Προς το περιεχόμενο

FAQ: Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
εν νομίζω πως το να πας σε πανεπιστήμιο του εξωτερικού είναι χειρότερα.. Ίσα ίσα... εγω φέτος έδινα πανελλήνιες και αν δεν πέρναγα στη σχολή που ήθελα θα πήγαινα εξώτερικό. Συγκεκριμένα , είχα κάνει αίτηση σε πανεπιστήμιο και με είχαν πάρει..

Τι λε ρε Σε πήραν σε πανεπιστήμιο του εξωτερικού?Ε να βγάλουμε έκτακτο παράρτημα τότε :mrgreen:( no offense).

Δεν κατάλαβες τι λέω.Λεω ότι είσαι μαλάκας αν πληρώσεις σε φροντιστήριο και μετά πληρώσεις και σε ξένο πανεπιστήμιο.Αν πληρώσεις μόνο για το ένα είσαι εντάξει.

• Απαντ. 198
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Τι λε ρε Σε πήραν σε πανεπιστήμιο του εξωτερικού?Ε να βγάλουμε έκτακτο παράρτημα τότε :mrgreen:( no offense).

Πάντως αν σου έκαναν προσωπική συνέντευξη, εσένα ΔΕ σε έπερναν.

Δημοσ.
Τι λε ρε Σε πήραν σε πανεπιστήμιο του εξωτερικού?

Οπως είναι προφανές δεν το είπα για να περιφανευτώ αλλά για να δείξω πως είναι μία επιλογή. Αν μείνεις και στην εστία στην τελική τα ίδια λεφτά είναι. Δηλαδή κατά την αποψή σου κάποιος που θέλει να σπουδάσει κάτι συγκεκριμένο και δεν πέρασε ,όχι γιατί δεν είναι ικανός αλλά γιατί ατύχισε, τι είναι πιο λογικό να κάνει.??Αν ξαναδώσει για εσένα πάλι μλκας θα είναι αφού θα πληρώσει για την ίδια γνώση και χωρίς να του εξασφαλίζει κανείς ότι θα περάσει.

Δημοσ.

Να πω κατι που το ξερω το θεμα λιγακι και σαν μαθητης και σαν καθηγητης αλλα και σαν φοιτητης. Στα δικα μου χρονια εμπαιναν 1 στους 4 στο πανεπιστημιο και ΟΛΟΙ σχεδον που εμπαιναν αξιζαν και αρκετοι που ΔΕΝ εμπαιναν αξιζαν να σπουδασουν οποτε εφευγαν εξω. Σε αυτους που εφευγαν εξω εφευγαν και αρκετοι που δεν ηξεραν προσθεσηξ και πολλαπλασιασμο και μάλιστα σουδαζαν λέει οικονομικα και επαιρναν και μαστερ!!!! Πως γινεται σε 3 χρονια ενασ που δεν ξερει που παν τα 4 να παιρνει πτυχιο δεν το καταλαβαινω. βεβαια επειδη οι αγορες στο εξωτερικο κυριως ξερουν τι πτυχιο και απο που το πηρες. Ποτε αυτοι οι ανθρωποι ΔΕΝ δουλεψαν στο εξωτερικο αλλα στο εσωτερικο με μεσο κ.τ.λ Ερχομαι στο τωρα . Οταν μπαινουν 9 στους 10 εννοειται οτι αρκετοι απο αυτους που δεν μπαινουν ΔΕΝ κανουν για σπουδες. Δεν υπαρχει το θεμα της ατυχιας γιατι ατυχια μπορει να σου προσθεσει ή να σου αφαιρεσι 500 μορια οχι να γραψεις 5 μεσο ορο!!!! Επισης και αρκετοι που μπαινουν ειναι για κλωτσιες και γι αυτο δεν τελειωνουν αν πανε σε σοβαρα ΤΕΙ

Δημοσ.

Αν διάβαζες προσεχτηκά το post μου θα έβλεπες πως γράφω για συγκεκριμένη σχολή. η σχολή αυτή μπορεί να είναι στο 10 ,όπως υποθέτεις, αλλά και στο 18.5 οπότε ο παράγοντας τύχη μπορεί να φανεί κοθοριστικός.. Για τα ΤΕΙ τώρα..Συμφωνώ ότι μπαίνουν πολλοί που δεν το αξίζουν αλλά η αξία του πτυχίου τους είναι φανερά μικρλοτερη απο τα αντίστιχα των ΑΕΙ

Δημοσ.

Εννοειται πως μπορει να αποδειχθει καθοριστικος απλα αυτα που εγραψα τα εγραψα και για αλλα που ειδα γενικως γραμμενα στο θεμα. Πολλοι δεν σκεφτονται οτι ευθυνονται οι ιδιοι για την πορεια τους σε μεγαλο βαθμο αλλα τους φταει το συστημα και η κοινωνια!!!!

Δημοσ.

πρόβλημα επικοινωνίας....

εστειλα ε-μαιλ στην σχολή μου για να ρωτήσω κάτι που χρειαζόμουν και δεν μου απάντησαν καν. εστειλε και μία φίλη μου στην σχολή της ένα ε-μαιλ. δεν μπορώ να πω, σε εκείνη απάντησαν "ευχαριστούμε για την ερώτηση σας". μόνο αυτό! είναι όλοι τους άθλιοι!

πληροφορική και ΜΜΕ τει στον πύργο

μπορείτε να μου δώσετε πληροφορίες για αυτήν την σχολή? έχω πάει στην ιστοσελίδα της σχολής. ξέρετε τίποτα άλλο? από προσωπική εμπειρία για παράδειγμα.

Δημοσ.
πρόβλημα επικοινωνίας....

εστειλα ε-μαιλ στην σχολή μου για να ρωτήσω κάτι που χρειαζόμουν και δεν μου απάντησαν καν. εστειλε και μία φίλη μου στην σχολή της ένα ε-μαιλ. δεν μπορώ να πω, σε εκείνη απάντησαν "ευχαριστούμε για την ερώτηση σας". μόνο αυτό! είναι όλοι τους άθλιοι!

εξαρταται απ'την σχολη φιλε μου.καλυτερα ειναι να μας πεις και σε ποιες αναφερεσαι.

Δημοσ.

αναφέρομαι σε: 1) Χημεία Κρήτης και 2) Πληροφορική και ΜΜΕ στον Πύργο. απο πύργο δεν απάντησαν καν, και από κρητη είναι που είπαν "ευχαριστουμε για το ερώτημα σας"

Δημοσ.

καλησπερα.. επειδη ξεκινα η διπλη εξεταστικη και οι περισοτεροι με καταλαβαινουν θα ηθελα να με βοηθησετε αν ξερετε και εχετε σημειωσεις ή θεματα για τα μαθηματα του προγραμματος ψυχολογιας του πανεπιστημιου αθηνων.. εχω τρομερο ανχος και θα ηθελα μια μικρη και σημαντικη βοηθεια απο εσας... ειμαι πρωτοετης στην παραπανω σχολη ... που μπορω να βρω θεματα και σημειωσεις για τα εξεταζομενα μαθηματα οπως για τη στατιστικη α και την εξελικτικη α

ευχαριστω

περιμενω απαντησεις σας

Δημοσ.

καλα υπαρχουν ατομα και στις 2 τις σχολες που την εννοια e-mail την αγνοουν τελειως...τηλεφωνο παρε για να εξυπηρετηθεις.ακομα και σε σχολες που εχουν σχεση με το αντικειμενο (στη δικια μου αναφερομαι) αμφιβαλλω αν η γραμματεια θα απαντησει σε ενα "εξωτερικο" mail....

Δημοσ.

Γεια σας, εχω εδω και καιρο καποιες αποριες :confused: σε σχεση με τα αθληματα της αστυνομιας που δινει καποιοςγια να ισαχθει στη σχολη....εννοω προσπαθω να βρω ποια ειναι...ποσα ειναι....τι ορια χρονου εχουν...αλλα ματαια!!!!

Μηπως ξερει κανενας να μου πει σιγουρα και φυσικα αν ξερει καμμια διευθυνση που να τα εχει....

Ευχαριστω!!!!:-D

Δημοσ.

όσοι πέρασαν στην σχολή 2ο εξάμηνο, πότε πάνε να γραφτούν? τώρα ή τον Ιανουάριο? επίσης άκουσα ότι για να γραφτείς, πρέπει να έχεις κάνει κάποιες εξετάσεις (υγείας). ισχύει? τι εξετάσεις πρέπει να κάνεις?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...