Προς το περιεχόμενο

Πτώση τιμής στους Q6X00?

makellarispn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Γιατί δεν έχουν τον Q6600 διαθέσιμο?? :evil:

Είναι βαλτοί να μου σπάσουν τα νεύρα? :evil:

Και η μητρική ακόμα να έρθει...

Κάποιοι σε προλάβανε ( ονόματα δεν λέω :P )

Δημοσ.

Καλά μιλάμε η τιμή του Q6600 έπεσε σε γελοία επίπεδα. Θα κάνει κάνα μπαμ πάλι η Intel με τίποτα νέους επεξεργαστές και έριξε τόσο την τιμή του Q6600?

Δημοσ.
Καλά μιλάμε η τιμή του Q6600 έπεσε σε γελοία επίπεδα. Θα κάνει κάνα μπαμ πάλι η Intel με τίποτα νέους επεξεργαστές και έριξε τόσο την τιμή του Q6600?

Wolfdale @ 45nm @ October σύμφωνα με τα νεότερα πλάνα

Δημοσ.

Μήπως επειδή ο Q6600 δεν αξίζει στην πράξη ?

Μην τσακωνεστε για το ποιος ειχε δικιο, δεν εχει και καμια σημασια, καθενας κανει τις εκτιμησεις του,βαση του τι εχει γινει στο παρελθον και φυσικα μπορει να πεσει και εξω,δεν σημαινει οτι ειναι ασχετος επειδη δεν βγηκε μια εκτιμηση. Ειναι γνωστο οτι η ιστορια επαναλαμβανεται ως φαρσα ,για οσους καταλαβαινουν.. ποτε δεν γινετε ακριβως οτι εγινε στο παρελθον σε παρομοια περιπτωση. Γεγονος ειναι οτι οι νεες τιμες ηρθαν νωριτερα απο οσο περιμεναμε οι περισσοτεροι. Και εγω σε αλλο post γραφω απο μια εβδομαδα εως 1 μηνα..

Δεν μπορείς να ξέρεις τι συμφωνίες παιζονται .Είναι τυχαίο ότι ξαφνικά όλο το στοκ παλιών C2D "εξαφανίστηκε" σε μια μέρα από τις γνωστές εταιρίες λιανικής,ενώ μερικοί θ'εξακολουθούν να παράγονται και λογικά έπρεπε να είχαν πέσει και οι τιμές σ'αυτούς:mrgreen:

Πληροφοριακά το Plaisio είχε προγραματίσει να κάνει κάποιες μειώσεις μέσα Αυγούστου ανάλογα το στοκ που θα είχε.Για το eshop δεν έχω ακόμα πληροφόρηση

Οπως γεγονος ειναι οτι οι περισσοτεροι θα περιμενουμε ακομα λιγο για να βρουμε στο καταστημα που θελουμε και την ωρα που τον θελουμε τετοιες τιμες. Παντως αφου εστω λιγα μαγαζια ριξαν τις τιμες απο τωρα, Απο οτι φαινεται θα ακολουθησουν ολα πολυ συντομα πλεον.. Και για οποιον δεν βιαζεται, θα πεσουν ακομα λιγο οι τιμες με τον καιρο. Μη ξεχνατε οτι η intel προτινει 266 δολαρια, το οποιο σε ευρω ειναι ακομα παρακατω. Μιλαμε για μικρες μειωσεις παντα τις ταξεως του 20-30 ευρω

Σωστά,γιατί πάντα υπάρχει η πιθανότητα να είναι κόλπο marketing να δουν την ζήτηση ή να προωθήσουν τους νέους (εποχή γενικών εκπτώσεων γαρ) ,αλλά όπως έχω πεί η ευραία διαθεσιμότητα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο των τιμών

Δημοσ.
Η μητρική ήρθε! Χαχα!! :-D

Αύριο πρωί έρχετε και ο Q6600,τον έκανα κράτηση.

Παπούλη άντε πάλι....με γειές....με γειές.

Και γω μόλις το κλεισα το ίδιο κομμάτι.Αντε να δούμε....

Άσχετο, αυτή τη χάλια ψύκτρα την Ultra 120 Extreme, πήγα να την παραγγείλω από Πλαίσιο και με πήραν τηλ. να μου πουν ότι ....τέλος του μήνα.Όχι τίποτα άλλο αλλά δεν παίζει και στο e-shop.Μα καλά....κοιμούνται?Τις έχουν φέρει σχεδόν όλες ενώ έχει βουήξει ο τόπος για τη συγκεκριμένη.

Υ.Γ.Λες να αλλάξω την υπογραφή μου?Τώρα με το καινούριο σύστημα δε θα ντρέπομαι τουλάχιστον....

Δημοσ.

Πιστεύω ότι είναι καλή αγορά για όσους δεν είχαν core 2 duo καινούργιο στα 65nm, και όσους είχαν πραγματική ανάγκη για πολυεργασία.

Οι 45nm επεξεργαστές πολυπύρηνοι είναι αυτοί που θα κάνουν την διαφορά το 2008. Εκεί θα κάνω το upgrade στην cpu μου και εγώ.

Δημοσ.
Θα ήθελα πολύ να ήξερα πρός τι η φαγωμάρα με τους Extreme Edition...

λόγος άλλος του extreme overclocking με τουλάχιστον Dry Ice, δεν υφίσταται.

Εκτός και αν απλά κανείς είναι τόσο "ματαιόδοξος" που θέλει να παίρνει τον Extreme Edition μόνο και μόνο για να νομίζει ότι "δείχνεται".

Μην μου πείτε τώρα τον ξεκλείδωτο πρός τα πάνω πολλαπλασιαστή, αφού πολύ απλά οι μητρικές πλέον ανεβάζουν εύκολα υπέρ-ηψυλά FSB που ξεπερνάνε αυτά που χρειάζεστε για να overclockάρετε την CPU ακόμα και με 7αρη πολλαπλασιαστή ( downratio )...

Δηλαδή αν δεν χρησιμοποιεί κανείς Extreme τρόπους ψύξης δεν αξίζει να πάρει Extreme edition επεξεργαστή; Π.χ. οι Q6600 και QX6700 τι διαφορά έχουν στις επιδόσεις full overclockαρισμένοι και με το ίδιο σύστημα ψύξης και οι 2;

Δημοσ.
Παπούλη άντε πάλι....με γειές....με γειές.

Και γω μόλις το κλεισα το ίδιο κομμάτι.Αντε να δούμε....

Άσχετο, αυτή τη χάλια ψύκτρα την Ultra 120 Extreme, πήγα να την παραγγείλω από Πλαίσιο και με πήραν τηλ. να μου πουν ότι ....τέλος του μήνα.Όχι τίποτα άλλο αλλά δεν παίζει και στο e-shop.Μα καλά....κοιμούνται?Τις έχουν φέρει σχεδόν όλες ενώ έχει βουήξει ο τόπος για τη συγκεκριμένη.

Υ.Γ.Λες να αλλάξω την υπογραφή μου?Τώρα με το καινούριο σύστημα δε θα ντρέπομαι τουλάχιστον....

Ξέρω που μπορείς να βρείς ετοιμοπαράδοτη Ultra-120 Extreme ( βεβαίως πρέπει να τρέξεις γιατί εξαφανίζονται με ρυθμούς επιτάχυνσης της Veyron :D ).

Για να μην πουν ότι κάνω διαφήμιση στο φιλαράκι μου, στείλε PM αν θες να πάρεις την ψύκτρα τώρα και όχι όποτε ξαναφέρει το Πλαίσιο ;)

Δημοσ.
Δηλαδή αν δεν χρησιμοποιεί κανείς Extreme τρόπους ψύξης δεν αξίζει να πάρει Extreme edition επεξεργαστή; Π.χ. οι Q6600 και QX6700 τι διαφορά έχουν στις επιδόσεις full overclockαρισμένοι και με το ίδιο σύστημα ψύξης και οι 2;

Ο QX6700 θα πάει κάτι τις το παραπάνω ( αν υποθέσουμε ότι σου κάτσει καλύτερος του μέσου όρου Q6600, και σου κάτσει "κακό" κομμάτι QX6700, ο QX6700 θα είναι 150MHz πιο πάνω από τον Q6600...αντίστοιχα αν σου κάτσει μέτριος QX6700 θα ρίξεις τουλ 250-300 MHz του Q6600 στην μάπα...όλα αυτά με αέρα...σε Watercooling η διαφορά μπορεί να ανοίξει και κάμποσο παραπάνω ).

Πιο αναλυτικά ίσως άλλη μέρα αν βρω τον χρόνο και όρεξη να γράψω ένα thread/άρθρο περί X6800/QX6700/QX6800/QX6850 και των normal Exxxx/Qxxxx.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...