sleepy_head Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Τα παράγγειλα από το eshop την τρίτη: Υποβολή Παραγγελίας 24/07/07 10:43 Έλεγχος Ομαλότητας Παραγγελίας 26/07/07 12:37 Έλεγχος Διαθεσιμότητας Προϊόντων 26/07/07 17:28 Συγκέντρωση Προϊόντων σε εξέλιξη Τιμολόγηση Παραγγελίας - Συσκευασία Προϊόντων - Αποστολή - Τους πήρα τηλέφωνο για να προχωρήσουν στις 25+26...Λέω να τους πάρω και αύριο και εάν δεν επικοινωνήσει εώς και την Δευτέρα η μεταφορική μαζί μου ακυρώνω την παραγγελία τρίτη πρωί. Πρώτη φορά έτσι αλλά δεν γίνεται να τους παίρνω τηλ κάθε μερά για να προχωρήσει η παραγγελία...
Vatos_locos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 καλά για 3 μέρες κανεις έτσι ? συνήθως τα πολλά και ακριβά προϊόντα σε όλα τα καταστήματα κανών καιρό να έρθουν και σε περίπτωση που δεν έχουν stock θα σε πάρουν τηλ η θα σου στείλουν mail υπομονή δεν έβλαψε κανένανα
sleepy_head Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Την Πέμπτη τους πήρα τηλ. (μου έστειλαν μήνυμα), δεν είχαν την 2900χτ και λέω εντάξει μην βάλετε κάρτα γραφικών. Μου είπε οτι όλα είναι έτοιμα και απλά να περιμένω τηλ από την μεταφορική. Στο site λέει ότι τα στέλνουν την επόμενη μέρα. Ήρθαν οι μνήμες από πλαίσιο, εχθές τις παράγγειλα...έλεγα οτι θα είχα όλα τα άλλα και θα περίμενα τις μνήμες για να δουλέψει το pc...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.