ΑΝΤΩΝΗΣ Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Παιδιά έχω ένα διαθέσιμο πιστωτικό στο πλαίσιο και λέω να το αξιοποιήσω με την αγορά ενος ρούτερ γιατι το sagem απο conexx μάλλον τα' φαγε τα ψωμιά του καθώς - αν θελετε το πιστευετε - δουλεύει συνεχώς !! εδώ κι ένα χρόνο !! ( το εναλάσσω στα δυο πι σι μου που μπαίνουν διαδοχικά στο ιντερνετ 24/7 ) λοιπον , το πλαισιο εχει αυτό μεταξύ άλλων , τι λέτε? http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=778&product=622915&tab=extendedSpecs μήπως καποια αλλη πρόταση ? ( από πλαίσιο πάντα ) περιμένω τα φώτα σας γιατι απο ρουτερ είμαι ... σκράπας !! θα δουλευει επισης 24/7 υποστηρίζοντας και τα δυο πι σι ....
ΑΝΤΩΝΗΣ Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 δεν βλέπω να το έχει το συγκεκριμένο το πλαίσιο ... μήπως ένα αντίστοιχο us.robotics ?? λέει ??
Thanasis159 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Tα u.s. robotics είναι φοβερά...Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!
poulinos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 zyxel den exei to plaisio linksys den exei opote se kana netgear meta pas apo to plaisio.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.