spyroseva Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Καλησπέρα σας, Έχω ένα λάπτοπ TOSHIBA M40-129 (Pentium M 1600,RAM 1023MB,2 ετών), και αφού μου έβγαλε πρόβλημα το DVD RW που διέθετε, πήγα και του άλλαξα συσκευή, και του τοποθέτησα ένα LG DVD RW. Το νέο πρόβλημα που μου παρουσιάζει,είναι πως όταν του εισάγω μία ταινία σε DVD,να παίξει,κατά την αναπαραγωγή το παίζει σαν να είναι σε αργή κίνηση. Λέτε να υπάρχει πρόβλημα και στο καινούργιο DVD ή κάτι έχω κάνει λάθος στην συνδεσμολογία;; Παίζει να υποστηρίζει μεγαλύτερη ταχύτητα ανάγνωσης η νέα συσκευή και να μην τα καταφέρνει το laptop μου ?? Ευχαριστώ για τη βοήθεια... Υ.Γ. Δοκίμασα να κάψω ένα CD, και τα κατάφερε κανονικά.
doc1000 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Είδες αν το αναγνωρίζει σε ultraDMA mode ή σε PIOmode4? Πήγαινε στον controller και βάλτ' το σε UltraDMA. To οτι παίζει με σπασίματα είναι σίγουρα επειδή διαβάζει τα δισκάκια με αργή ταχύτητα ή αργό πρωτόκολλο επικοινωνίας.
spyroseva Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Είδες αν το αναγνωρίζει σε ultraDMA mode ή σε PIOmode4? Πήγαινε στον controller και βάλτ' το σε UltraDMA. To οτι παίζει με σπασίματα είναι σίγουρα επειδή διαβάζει τα δισκάκια με αργή ταχύτητα ή αργό πρωτόκολλο επικοινωνίας. Λοιπόν βρήκα πως είναι εγκατεστημένο στο: secondary IDE Channel slave:HL-DT-St DVDRAM GSA-T10N DMA off Autorun on Αυτό εννοείς?? Πως θα το κάνω σε DMA on??
disqualified Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 βαλε DMA on αυτο πρεπε να ναι, αυτο το εκανα παλια μεσα απο το power dvd
doc1000 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Θα πας στον device manager --> atapi controllers -->secondary IDE controller --> advanced settings και θα επιλέξεις DMA mode
pitbulll Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Κάνε κατάργηση εντελώς τον controller.Στην επαννεκίνηση που θα κάνει θα τον ξαναβρούν τα windows και θα το βάλουν σε DMA αυτόματα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.