planetman Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Έχω ακούσει ότι υπάρχει πρόβλημα για να ελέγχει αν υπάρχουν καμμένα pixels στις TFT οθόνες. Ποιό είναι;
poulinos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 den thimame akrivos alla ama psaxeis edo mesa i sto google tha breis pola http://search.yahoo.com/search?p=test+pixels&fr=yfp-t-453&toggle=1&cop=mss&ei=UTF-8
santosp Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Παντως τα προγραμματα αυτα δεν ειναι πανακεια. Εχω διαβασει περιπτωσεις που βοηθησαν αλλα και αλλες που δημιουργησαν επιπλεον μονιμα ενεργοποιημενα στιγματα.
poulinos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Παντως τα προγραμματα αυτα δεν ειναι πανακεια. Εχω διαβασει περιπτωσεις που βοηθησαν αλλα και αλλες που δημιουργησαν επιπλεον μονιμα ενεργοποιημενα στιγματα. ama kanei kai alla kamena pixel tote mia xara.tha kapseis merika akoma na stin allaxoun meta:)
soiramk Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 everest ultimate Πως ακριβώς το κάνεις αυτο με το everest?
progx Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Έχω ακούσει ότι υπάρχει πρόβλημα για να ελέγχει αν υπάρχουν καμμένα pixels στις TFT οθόνες. Ποιό είναι; Δοκίμασε το παρακάτω. Click me
poulinos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 iparxoun apira ama psaxeis sto google pantos pera apo ta pio pano pou lene oi filoi.an psaxeis gia dead pixel i fix pixel tha breis diafora.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.