activex Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 twra pou to anaferes pies mobo einai sli 16x ? akoma kai to 680i pou kitaw twra se kapies hlopoihsis exei kai mia 8 ara..
JOHNX2 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Den iparxi mitriki me chipset nforce 680i kai 2x8 lines se diataksi SLI. Auto gia tin mia 8ra einai gia tin 3ti PCI-XPRES pou mpeni i physics... Des edo ti pezei NFORCE 600i SERIES SPECS
george_o/c Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Nαι anyway, καλορίζικη ρε συ Κώστα :grin: Εμείς απλώς συζητάμε, δεν κράζουμε :wink:
JOHNX2 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Opa re paidia lathos, 680i forai i mitriki me 2x16 lines.
billpeppas Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 H mitriki tou forai to i650 kai an den kano lathos einai 2x8 lines sta pci-xpres tis. Logika tha tou kovi epidosis me tis 8800 se SLI. Δεν κόβει τίποτα σχεδόν το ότι η θύρες έχουν 8 lanes η καθεμία. Μεταξύ SLI με 16 lanes slots και 8 lanes slots οι διαφορές είναι κάτω του 2%. giati exw tin entiposi oti kalitera na epernes x2 8800gts 640 se SLI ? idious eureous tha edines kai logika poli kalitera tha isouna (an antexi to trofodotiko vebea) Το SLI δεν υποστηρίζει όλα τα παιχνίδια ξέρεις...αλλά πρός το παρόν επίσης δεν παίζει καλά και στα Vista ( για το μέλλον όχι ότι καιγόμαστε τώρα για τα vista ) Επίσης αν ήταν να κάνει SLI καλύτερα να έδινε κάτι παραπάνω για 2* 8800GTX παρά 2* 8800GTS 640MB. Άσε που χωρίς να μας πεί τι monitor έχει ( για να δούμε αν είναι "limited" λόγω TFT monitor σε κάποια συγκεκριμένη ανάλυση ) ώστε να δούμε τι κάρτα χρειάζεται πραγματικά. +1 ston george_o/c . exw tin entiposi oti h ultra einai mia pusharismeni gtx kai tpt parapanw... pantws kai lathos na kanw Λάθος κάνεις και μάλιστα πρίν κάνεις την δημοσίευση αυτή είχα ήδη δημοσιεύσει τις διαφορές της Ultra με την GTX...εκτός και αν απλά δεν είδες καν το post μου. Από την άλλη όντως η 8800Ultra δεν είναι worthy έναντι της GTX για τόσα χρήματα ( να ήτανε 50 ευρώ να το βλέπαμε...αλλά όχι τόσα πολλά! ) gia miso..h mia einai 16x kai h deuteri 8x den nomizw na xasi tipota..(etsi den paei auto?) pantos lene oti me 2 8800gts eisai 20-30% panw apo tin 8800GTX kai peripou 13-23% apo ultra (kai den ypologisame overclock pou sigoura oi gts trabane oligon parapano) Αναφέρθηκα πιο πάνω σχετικά με τα PCI Express slot lanes. Den ginete na einai i mia sta 16 kai i ali sta 8 lines. Λάθος, γίνεται. Το κάθε slot μπορεί να παίζει σε όσα lanes μπορεί να δώσει ο κατασκευαστής της mobo ( ανάλογα με το chipset και τις συσκευές που παίζουν πάνω στον PCI Express BUS και τα lanes που τρώει η καθεμία ). Επίσης μπορεί να γίνει και dynamic lane allocation με τσιπάκια που ανάλογα με το τι ρυθμίζεις να καταργούνε κάποια συσκευή που παίζει πάνω στον PCI Express δίαυλο με την χρήση X lanes, και να τα δίνεις σε μια άλλη συσκευή... π.χ. Asus Blitz! Extreme [ feature named "CrossLinx" ]
stefan123 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Mεγεια στον φιλο για την οultra του και μην ακους κανεναν..Αυτην ηθελες να αγορασεις,αυτη αγορασες....Ετσι και αλλιως ΟΛΕΣ οι 8800 ειναι πεταμα χρηματων αφου οταν βγουν παιχνιδια για dx10 αυτες οι καρτες θα ειναι παρωχημενες.... Οσο για το αν θα επρεπε να γλιτωσει 100 η 200 ευρω τι σημασια εχει?Τι 500 τι 600 τι 700 ευρω?Οταν ο αλλος ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ,τι να λεμε εμεις εδω? Αλιμονο σε μας τα φτωχαδακια που εχουμε ενα pc που το εχει ξεχασει ο χρονος και μετραμε και το σεντς(που λεει ο λογος)....
kostasSTi Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Χμμμ... Νομίζω άλλη ήταν η ερώτησή μου... Αν αρχίσω κι εγώ να ρωτάω τον κάθε ένα από εσάς γιατί πήρε αυτό και τι θα μπορούσε να πάρει, δε θα τελειώσουμε ποτέ. Για την ιστορία 680 έχει η μητρική μου, 3,33 είναι ακόμα ο 6700 γιατί από τότε που το συζητούσαμε george_o/c δεν πρόλαβα ούτε ανάσα να πάρω... Όσον αφορά το 3DMark06, χθες μόλις την έβαλα, έτρεξα ένα και έβγαλε όπως είναι 12300 και κάτι ψιλά που δε θυμάμαι. Αυτό που μου άρεσε, είναι το dirt σε 1680Χ1050 ;-)
frou-frou Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Το θέμα είναι ότι οι 8800 και η Nvidia πουλάνε τρελλά. Έχουν γίνει ήδη must για τα νέα παιχνίδια στο Pc και έχουν βάλει την Ati σε σκέψεις. Με γειά το τέρας σου.
george_o/c Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Ok ρε συ, μην το παίρνεις προσωπικά, απλά ενημερωτικά το είπαμε! :grin: Μεγιά την Ultra λοιπόν, και καλά γκάζια (DIRT rulezzz :wink:) :grin:
stefan123 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Χμμμ... Νομίζω άλλη ήταν η ερώτησή μου... Αν αρχίσω κι εγώ να ρωτάω τον κάθε ένα από εσάς γιατί πήρε αυτό και τι θα μπορούσε να πάρει, δε θα τελειώσουμε ποτέ. Για την ιστορία 680 έχει η μητρική μου, 3,33 είναι ακόμα ο 6700 γιατί από τότε που το συζητούσαμε george_o/c δεν πρόλαβα ούτε ανάσα να πάρω... Όσον αφορά το 3DMark06, χθες μόλις την έβαλα, έτρεξα ένα και έβγαλε όπως είναι 12300 και κάτι ψιλά που δε θυμάμαι. Αυτό που μου άρεσε, είναι το dirt σε 1680Χ1050 ;-) Oχι μια χαρα αγορα εκανες,μην δινει σημασια σε αυτα που λεμε εμεις...Ειναι και η ζηλια στην μεση βλεπεις που θολωνει το μυαλο....Εξαλλου οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια(που ελεγε και ο φιλος ailouros---που να χαθηκε αυτο το παιδι).... 12300 ειναι αρκετα καλο σκορ..Που να αρχισεις και τα clokia.... Πλακα-πλακα αυτες οι καρτες 8800series στα dx9 παιχνιδια σπερνουνε....
george_o/c Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Που να αρχισεις και τα clokia... O 6700 του Κώστα δουλεύει στα 3.33GHz (δλδ είναι ήδη o/c :wink:), ε και πόσο ακόμα να ανέβει με την Infinity?, γύρω στα 3.5 - 3.6 και μετά στοπ... Αν και θα δει διαφορά :wink: Οπότε Κώστα, ξεκίνα τα κλόκια :grin: edit: Αν δεν κάνω λάθος, η 8800 Ultra ανεβαίνει επίσης! Από core/clock stock 612/1080 @ 690/1150 :wink: Χμμμμμμ, καθόλου άσχημα...
Vatos_locos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 kostasSTi πλάκωσε όλο το τερατάκι σου στα cloκια και δώσε κανένα αποτέλεσμα να γουστάρουμε εμείς οι θνητοί και άσε να λένε για πεταμένα λεφτά και λοιπά τα λεφτά είναι για να τα μαζεύουμε και να τα χαλάμε μετά μα κάποιες προτεραιότητες πάντα οποτε μια χαρά έκανες και πήρες ότι γουστάρεις μέγιες και από εμενα
activex Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 nai bre den tou tin leme tou paidiou..apla na blepi kai opios endiaferete gia pio "simferouses agores" den ta exoume oloi etsi aneta (opios ta exei kala kani kai ta dini opou goustari ) oi ypolipoi to blepoume pio "sineta" giati profanos den mporoume na kanoume kai alios..ase pou egw prosopika den tou protina na dwsi ligotera (afou den to theli) apla anafera oti isos oi 8800gts SLi na htan pio apodotikes parauta..kai pali kalopaixnidi na nai h karta problepete poli "CRYSIS" !
takos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 I 8800 ultra einai i pio grigori karta ston planiti. 725@2500 ftani aneta me O/C. ~20.000 3dmarks2k6 se SLI.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.