεγα και όχι την ATi, γιατί η φασαρία και οι απαιτήσεις της σε ενέργεια παραείναι υψηλές.

Από την άλλη, ίσως να προτιμούσα και την 8800GTS 320 με το σκεπτικό ότι, αφού είναι φθηνότερη, θα την πουλήσω σε σχετικά μικρό χρονικό διάστημα (ας πούμε σε 6-8 μήνες) και θα πάρω μία καλή, καινούργια DX10 κάρτα, όταν πια και τα DX10 παιχνίδια θα έχουν εμφανιστεί για τα καλά στην αγορά και δεν θα είναι απλώς φήμες.

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

γιατι ρε φιλε μου τοσες πολλες απαιτησεις εχει αυτη η ati? η 8800 δεν ειναι απαιτητικη?

Ασ μου απαντηση καποιον που την εχει?Να μου πει αξιζει να την παρω?Η καποιος που εχει την 8800 να μου πει?

Δημοσ.

Eφοσων εχεις 560αρη chieftec στη θεση σου θα πηγαινα για την 8800gts...

Kαταναλωνει αρκετα λιγοτερα απο την 2900χτ...

Δημοσ.

παρε την 2900 φιλε παει αρκετα καλα σε πολυ βαρια παιχνιδια...οσο αναφορα τον θορυβο εαν δεν την κλοκαρεις δεν ακουγεται ειναι νορμαλ....το μηκος της ειναι 9.5 ιντσες

Δημοσ.
παρε την 2900 φιλε παει αρκετα καλα σε πολυ βαρια παιχνιδια...οσο αναφορα τον θορυβο εαν δεν την κλοκαρεις δεν ακουγεται ειναι νορμαλ....το μηκος της ειναι 9.5 ιντσες

Δηλαδη του προτεινεις αδερφε να αγορασει την 2900xt και να την βαλει πανω στο 560αρη chieftec?

Δημοσ.

Δηλαδη ποσο ειναι ρε παιδια 9.5 ιντσες?σε εκατοστα?γιατι δεν τα παω καλα με τα μαθηματικα.εχω καταληξει στην Χ2900

Δημοσ.
Φιλε @topos δηλαδη με το τροφοδοτικο μου το 550W δεν θα την σηκωνει την 2900??

Eiμαι 99.9% σιγουρος πως θα την σηκωσει...

ΑΛΛΑ δεν θα εχεις καθολου αερα για οτιδηποτε αλλο + εγω θα ειχα το αγχος μην παει κατι στραβα και μου σκασει,με αποτελεσμα στην τελικη να αγοραζα σε καποια φαση και καινουργιο τροφοδοτικο...

Οποτε θα πηγαινα για την 8800gts 320 που στην τελικη ειναι 50 ευρω φθηνοτερη πιο δροσερη και υπολοιπεται κατα μικρο ποσοστο σε επιδοσεις...

Δημοσ.

εχω ενα ανεμιστηρακι στο πισω μερος του κουτιου και 2 στο πλαϊνο.λες να κανω μια τρυπα στην οροφη του κουτιου για να γινει πιο καλη η ροη του αερα?θερμοκρασια τωρα maximum εχω 43 βαθμους

Δημοσ.

Πού έχεις max temperatures 43 βαθμούς? Στη cpu, την κάρτα, το Norhtbridge? Μόνο αυτές τι θέσεις έχεις για ανεμιστήρες?, μπροστά δεν υπάρχει καμία ελεύθερη? Γενικά, ναι αυτό που λες γίνεται να έχεις σαν intake τα 2 κάτω πλαϊνά και σαν exhaust ένα πίσω πάνω, και ένα πάνω :wink: Απλά θα ήταν ακόμα καλύτερο να υπάρχει και ένα fan, μπροστά στο κουτί, ιδιαίτερα αν είναι σε κανένα 4 in 3 device module, να ψύχει και τους δίσκους :wink:

Δημοσ.

ανάμεσα στις 2900 και την 880 640ΜΒ η 2900 είναι στα τεχνικά χαρακτηριστικά καλύτερη, αλλά το γεγονός ότι έχει κάποιες δυσλειτουργίες μεγαλύτερη κατανάλωση, θερμοκρασία κλπ, το ότι τα περιοδικά αναφέρουν (σε κόντρα 2900 και 8800 768ΜΒ) πως άμα έχεις φράγκα πάρε την 8800, εάν όχι πήγαινε στην 2900 όπου σχεδόν υπερκαλύπτουν τα χαρακτηριστικά της την τιμή της + το ότι είμαι fanboy της nvidia (τι να κάνω κάπου πρέπει να στραφώ:-P) θα επέλεγα την 8800

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...