members Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 σε ποιες τράπεζες μπορώ να στείλω έμβασμα χωρίς να έχω λογαριασμό?
zazik Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 στο εξωτερικο?πιστευω σε καμια.... μπορει ομως να γινεται,αλλα σίγουρα πληρώνεις πολυ παραπάνω βοήθεια....
members Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 μπορώ να κάνω τη μεταφορά με κάποια προπληρωμένη κάρτα?
xpapias Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Γίνεται, το έχω κάνει. Αρκεί η τράπεζα στην οποία θες να τα καταθέσεις, να έχει κωδικό SWIFT / IBAN. Θα έχεις επίσης και κάποια επιβάρυνση (εγώ είχα δώσει ~15Ε για 100Ε που ήθελα να καταθέσω - μεγάλο ποσό αλλά λογικά πρέπει να είναι περίπου το ίδιο για μικρά / μεγάλα ποσά). Απ'οτι θυμάμαι πρέπει να το κάνει η Εθνική Τράπεζα (ALPHA Bank / Πειραιώς / Eurobank - όχι) και δεν περιμένεις στην ουρά για το ταμείο αλλά πας κατευθείαν σε κάποιο υπάλληλο για να σε εξυπηρετήσει.
KWSN_Men Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Σε όλες. Το μόνο που θα διαφέρει ανα περίπτωση είναι η χρέωση.
xpapias Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 ALPHA , Πειραιώς και Eurobank απ'οτι θυμάμαι δεν το έκαναν...
-nick- Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 στο εξωτερικο?πιστευω σε καμια....μπορει ομως να γινεται,αλλα σίγουρα πληρώνεις πολυ παραπάνω βοήθεια.... Γίνεται στην Εθνική. Και όχι, δεν πληρώνεις πολύ παραπάνω. KWSN, δε νομίζω να γίνεται σε όλους, εγώ είχα πάει νόμιζω σΤη γιουρομπανκ και μου λένε πρέπει να έχεις λογαριασμό και με στείλανε στην Εθνική :S
vasso286 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Το Western Union Money Transfer το έχεις ακούσει?
members Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Μάλλον ορθότερη διατύπωση είναι: "Από ποιες ... ;" δεν στέλνεις ποτέ έμβασμα σε τράπεζα, σε τραπεζικό λογαριασμό στέλνεις... :wink:
scullyist Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Το Western Union Money Transfer το έχεις ακούσει? Με πρόλαβες. Βολικότατη και πανεύκολη διαδικασία
-nick- Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Με πρόλαβες. Βολικότατη και πανεύκολη διαδικασία Όντως. Πρέπει να έχει ο παραλήπτης account όμως νομίζω. Τα λεφτά πάντως σε μισή ώρα το πολύ έχουν φτάσει στην χώρα του κόσμου που θες και μάλιστα στο συνάλλαγμα που θες.
vasso286 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 nick[;1702518']Όντως. Πρέπει να έχει ο παραλήπτης account όμως νομίζω.Τα λεφτά πάντως σε μισή ώρα το πολύ έχουν φτάσει στην χώρα του κόσμου που θες και μάλιστα στο συνάλλαγμα που θες. Δεν χρειάζεται κανένας account απλά σου δίνουν έναν μοναδικό αριθμό που τον λές στον παραλήπτη των χρημάτων για να μπορεί να τα πάρει. Τα λεφτά πάνε εκεί άμεσα όυτε 5 λεπτά δεν κάνουν. Πάει σε οποιοδήποτε σημείο Western Union δει και τα εισπράττει.
scullyist Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δεν χρειάζεται κανένας account απλά σου δίνουν έναν μοναδικό αριθμό που τον λές στον παραλάηπτη των χρημάτων για να μπορεί να τα πάρει. Τα λεφτά πάνε εκεί άμεσα όυτε 5 λεπτά δεν κάνουν. Πάει σε οποιοδήποτε σημείο Western Union δει και τα εισπράττει. Έτσι ακριβώς. Βέβαια και 'μένα μου είπαν μισή ώρα, όχι 5' (που σαφώς θα μπορούσε να ισχύει αφού η μεταβίβαση είναι στην ουσία εικονική μέσω computer) αλλά όπως και να 'χει, όχι ο Γιάννης-Γιαννάκης που λέμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.