Προς το περιεχόμενο

Aγορά mp3 player

kAtsU!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπέρα!!!!Χμ,εμ δηλαδή, καλημέρα!!!! Τέλος πάντων,γεια σας.Είμαι καινούριος και θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση.Είχα ένα mp3 player ΜP-300 της Teac,το οποίο δυστυχώς μας άφησε χρόνους,οπότε ψάχνω να το αντικαταστήσω.Μήπως θα μπορούσατε να με βοηθήσετε και να μου προτείνετε κάποια μοντέλα,όχι τπτ εξεζητημένο και ακριβό,γύρω στα 100-150??

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Θα το έχω υπόψην μου,αλλά θα περιμένω να δω και τι μπορεί να προτείνουν οι άλλοι για να κάνω μια σύγκριση

Δημοσ.

Εγω θα σου ελεγα να το παρεις. Η creative μαζι με την iriver εχουν την καλυτερη ακουστικη ποιοτητα στα mp3 players...ολα τα υπολοιπα ακολουθουν. Εχω και το συγκεκριμενο player και το zen με τα 60gb σκληρο και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος. Βεβαια αν δεν σε ενδιαφερει τοσο το τι ακουει το αυτι σου και προτιμας να δωσεις λιγοτερα μπορεις να κινηθεις προς καποιο sony ή ακομη χειροτερα σε καποιο turbo x ή transcend. Τα sony αν και βασιζονται σε μεγαλη εταιρεια δεν τα πολυεχω σε εκτιμηση...και γενικοτερα την sony σε προιοντα ηχου. Τωρα στο plaisio το συγκεκριμενο mp3 ειναι το φτηνοτερο στα 4 gb αλλα θα σε συμβουλευα να μπεις στο http://www.creative.com και να κοιταξεις για καποιο στα 4 gb που να μην εχει εγχρωμη οθονη καινα δεις σε ποια καταστηματα μπορεις να το βρεις...

Δημοσ.
Τα sony αν και βασιζονται σε μεγαλη εταιρεια δεν τα πολυεχω σε εκτιμηση...και γενικοτερα την sony σε προιοντα ηχου. ...

Η νεα σειρα ειναι ΚΟΡΥΦΗ σε θεμα ηχου(ισως δεν εχετε ακουσει καλυτερο ηχο απο Mp3 player) , κατασκευης ....

Επισης εχει κ πανευκολο χειρισμο και ΦΟΒΕΡΗ οθονη

Χτες που ημουν στο Πλαισιο κ δοκιμαζα oλα τα mp3 Players το διαπιστωσα κ μια μετεπειτα ερευνα στο google επιβεβαιωσε την αισθηση αυτη ....

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=15&category=957&product=964778

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι κι εγώ για MP3 Player με τα εξής χαρακτηριστικά:

Μνήμη τουλάχιστον 1GB

Ραδιόφωνο με δυνατότητα αποθήκευσης στη μνήμη ορισμένων σταθμών

Δυνατότητα αποθήκευσης και μεταφοράς αρχείων (εκτός φυσικά μουσικής)

Δυνατότητα περιήγησης σε φακέλους

Να μην φορτίζει αποκλειστικά μέσω USB

Σχετικά μεγάλη αυτονομία

Αναγνώριση ελληνικών χαρακτήρων και VBR

Τιμή εως 100?

Δημοσ.
Kαλησπέρα!!!!Χμ' date='εμ δηλαδή, καλημέρα!!!! Τέλος πάντων,γεια σας.Είμαι καινούριος και θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση.Είχα ένα mp3 player ΜP-300 της Teac,το οποίο δυστυχώς μας άφησε χρόνους,οπότε ψάχνω να το αντικαταστήσω.Μήπως θα μπορούσατε να με βοηθήσετε και να μου προτείνετε κάποια μοντέλα,όχι τπτ εξεζητημένο και ακριβό,γύρω στα 100-150??

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.[/quote']

Kαλησπερα...Κι εγω καινουρια ειμαι στο φορουμ....Εγω παντως σιγουρα θα προτιμουσα http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=15&category=957&product=975656

το παραπανω(δεν ειμαι και expert σ'αυτα) αλλα μου φαινεται πολυ οικονομικο,ομορφο εξωτερικα και ειναι και καλη μαρκα!!

Δημοσ.
Η νεα σειρα ειναι ΚΟΡΥΦΗ σε θεμα ηχου(ισως δεν εχετε ακουσει καλυτερο ηχο απο Mp3 player) , κατασκευης ....

Χτες που ημουν στο Πλαισιο κ δοκιμαζα oλα τα mp3 Players το διαπιστωσα κ μια μετεπειτα ερευνα στο google επιβεβαιωσε την αισθηση αυτη ....

prepei na xrisimopoiiseis ta idia akoustika se ola ta mp3 players.

allios de mporeis na kaneis sigkrisi. to walkman tis sony parexei ear canal phones opos blepo sti photo.

to akoustiko kanei megali diafora asxetos ton ixo pou dinei to mp3 player

Δημοσ.

Με μια πρόχειρη έρευνα κατέληξα στα παρακάτω mp3 players :

• TEAC MP-222 2GB FM
  • Transcend MP3 T-Sonic 520 FM 1GB
  • TrekStor i.Beat Mood FM 1GB

Έχει χρησιμοποιήσει κανείς κάποιο από αυτά. Τι γνώμη έχετε?

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Υπάρχουν ουσιαστικές διαφορές μεταξύ TrekStor i.Beat Mood FM και TrekStor i.Beat cebrax FM; Έχω ακούσει οτι το πρώτο θέλει ξεχωριστό καλώδιο για να συνδεθεί σε υπολογιστή!

Δημοσ.

Σχετικά με την εγγραφή από ραδιόφωνο πως γίνεται?Πατάω το record και αποθηκεύεται στο χώρο που απομένει?Και σε τι format wav η mp3?

* TEAC MP-222 2GB FM

* Transcend MP3 T-Sonic 520 FM 1GB

* TrekStor i.Beat Mood FM 1GB

Το δεύτερο σαφώς αν πας για 1 gb. Το 3ο κάνει 100 ευρώ (αν είναι αυτό που είδα στο e shop) και το δεύτερο 50.

Εγώ είδα και αυτό sweex blue bay στα 40 euros αλλά δε λέει αν κάνεις εγγραφή από ραδιόφωνο και αν υποστηρίζει άλλα os εκτός από windows

Δημοσ.

Να επιβεβαιώσω τα παραπάνω και από πρώτο χέρι και μετά από ήδη 2 μήνες χρήσης ακόμη το καμαρώνω. Άψογη απόδοση απ'όλες τις απόψεις, υπέροχη οθόνη, υπέροχο slim design (πολύ καλύτερο απ'οτι φαίνεται στη φωτο στο μαύρο) με ασημενιο φινιρισμα γύρω γύρω.. Το βίντεο παίζει και με rotate στην οθόνη (μεγαλύτερο preview), ανάλογα με την επιλογή σας (αντίστοιχα με το rotate ακολουθεί και η λειτουργία των πλήκτρων).

Δημοσ.
Σχετικά με την εγγραφή από ραδιόφωνο πως γίνεται?Πατάω το record και αποθηκεύεται στο χώρο που απομένει?Και σε τι format wav η mp3?

Το δεύτερο σαφώς αν πας για 1 gb. Το 3ο κάνει 100 ευρώ (αν είναι αυτό που είδα στο e shop) και το δεύτερο 50.

Εγώ είδα και αυτό sweex blue bay στα 40 euros αλλά δε λέει αν κάνεις εγγραφή από ραδιόφωνο και αν υποστηρίζει άλλα os εκτός από windows

Το TrekStor i.Beat Mood FM 1GB έχει 49? ενώ το TrekStor i.Beat cebrax FM 1GB 39?. Γιατί θεωρείς το Transcend καλύτερο;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...