Προς το περιεχόμενο

Πτώση τιμής στους Q6X00?

makellarispn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαι να φανταστείς ότι γνωστός μου από το σχολείο πήρε προχθές αυτό από τα Multirama... Και όταν τον ρώτησα τί υπολογιστή πήρε, μου είπε με περηφάνεια: "ΤΕΤΡΑΠΥΡΗΝΟ" ... Please mercy, mercy !!! :mad: Η κοροϊδία προσωποποιημένη Q6600, 8500GT, μνήμη 2GB στα 533MHz, και σκληρό 500άρα no-name...

Kαι του είπα, θα σου φτιάξω εγώ σύνθεση από Πλαίσιο ή e-shop σε καμιά εβδομάδα...

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ποιός ήταν λάθος άραγες ?

Ήδη από εχθές Πλαίσιο ( ενημέρωση στα καταστήματα, στο online δεν ανανεώθηκε ακόμα ) και ZeroOne ( Zero1 )[salonica] έχουν τον Q6600 @ 260e.

Aν διαβάζεις καλύτερα τι λέω στα ποστ μου ,όπως το παρακάτω πρίν λίγες μέρες :

http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1679753&postcount=49

Οπως ανέφερα και προηγουμένως σ'αυτό το thread,αν δεν δούμε διαθεσιμότητα,τα υπόλοιπα είναι κράκτες για διαφημιστικούς λόγους,ν'ασχολεισαι με το κατάστημα:-D

Tώρα ποιός εχει λάθος,εκτός του ότι δεν αναφέρεις τίποτε παραπάνω παρά ότι άκουσες....γιατί μέχρι χθές μας πρότεινες να πάρουμε quad από Γερμανία/Αγγλία από αμφίβολες προσφορές αν πίστευες το αντίθετο ? :mrgreen:

http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1710159&postcount=11

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=203309&page=3

Δημοσ.
Aν διαβάζεις καλύτερα τι λέω στα ποστ μου ,όπως το παρακάτω πρίν λίγες μέρες :

http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1679753&postcount=49

Οπως ανέφερα και προηγουμένως σ'αυτό το thread,αν δεν δούμε διαθεσιμότητα,τα υπόλοιπα είναι κράκτες για διαφημιστικούς λόγους,ν'ασχολεισαι με το κατάστημα:-D

4 Q6600 πήρα εγω, και 2 ένα φιλαράκι.

Αυτά από Πλαίσιο.

Tώρα ποιός εχει λάθος,εκτός του ότι δεν αναφέρεις τίποτε παραπάνω παρά ότι άκουσες....γιατί μέχρι χθές μας πρότεινες να πάρουμε quad από Γερμανία/Αγγλία από αμφίβολες προσφορές αν πίστευες το αντίθετο ? :mrgreen:

Γερμανία έπεσε η τιμή νωρίτερα από Ελλάδα, έτσι γραπώσαμε την ευκαιρία εν βρασμώ και πήραμε και από εκεί έναν.

Εγω θυμάμαι κάποιον να λέει πως δεν θα δούμε γρήγορα τις νέες τιμές στην Ελλάδα, και να σου που ήρθανε από την πρώτη μέρα κιόλας.

Δημοσ.

Γερμανία έπεσε η τιμή νωρίτερα από Ελλάδα, έτσι γραπώσαμε την ευκαιρία εν βρασμώ και πήραμε και από εκεί έναν.

Εγω θυμάμαι κάποιον να λέει πως δεν θα δούμε γρήγορα τις νέες τιμές στην Ελλάδα, και να σου που ήρθανε από την πρώτη μέρα κιόλας.

....μόνο που συμπτωματικά στο κεντρικό Πλαίσιο και στο Eshop pοιnt της Στουρνάρη,όπου έχω γνωστούς ,δεν υπήρχε τίποτε διαθεσιμο με νέες τιμές μέχρι χθες μεσημέρι και δεν ήξεραν και σχετικά τι θα γίνει από Δευτέρα.:mrgreen:

Τώρα ποιος γνωρίζει την αγορά καλύτερα άσε να το δούμε από αύριο στην ευρεία διαθεσιμότητα όπως ανέλυσα παραπάνω και στην προηγ. σελίδα ,αφήνοντας τα κόλπα marketing μήπως πάρουμε και τίποτε άλλο επισκεπτομενοι το κατάστημα ψάχνοντας φθηνότερη CPU:-D

(και ειδικά τον Q6600 που περισσότερο συζήτηση έχει,παρά ποιότητα και διαφορά ).

Δημοσ.
paidia sorry pou epimeno,i times tha pesoun mono sta cpu?h kai se alla parts?

Επιμένεις αλλά ένα search δεν κάνεις...μόνο στις CPU υπάρχει αυτή η προγραμματισμένη πτώση για αυτή την εβδομάδα.

Δημοσ.
Επιμένεις αλλά ένα search δεν κάνεις...μόνο στις CPU υπάρχει αυτή η προγραμματισμένη πτώση για αυτή την εβδομάδα.

toses selides pou na protokano search:confused:

ok thanks!

Δημοσ.

Ρε παίχτες δεν πιστεύω από Δευτέρα να πάρω τον Q6600 και από Τρίτη πχ να εμφανιστεί κανένα μοντέλο Q6650 στα ίδια λεφτά έτσι?Έχετε ακούσει τίποτα για έλευση Q6650?

Δημοσ.
Ρε παίχτες δεν πιστεύω από Δευτέρα να πάρω τον Q6600 και από Τρίτη πχ να εμφανιστεί κανένα μοντέλο Q6650 στα ίδια λεφτά έτσι?Έχετε ακούσει τίποτα για έλευση Q6650?

Όχι, και από ότι ξέρω δεν θα υπάρξει για αρκετό διάστημα ( ίσως τελικά και καθόλου, όπως έγινε με τους Q6400 ).

Δημοσ.

Μην τσακωνεστε για το ποιος ειχε δικιο, δεν εχει και καμια σημασια, καθενας κανει τις εκτιμησεις του,βαση του τι εχει γινει στο παρελθον και φυσικα μπορει να πεσει και εξω,δεν σημαινει οτι ειναι ασχετος επειδη δεν βγηκε μια εκτιμηση. Ειναι γνωστο οτι η ιστορια επαναλαμβανεται ως φαρσα ,για οσους καταλαβαινουν.. ποτε δεν γινετε ακριβως οτι εγινε στο παρελθον σε παρομοια περιπτωση. Γεγονος ειναι οτι οι νεες τιμες ηρθαν νωριτερα απο οσο περιμεναμε οι περισσοτεροι. Και εγω σε αλλο post γραφω απο μια εβδομαδα εως 1 μηνα.. Οπως γεγονος ειναι οτι οι περισσοτεροι θα περιμενουμε ακομα λιγο για να βρουμε στο καταστημα που θελουμε και την ωρα που τον θελουμε τετοιες τιμες. Παντως αφου εστω λιγα μαγαζια ριξαν τις τιμες απο τωρα, Απο οτι φαινεται θα ακολουθησουν ολα πολυ συντομα πλεον.. Και για οποιον δεν βιαζεται, θα πεσουν ακομα λιγο οι τιμες με τον καιρο. Μη ξεχνατε οτι η intel προτινει 266 δολαρια, το οποιο σε ευρω ειναι ακομα παρακατω. Μιλαμε για μικρες μειωσεις παντα τις ταξεως του 20-30 ευρω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...