Προς το περιεχόμενο

CPU mexri 50%

Aristeidis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kalhspera,

katarxas den kserw an einai auto to swsto section gia na kanw thn erwthsh mou, so an den einai move it pls. 8elw na paiksw to Battlefield Vietnam se Windows XP media center. Otan to trexw omws xrhsimopoiei mono to 50% ths cpu kai den paei pote parapanw, enw kanonika to idio paixnidi se Windows Vista xrhsimopoiei perissoterh cpu. De 8a eixa bebaia kanena problhma m'auto (isa-isa) alla meta apo ligh wra paixnidiou kollaei ki auto einai to problhma mou. To idio sumbainei kai me to c&c3 pou paizw. Mexri 50% paei kai auto enw sta vista perissotero (se idio laptop pou exw egw kai o bro mou).

exw ton toshiba a100-906 intel dual core me nvidia geforce go 7600. exete kati na mou proteinete? thanks

Δημοσ.

de nomizw na exei na kanei me to hardware auto ka8'auto afou kai o aderfos mou pou exei to idio laptop ta paixnidia katanalwnoun perissotero apo 50% cpu. h monh diafora pou exoun ta duo laptop einai oti egw exw windows media center ki autos vista.

Δημοσ.

Στο task manager είδες? Μήπως κάποια εφαρμογή καταναλώνει το υπόλοιπο 50%? Παίζει πάντως τα Vista να χρησιμοποιούν καλύτερα τους δύο cores...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...