Προς το περιεχόμενο

Ποιό τραγούδι ακούτε τώρα?

slygeo87

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δεν είναι καθόλου άσχημη ιδέα Rep. blink.gif

Έριξα εγώ μια ιδέα και μ'ακούσατε???:P:p

Μια χαρά πιστεύω είναι εδώ το θεματάκι, νομίζω ότι έτσι είναι όλοι ευχαριστημένοι!:-)

Α και ακούω UNKLE vs Moby - In a state / God moving over the face of the waters

:-D

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
γιατι ηρθε εδω αυτο το θεμα?

Για να μην μετράνε οι απαντήσεις στο postcount σου και ενοχλούνται οι αρμόδιοι moderators επειδή κάποιοι υποβαθμίζουν το section τους με αυτόν τον τρόπο...

Δημοσ.

Σβήστε το να πάει στο διάολο...μαζί με μερικά εκατοντάδες ακόμα άχρηστα θέματα που έχουν δημοσιευτεί.

Σε περίπτωση που δε σβηστεί...(ή τουλάχιστον όχι ακόμα...)

...ακούω το τραγούδι Killer Patrol απ' τους Voodoocult. :-D

Δημοσ.

Το σκέφτομαι σοβαρά αλλά δεν ξέρω. Αμφιβάλλω αν νοιάζει κανέναν τι ακούει ο άλλος, εγώ δε διαβάζω ποτέ τι γράφεται πχ. Επιπλέον, επειδή μπορεί να γουστάρει κανείς να γράφει τι ακούει, δε σημαίνει πως δεν είναι εντελώς ανούσιο.

Θα ρωτήσω την κρις αν το θέλει πίσω στη μουσική εν τέλει, αλλιώς θα το κλειδώσω. Τσάμπα χώρος.

Δημοσ.

Χμμμ, να μπω και στο πνευμα του νεου avatar...

Rhapsody - Symphony of the Enchanted Lands (whole cd) sterb229.gif sterb113.gif

(dear goth lord, don't pnish me too harshly, show mercy upon this soul)

Στα αχρηστα να παει το thread 623.gif

(lame emoticon day)

Δημοσ.

@Άγγελε του φωτός:

Να παραμένουν εντός του θέματος του forum, των ενοτήτων και των θεμάτων.

Αν κρίνω κι εγώ αυστηρά...(:shock:) θεωρώ εντελώς ανούσιο την ύπαρξη του θέματος ''off topic'' και μάλιστα OFFICIAL! (:lol:)

Your way...or no way! B)

Το θέμα ''Ποιό τραγούδι ακούτε τώρα?'' επειδή ακριβώς αναφέρεται σε μουσική περιεχόμενο ήταν εντελώς άστοχη η επιλογή της Cristine να το μεταφέρει στο Μπλα μπλά section.

Όποτε νομίζω ο,τι θα ήταν προτιμότερο ή να το μετακινήσεις πάλι στο ''Μουσική''...ή να το σβήσεις!

Δημοσ.

ε θελω να το κρατησεις μονο και μονο γιαυτον που εγραψε οτι επειδη γραφουμε καμια φορα τι κοματι ακουμε ετσι απο συνηθεια ειμαστε αυνανες. ετσι για να γουσταρει θα γραφω συνεχεια. ανουσιο ειναι αλλα κατα ενα περιεργο τροπο ειναι ευχαριστο.

Δημοσ.
Αν κρίνω κι εγώ αυστηρά...(:shock:) θεωρώ εντελώς ανούσιο την ύπαρξη του θέματος ''off topic'' και μάλιστα OFFICIAL! (:lol:)

Όχι ακριβώς, η διαφορά είναι πως ερωτήσεις/δηλώσεις στυλ "ξέρει κανείς πως πάω στο μάκρο παλλήνης", "τι λέει το καινούριο άρωμα του αρμάνΗ", "επιτέλους έκοψα το κάπνισμα", "το ριξα το γκομενάκι" πλέον δε γίνονται thread αλλά post σε ένα καζάνι, ενώ κανείς δε θα άνοιγε thread "τώρα ακούω Πασπαλά" ξερωγώ.

Δημοσ.
@Άγγελε του φωτός:

Το θέμα ''Ποιό τραγούδι ακούτε τώρα?'' επειδή ακριβώς αναφέρεται σε μουσική περιεχόμενο ήταν εντελώς άστοχη η επιλογή της Cristine να το μεταφέρει στο Μπλα μπλά section.

Όποτε νομίζω ο,τι θα ήταν προτιμότερο ή να το μετακινήσεις πάλι στο ''Μουσική''...ή να το σβήσεις!

Επειδή ήταν δικιά μου πρόταση να μεταφερθεί το θέμα εδώ, θα γράψω το σκεπτικό μου.

Το συγκεκριμένο θέμα μπορεί να τιτλοφορείται "ποιο τραγούδι ακούτε τώρα?" αλλά από τη στιγμή που οι απαντήσεις είναι ένας ξερός τίτλος και όνομα συγκροτήματος δεν έχει νόημα ύπαρξης στο μουσικό φόρουμ. Άλλωστε υπάρχει το θέμα "Track of the day" όπου μπορεί κάποιος να γράψει και 2-3 πραγματάκια για το τραγούδι που αναφέρει. Με την ίδια λογική θα μπορούσε να υπάρχει θέμα στην ενότητα του κινηματογράφου "ποια ταινία βλέπετε τώρα" όπου θα έμπαινε ο καθένας και θα πετούσε ένα τίτλο ταινίας.

Όσοι συνήθως ποστάρουν εδώ γράφουν παράλληλα στο Μπλα Μπλα, οπότε πρότεινα να μεταφερθεί εδώ για να μην διαγραφεί τελείως. Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο να μπει κάποιος στο μουσικό φόρουμ μόνο για να γράψει έναν τίτλο τραγουδιού ή να διαβάσει τίτλους τραγουδιών που ακούνε οι άλλοι...

Τεσπα, απ'οτι φαίνεται πάμε ολοταχώς για κλέιδωμα και εδώ που τα λέμε λογικό μου φαίνεται...:rolleyes:

Δημοσ.
Το συγκεκριμένο θέμα μπορεί να τιτλοφορείται "ποιο τραγούδι ακούτε τώρα?" αλλά από τη στιγμή που οι απαντήσεις είναι ένας ξερός τίτλος και όνομα συγκροτήματος δεν έχει νόημα ύπαρξης στο μουσικό φόρουμ.

Ενώ σε οποιοδήποτε άλλο, γιατί να έχει; :rolleyes:

Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο να μπει κάποιος στο μουσικό φόρουμ μόνο για να γράψει έναν τίτλο τραγουδιού ή να διαβάσει τίτλους τραγουδιών που ακούνε οι άλλοι...

Αντίστοιχα, για ποιο λόγο να μπει κάποιος στο μπλαμπλα και να κάνει το ίδιο;

Δημοσ.
Ενώ σε οποιοδήποτε άλλο, γιατί να έχει; :rolleyes:

Αντίστοιχα, για ποιο λόγο να μπει κάποιος στο μπλαμπλα και να κάνει το ίδιο;

Δεν διαφωνώ πουθενά lucifer, συμβιβαστική λύση έψαχνα να βρω γιατί είδα ότι πολύς κόσμος απλά θέλει να γράφει τι ακούει, όπως κάποιοι γράφουν ανέκδοτα ή ποστάρουν αστεία βίντεο. Γι'αυτό πρότεινα να έρθει στο Μπλα-Μπλα...

Τεσπα, δεν ξέρω, αν πιστεύεις ότι είναι καλύτερα κλείδωσε το να ησυχάσουμε εν τέλει, εμένα προσωπικά δε θα μου λείψει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...