disqualified Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Ειμαι για αγορα notebook και μεχρι τωρα εχω καταληξει σε δυο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.905582 http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=4_186&products_id=7277 Θα ηθελα ετσι να ακουσω γνωμες και στο τελος βλεπουμε. Αν θελετε προτεινετε και κανα αλλο δεν τρεχει τπτ.
Silent Arrow Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Θα προτεινα το δευτερο, αλλα προσεξε εχουμε να κανουμε με ηλεκτρονικα καταστηματα...
disqualified Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 τι θες να πεις και δεν το λες????lol
Silent Arrow Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Εννοω οτι εγω αν ειναι να κανω μια τοσο μεγαλη αγορα απο ηλεκτρονικο καταστημα δεν θα την κανω μεσω net αλλα face to face απο τοπικο παραρτημα απο το οποιο μαλιστα θα εχω κανω πολλες προηγουμενες αγορες. Ολα αυτα για να εχουμε control της καταστασης μη γινει καμια στραβη...
apaixtos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 tha sou protina to 2.ligo isxirotero kai 2 xronia egiisi kai piotiko logo asus.oso gia ta e-shops ondws prepei na prosexoume.egw pandws phra to laptop mou apo to 2omagazi kai ola eginan apsoga.mia fora poy zitisa voitheia mesw mail apandisan to idio vradi:)kai ta 2 magazia einai axiopista pandws..
disqualified Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 το eshop το εμπστευομαι απλα το asus το συγκεκριμενο δεν το εχε στο site, αν παω σε καποιο eshop point μπορω να τους πω να μου το φερουν? Εχει κανει καποιος τετοια κινηση μεσω eshop???
Silent Arrow Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Αν εννοεις να παρεμβει το e-shop στην αγορα του Asus δεν νομιζω να αρνηθουν αλλα θα πληρωσεις προμηθεια. Δεν το συνιστω. Αν ειναι να αγορασεις κατι αγορασε το απευθειας. Αν εννοεις να αγορασεις ενα συγκεκριμενο προιον απο το e-shop face to face σαφως και γινεται, εγω μονο ετσι αγοραζω.
disqualified Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 εννοω να παω εκει και να τους πω θελω να μου φερεται το συγκεκριμενο μοντελο, θα μου παρουν προμηθεια γι'αυτο?
Silent Arrow Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Μια φορα γυρω στο 1995 που ειχα ζητησει απο ενα τοπικο κατατημα να φερει ενα συγκεκριμενο PC που ειχε το περιοδικο RAM μου ειπε για προμηθεια γυρω στα 30.000δρχ. Βεβαια απο τον συγκεκριμενο ανθρωπο αγοραζα PC χρονια με συνεπεια να παρω αντιστοιχο μηχανημα με αυτο που ηθελα απο το RAM μονο που το εφτιαξε ο ιδιος στην ιδια τιμη (λιγο παραπανω). Βεβαια μου γκρινιαζε μετα γιατι ζητημα μου ειπε αν εβγαλε φραγκο απο την ολη υποθεση.... (εβγαλε ξερω εγω τι λεω)....
disqualified Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 μηπως αγοραζες και το pixel????αξεχαστο
Silent Arrow Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Οχι.... RAM, μετα USER, μετα PC-MASTER, κανα PC-Magazine.... και τωρα τιποτα (μετα το 1999 ειδικα...)!!!!
talikra Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Μια χαρά είναι και τα 2 μαγαζιά ρε παιδιά τι είναι αυτά που λέτε. Ναι μεν προσοχή αλλά όχι και για μαγαζιά που είναι πασίγνωστα στην Ελλάδα.
21century Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Ξεχασατε και τα τεστ του pc world που ειναι πρωτο σε κυκλοφορία. Λοιπον επειδη η αγροα ειναι μεγλαη καλυτερα να μην αγορασεις ...γουρουνι στο σακι και να δεις απο κοντα το προιον και να το δουλεψεις για να δεις αν σε ικανοποιει...
popolaros Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 χαλαρα το ασους.... αυτος ο επεξεργαστης ειναι μουρλια.... τρομερη υλοποιηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.