KWSN_Men Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Να γυρίσει πίσω στη μουσική να έχουν και οι εκεί λίγη δουλειά να ασχολούνται.
slygeo87 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Hρεμήστε ρε...σβήστε το...πως κάνετε έτσι για ένα θέμα?Κυπριακό το κάναμε.
Fidelio Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 ...το ενδιαφέρον που εντοπίζω σε αυτο το thread βρίσκεται στο σημείο κατα το οποίο διαμορφώνω ένα προφιλ των μελών που μου κεντρίζουν την προσοχή μέσω των θεμάτων που ανοίγουν κατα καιρους στο μπλα μπλα, έτσι το κόλησα εγώ τουλάχιστον... Βασικα παίζει μια σχετική διαφορά στο να μου πει κάποιος ακουω ή μου αρέσει η ροκ μουσική , απο τα να διαβάσω έτσι στο άσχετο τι ακουει μια δεδομένη στιγμή , όπου κάνει περιηγηση στο φόρα. Τίποτα το τρομερό , αλλά τουλάχιστον διασκέδασα με παιχνίδι των εστω αυθερετων εντυπώσεων απο το άκουσμα μιας δεδομένης στιγμής. Σαν να μου έδωσε "κάτι" για το μέλος που μόλις ποσταρε το κομμάτι του ...χωρις να κάθεται να δικαιολογεί γιατί το ακουει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.