Προς το περιεχόμενο

Ποιό τραγούδι ακούτε τώρα?

slygeo87

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε παιδιά συγγνώμη κιόλας που παρεμβάλλομαι στο 'παιχνίδι' σας αλλά ποιό είναι το νόημα κάθε λίγο και λιγάκι να ποστάρονται κυρίως απο ίδια άτομα τόσο ψυχρά ένας ξερός τίτλος και ένα συγκρότημα???

Πραγματικά αδυνατώ να καταλάβω την χρησιμότητα ενός τέτοιου topic...

Το βρίσκω ανούσιο άχρωμο και υπερβολικά κουραστικό και βαρετό.

Νομίζω αν κάποιος έχει να προτείνει κάτι μπορεί να το κάνει με μια μικρή περιγραφή στο 'track of the day' έτσι ώστε και οι υπόλοιποι να έχουν τη δυνατότητα να αναζητήσουν την εν λόγω μουσική πρόταση..

Προτείνω η υπεύθυνη της μουσικής ενότητας ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να προβεί σε κλείδωμα αυτού του topic.

Μπορεί να μην προσβάλλει κανέναν εντούτοις δε νομίζω ότι έχει να συνεισφέρει και κάτι ουσιαστικό..

Εκτός και αν θεωρείται ουσιαστικό τα αλλεπάλληλα ποσταρίσματα για να 'αυνανίζουν' τον χρόνο τους κάποιοι...

Δημοσ.

^ Αν και σήμερα έκανα (για πρώτη φορά) την κατάχρηση του συγκεκριμένου thread, παραδέχομαι ότι το έκανα σε χρονικό διάστημα που βρισκόμουν σε άλλο thread και απλά δεν περνούσε η ώρα... (στα περί αυνανισμού δεν έχεις κι άδικο Μιχάλη...)

Το thread έχει 1816 απαντήσεις, που συμφωνώ ότι δεν προσφέρουν τπτ σε κανέναν, μιας και δεν δίνουν περισσότερες πληροφορίες για τα κομμάτια...

Επειδή όμως δεν βλάπτει και κανέναν, δικιά μου πρόταση είναι, εάν είναι εφικτό, να μεταφερθεί στην ενότητα Μπλα-Μπλα, μιας και περί αυτού πρόκειται...

Δημοσ.
Ρε παιδιά συγγνώμη κιόλας που παρεμβάλλομαι στο 'παιχνίδι' σας αλλά ποιό είναι το νόημα κάθε λίγο και λιγάκι να ποστάρονται κυρίως απο ίδια άτομα τόσο ψυχρά ένας ξερός τίτλος και ένα συγκρότημα???

Πραγματικά αδυνατώ να καταλάβω την χρησιμότητα ενός τέτοιου topic...

Το βρίσκω ανούσιο άχρωμο και υπερβολικά κουραστικό και βαρετό.

Νομίζω αν κάποιος έχει να προτείνει κάτι μπορεί να το κάνει με μια μικρή περιγραφή στο 'track of the day' έτσι ώστε και οι υπόλοιποι να έχουν τη δυνατότητα να αναζητήσουν την εν λόγω μουσική πρόταση..

Προτείνω η υπεύθυνη της μουσικής ενότητας ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να προβεί σε κλείδωμα αυτού του topic.

Μπορεί να μην προσβάλλει κανέναν εντούτοις δε νομίζω ότι έχει να συνεισφέρει και κάτι ουσιαστικό..

Εκτός και αν θεωρείται ουσιαστικό τα αλλεπάλληλα ποσταρίσματα για να 'αυνανίζουν' τον χρόνο τους κάποιοι...

Έλα ρε, γιατί τη λες έτσι στυγνά στα παιδιά που απλά αυξάνουν τα posts τους με ανελέητα ανούσια posts? :lol: Άσε που ξαναθυμούνται την εφηβεία τους. :lol:

Δημοσ.
Falkenbach - Heathenpride

Rotting Christ - 2007 - Theogonia\01 - The Sign Of Prime Creation

Dream Evil - In flames you burn

dio- holy diver

Προσκυνώ...

Ozzy - Crazy Train

"All aboaaaaard hahahahaha..."

Δημοσ.

Ρε Μιχαλάκη είδες τι έκανες τώρα στο τρακ οφ δε ντέι? :lol: Τώρα λένε εκεί τι ακούνε αντί εδώ. :lol: (Τίγκα στην περιγραφή τα τραγούδια τους. :lol: )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...