Lucifer Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 LOL το Υ.Γ. είναι για να απαντήσουν γρήγορα;
carerra Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 ....για να με λυπηθούν (!!!) και να μου πούν την αλήθεια!!
grigas Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Σίγουρα θα ήταν να ήσουν σε κάποιο σώμα αντί στους μαύρους. Δεδομένου ότι είσαι κοπέλα, δεν νομίζω να ασχολείσαι με καθημερινό λάδωμα άρματος...από την άλλη ποτέ δεν ξέρεις. Το ρεζουμέ είναι ότι όλα θα εξαρτηθούν από το τι βύσμα θα έχεις και πού θα πας να κάνεις την παραμεθώριό σου.
carerra Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Κανένα "μέσον" δυστυχώς!Γι'αυτό με έριξαν σε αυτή την ειδικότητα. Είχα κάνει για Αναλυτής-Προγραμματιστής αφού έχω σπουδές στην Πληροφορική
The_Judas Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Στα τεθωρακισμένα συνήθως είναι πιο αυστηροί και προβλεπόμενοι. Πάντως μην είσαι σίγουρη οτι θα ασκήσεις την ειδικότητα σου μετά από την εκπαίδευση. Συνήθως ανάλογα με τις υπηρεσιακές ανάγκες αλλάζουν οι ειδικότητες στον στρατό. Είχα πετύχει στον στρατό αρχιλοχία τεχνίτη ερπηστριοφώρων που του είχαν αναθέσει την επίβλεψη των μαγειρείων.
carerra Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Τουλάχιστον ξέρει κανείς που έχει μονάδες Τεθωρακισμένων?
e-tic Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Ίσως περάσεις μια μικρή πίκρα στην εκπαίδευση που θα σας κάνουν αλλά μετά θα είσαι "ρέκλα". Έτσι τουλάχιστον συνέβηκε σε όσα ΕΠΟΠια γνωρίζω, ανεξαρτήτως ειδικότητος.
carerra Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 ...χμ χμ... για να δούμε.... εξαρτάται από το αν είναι από ισχυρό σκυρόδεμα....
ACP Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Τουλάχιστον ξέρει κανείς που έχει μονάδες Τεθωρακισμένων? Να πούμε καλύτερα που ΔΕΝ έχει;
somoros Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 ξερει κανεις ποια ειναι η διαφορα αναμεσα στις ειδικοτητες του του 'τεχνικου συστηματων Η/Υ' και του 'τεχνικου εφαμογων πληροφορικης' ? θελω να παρακολουθησω ΙΕΚ και χρειαζομαι βοηθεια σε αυτο ευχαριστω!:neutral:
cbr600RR Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 το πρωτο αφορα τους τεχνικους Η/Υ κι το δευτερο ειναι σχετικο με προγραμματιστες εφαρμογων.. φανταζομαι...
DrLo Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Κανένα "μέσον" δυστυχώς!Γι'αυτό με έριξαν σε αυτή την ειδικότητα. Είχα κάνει για Αναλυτής-Προγραμματιστής αφού έχω σπουδές στην Πληροφορική Αν πας σε κάποιο τάγμα τεθωρακισμένων (= επιλαρχία) ποντάρω ότι θα σε βάλουνε σε κάποιο από τα γραφεία του τάγματος ή σε τίποτα εφοδιασμό. Αν οι σπουδές πληροφορικής είναι κάτι παραπάνω από ΙΕΚ, ξέρεις κανα word, excel και τίποτα αγγλικούλια (όχι άραξον) παίζουν πάντα θέσεις σε Ταξιαρχίες, Σχηματισμούς κλπ κλπ΄... έστω και στην Καρωτή Έβρου. ΥΓ : Γιατί χαράμισες την ζωή σου για ΕΠΟΠ ... και μάλιστα μαύρος/μαύρη ?
Ather Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Για τη "μαύρη": Αναλυτής-Προγραμματιστής είναι ειδικότητα μόνο για Σώμα Έρευνας Πληροφορικής. Μάλλον ήξερες πολύ καλά που ήθελες να πας. Τώρα ο στρατός όπως είχα δει με τα ίδια μου τα μάτια είναι για τις γυναίκες. Θα είσαι κανονικά δημόσιος υπάλληλος και θα παίζουν κάτι χωσίματα μόνο για τις υπηρεσίες. Δεν το συζητάμε ότι θα έχεις ανθρώπινη αντιμετώπιση που καμία σχέση δεν έχει με τους άντρες. Η μόνη διαφορά σου είναι ότι θα λες "διοικητής (δκτης) αντί για διευθυντής" και θα έχεις περίεργους κανόνες ένδυσης (στολή παραλλαγής). Αν μάλιστα είσαι και νοστιμούλα θα περάσεις κυριολεκτικά ζάχαρη (και η ζάχαρη νόστιμη είναι) lol.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.