Προς το περιεχόμενο

Evga 8800 Ultra

kostasSTi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

LOL μου θυμιζει κατι απο πιτσιρικαδες με κοντρες για ποδηλατα η τηλεκατευθυνομενα, να'σαι καλα kostasSTi. Βασικα αυτο που θα ηταν καλο να κανεις αν θες ειναι να ποσταρεις το bios της καρτας σου να μπει και αυτο στην συλλογη στο mvktech.net. Στο NiBiTor Tools > Read Bios > Select Device (διαλεξε την καρτα σου) και μετα παλι Tools > Read Bios > Read into File

Δημοσ.

Βρε κώστα δώσε το βίος στα παιδιά αλλα με την καρτούλα μην πειραματίζεσαι πολύ ακόμα :P βγάλε όσα μπορεις σε Ο/C σε Cpu Ram Vga και board και κανε benches να γουστάρεις να βλέπεις score που δεν θα έχουν οι άλλοι :) μετά γράψου και στην Hot που είπε και ο HighT3ch και δώσε και εσύ τους πόντους σου να φάμε τα αμερικανάκια :)

Δημοσ.
LOL μου θυμιζει κατι απο πιτσιρικαδες με κοντρες

Μια σαμπάνια, 3 μπύρες και ένα κοντοσούβλι στον HighT3ch!!!!

Να'σαι καλά! Να ήμουνα κιόλας, θα ήταν ακόμα καλύτερα!!!

Θα σας απογοητεύσω ρε παιδιά, δεν είμαι και πολύ του σπορ (όπως είπα παλιότερα και στον BillPeppas). Δεν έχω το χρόνο να κάτσω να μάθω πως γίνεται ένα καλο oc και να το κάνω αεροπλανάκι να σκίσουμε τα βλαμμένα τα αμερικανάκια. Μέχρι 3.33 τον έχω πάει τον c2d και δεν τα κατάφερα για παραπάνω (στην 1 ώρα βαριά που προσπάθησα).

Το bios ευχαρίστως να σας το κάνω ένα ποστ.

Δημοσ.
Ναι, το σκίσατε λίγο... Λοιπόν, θέλετε κόντρα?

Θέλουμε, αλλά όχι τέτοιου είδους...ο καθένας με το σύστημά του ;)

Εκτός και αν μπορείς να πας την CPU σου στα 5.4GHz και την Ultra να την κάνεις SLI με μια άλλη και να τις χρονίσεις στα 990MHz Core και τις μνήμες στα 2400 και να tweakάρεις OS και drivers & τα bench, οπότε να μην μπαίνω σε κόπο να το κάνω εγω στο δικό μου μηχάνημα :D

Δημοσ.

κώστα σκέψου σοβαρά το ενδεχόμενο να το πας σε κανένα φίλο σου το μηχάνημα που να ξέρει να κάνει OC γιατί ο cpu σου είναι πολύ λίγος για την Vga σου και πάει χαμένη

Bill τα έχουμε πει αυτά δεν έχουν όλοι τα χρήματα και την δυνατότητα να πάρουν κάνιστρα και άζωτα ;)

Δημοσ.
να πας την CPU σου στα 5.4GHz

Μπουαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!! Ξέρω κι ένα με τον Τοτό!!!

Να πάω καλύτερα στην Αγγλία με τα πόδια? Πιο εύκολα θα το καταφέρω! Ούτε στα 3.6 δε μπορώ να την πάω, όχι στα 5.4!!!

Δημοσ.
κώστα σκέψου σοβαρά το ενδεχόμενο να το πας σε κανένα φίλο σου το μηχάνημα που να ξέρει να κάνει OC

Δεν παίζει κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω κανέναν. Μάλλον θα περιμένω να αλλάξω επεξεργαστή λίγο αργότερα, να βάλω κάτι μεγαλύτερο...

Δημοσ.
Μια σαμπάνια, 3 μπύρες και ένα κοντοσούβλι στον HighT3ch!!!!

Να'σαι καλά! Να ήμουνα κιόλας, θα ήταν ακόμα καλύτερα!!!

Θα σας απογοητεύσω ρε παιδιά, δεν είμαι και πολύ του σπορ (όπως είπα παλιότερα και στον BillPeppas). Δεν έχω το χρόνο να κάτσω να μάθω πως γίνεται ένα καλο oc και να το κάνω αεροπλανάκι να σκίσουμε τα βλαμμένα τα αμερικανάκια. Μέχρι 3.33 τον έχω πάει τον c2d και δεν τα κατάφερα για παραπάνω (στην 1 ώρα βαριά που προσπάθησα).

Το bios ευχαρίστως να σας το κάνω ένα ποστ.

Οχι ρε Κωστα με παρεξηγησες. Δεν ειπα οτι εισαι πιτσιρικας λεω απλα οτι οταν ειμασταν πιτσιρικαδες λεγαμε να σε παω κοντρα με το ποδηλατο το δικο μου ειναι καλυτερο, εχει και ταχυτητες και πεταγονταν ο αλλος και ελεγε το δικο μου εχει αγωνιστικα πεταλια και τα σχετικα χαζα :) (ευχαριστως ομως να δεχτω τα κοντοσουβλια - μην πας να μου την σκαπουλαρεις :) )

Οπως και να εχει παντως αυτο που σου λεει ο vatos ειναι το σωστοτερο παιξε οπως μπορεις να χαρεις το νεο hardware δεν εχει νοημα να τα ζοριζεις στο οριο. Αν πληρωνεις το hardware με το μεροκαματο θα σε πονεσει πολυ αν παθεις ζημια. Διχως κερδος κερατα δηλαδη για να μην πω κατι αλλο...

Δημοσ.
Οχι ρε Κωστα με παρεξηγησες. Δεν ειπα οτι εισαι πιτσιρικας

Δεν τρώω τέτοια κόμπλεξ ρε συ! Στην πλάκα το πήρα.

(ευχαριστως ομως να δεχτω τα κοντοσουβλια - μην πας να μου την σκαπουλαρεις :) )

Για oc μη ζητάς, κοντοσούβλια εντώ στο Τρίκαλος όσα θέλετε :mrgreen:

δεν εχει νοημα να τα ζοριζεις στο οριο

Χαχαχαχαχαχα!!! Σιγά μην το φτάσω εγώ στο όριο!!!

Δημοσ.

Κάθε νοήμον ον μπορεί να overclockάρει καλά κάτι.

Ψάξιμο, διάβασμα και ενασχόληση θέλει ( όπως όλα τα πράγματα στην ζωή ).

@Panos aka Vatos_Locos:

Μην μπερδεύεις το χρήμα με το overclocking ρε man.

Δεν είναι το benching με Dry Ice και κυρίως το άζωτο όπως το πατροπαράδοτο 'normal' overclocking με air cooling, άντε watercooling/peltier/phase.

Δεν είναι μόνο το να το έχεις...είναι πολλά πράγματα που έρχονται μόνο με την εμπειρία και την σοβαρή ενασχόληση με το "άθλημα".

P.S. Είπαμε...επίδοξος overclockεράς ? Βάζω εγώ τα άζωτα κλπ ;)

Δημοσ.

Μαζί σου βρε Βασίλη αλλα σου λέω όσο επίδοξος και να είναι κάποιος αν δεν έχει το χρήμα δεν μπορεί τίποτα να κάνει εγώ πχ όσο και να προσπαθώ στο σπίτι του Πέππα και του κάθε Πέππα δεν θα έτρεχα ;) για τον μονο λόγο ότι ότι κάνω γουστάρω να το κάνω μονος μου ;)

Δημοσ.

Re paidia. to OC den einai mono LN, C2D@5GHZ kai Top10@PCMark. Me aera kai mono kai me elaxisto kindino gia kapoion pou kserei 5 pragmata borei na apotelesei xrono dimiourgias.

Kathara kai mono gia diaskedasi kai xoris na trexei etsi to sistima tou 24/7. Einai san na patas to amaksi se mia megali euthia. Den to kaneis sinexeia, alla i euxaristisi tis oras pou to kaneis metraei.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...