Harkon Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 άκουσα πως Κυριακή - Δευτέρα θα βγουν οι νέες βάσεις οπότε θα ξεκαθαρίσουν όλα τότε υποθέτω
Sellers Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Μόνο αν είσαι στους τελευταίους στη σειρά εισαγωγής.Sellers, το πρόβλημα αφορά σε 300 εισακτέους, κατά δήλωση Καραμάνου. Κάποιος που κακώς εισήχθη σε στρατιωτική σχολή, τώρα θα πάει στην επόμενη επιλογή του. Από εκεί θα διώξει τον τελευταίο εισακτέο, που με τη σειρά του θα πάει στην επόμενη επιλογή του, άπ' όπου θα διώξει τον τελευταίο κ.ο.κ. Αντίστοιχα, κάποιος που κακώς δεν εισήχθη σε στρατιωτική σχολή και θα εισαχθή τώρα απελευθερώνει τη θέση που προηγουμένως κατείχε, στην οποία θα εισαχθή κάποιος άλλος, απελευθερώνοντας θέση κ.ο.κ. Καταλαβαίνεις τώρα το μπάχαλο. Σωστός... Σωστό μπου...ελο
petroslaz Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Και γιατί δεν ξαναδείνεις??Μάθατε στην εύκολη λύση όλοι.Ντάαααξει μωρέ και που δεν πέρασα τι έγινε,...θα πάω σε ιδιωτικό....Αν γουστάρετε τον φραπέ τόσο πολύ καλύτερα να πιάσετε δουλειά(ανιδείκευτη) παρά να βασανίζεστε τόσα χρόνια και στο τέλος να ψάχνετε δουλειά ανάλογα των σπουδών σας και να μη βρίσκετε. Μάλον το εύκολο είναι να ξαναδώσω, το ΔΥΣΚΟΛΟ είναι να πάω σε ιδιωτικό κολέγιο. Όσον αφορά στον φραπέ κ.α αυτά συμβαίνουν ΜΟΝΟ στα δημόσια.... και το ξέρω πολύ καλά από τον αδερφό μου ο οποίος πέρασε με την πρώτη και εδώ και 2 χρόνια προσπαθεί να τελειωσει με καταλήψεις και απεργίες.... Έχει χάσει άπειρες εξεταστικές και έχει και του κόσμου τα έξοδα.... Τουλάχιστον σε κολέγιο ξέρω πότε θα μπώ και πότε θα βγώ....
petroslaz Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 αποψη μου ειναι κοπανα την για εξωτερικό.προσωπικά δεν εμπιστευομαι κολλεγια στην ελλάδα. μπορει να λενε ότι ειναι ιδια κλπ* αλλα και αυτά βρισκονται στον ιδιο εργασιακό χώρο με τα δημόσια. στην ιδια αγορα εργασίας θα βγεις. καλυτερα να πας έξω και να εχεις περισσότερες ευκαιρίες για δουλεία και επιστρέφεις αργότερα με εμπειρία. * μου έκανε εντυπωση μια διαφήμιση που πέτυχα για το new york college. μετα το παράρτημα στην ελλάδα συνεχίζει να αναπτύσεται και στον υπόλοιπο πολιτισμένο κόσμο. http://www.unyt.edu.al/ τιρανα http://www.unyp.cz/ πραγα http://www.unyb.edu.yu/ βελιγράδι http://www.nyc.gr/UNYS.php σκοπια. Το έχω κοιτάξει αλλά είναι Αμερικάνικο και δεν Αναγνωρίζεται....
flo1 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 OMG !!! Tι λετε ρε παιδια... αυτοι δεν πανε καθολου καλα....
nektarios Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 http://www.alfavita.gr/anakoinoseis/anak20070831f.php
karabouzouk... Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δείτε από εδώ τις νέες βάσεις http://www.ypepth.gr/docs/baseis_2007_070827.zip
Filos19 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Μάλον το εύκολο είναι να ξαναδώσω, το ΔΥΣΚΟΛΟ είναι να πάω σε ιδιωτικό κολέγιο. Τι λες ???Χαχαχα ΤΟ πιστεύεις αυτό??:-D:-D.Που είναι το δύσκολο?Πληρώνεις και πας στο κολέγιο.Για να μπεις στο δημόσιο θα πρέπει να διαβάσεις και εκτός αυτού να σε κόφτει και λίγο.Οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί το λες αυτό. Όσον αφορά στον φραπέ κ.α αυτά συμβαίνουν ΜΟΝΟ στα δημόσια.... Ναι αλλά για να μπεις στο δημόσιο δεν σηκώνει φραπέδες.Δεν μιλάω για το μετά.Μιλάω για το πριν.Αν είσαι τύπος του φραπέ είναι εύκολο να μπεις σε κολλέγιο αλλά δύσκολο να πετύχεις σε δημόσιο.Αυτό εννοώ. Τουλάχιστον σε κολέγιο ξέρω πότε θα μπώ και πότε θα βγώ.... Αυτό έχει σημασία?Το πότε θα βγεις?Ας βγεις και έξι μήνες πιο μετά.Και να σου πω κάτι??Αν είσαι καλός και διαβάζεις, δεν πανε να κάνουν καταλήψεις, εσύ αν περνας τα μαθήματα σε 4 χρόνια έχεις τελειώσει.Αλλά μάλλον εσύ θες να μην διαβάζεις και να βγαίνεις στα 4 χρόνια.Να τι εννοώ όταν λέω για φραπέ...
Filos19 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Three good reasons to be a teacher:June July August Ωραία λογική.Και ο παππούς μου την ίδια άποψη έχει για τη ζωή.Αυτό θα πει να έχεις όρεξη για ζωή.Πριν ξεκινήσεις ακόμα να δουλεύεις..., πριν σπουδάσεις σκέφτεσαι πόσο θα κάθεσαι όταν πιάσεις δουλειά. Και μετά σου λέει το σύστημα της χώρας νοσεί!! Και δεν έχουν άδικο....
Giwrgos7 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δηλαδη εσυ Filos19 θεωρεις πως το να πληρωνεις το κολλεγιο απο την τσεπη σου π.χ. ειναι ευκολο, ετσι;
omnislash Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Και μετά σου λέει το σύστημα της χώρας νοσε Εσύ φαντάζομαι νομίζεις ότι ό,τι το σπουδάσεις θα σε πάρουν αμέσως για δουλειά (χωρίς κάποιο τεστ πρόσληψης) , θα έχεις δικό σου γραφείο, 2 γραμματείς (η μια για τσιμπούκι, η άλλη για τα τηλέφωνα) δωρεάν αμάξι(ότι επιθυμήσεις εσύ εκτός από ferrari, porsche) και 3000 μισθό χωρίς τα μπόνους.Και μετά ... ξύπνησες
Filos19 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Εσύ φαντάζομαι νομίζεις ότι ό,τι το σπουδάσεις θα σε πάρουν αμέσως για δουλειά (χωρίς κάποιο τεστ πρόσληψης) , θα έχεις δικό σου γραφείο, 2 γραμματείς (η μια για τσιμπούκι, η άλλη για τα τηλέφωνα) δωρεάν αμάξι(ότι επιθυμήσεις εσύ εκτός από ferrari, porsche) και 3000 μισθό χωρίς τα μπόνους.Και μετά ... ξύπνησες Που κολάει ρε φίλε αυτό?Σταμάτα..καμία σχέση με το θέμα μας
Filos19 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δηλαδη εσυ Filos19 θεωρεις πως το να πληρωνεις το κολλεγιο απο την τσεπη σου π.χ. ειναι ευκολο, ετσι; Αν υπάρχει χρήμα είναι πολύ εύκολο.Αλλά το να περάσεις σε δημόσιο πανεπιστήμιο είναι προφανώς δύσκολο για όλους πλούσιους και φτωχούς.Εκει φαίνεται αν αξίζει να μπεις σε πανεπιστήμιο, όχι από το αν έχεις χρήμα στην τσέπη
omnislash Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Αν υπάρχει χρήμα είναι πολύ εύκολο.Αλλά το να περάσεις σε δημόσιο πανεπιστήμιο είναι προφανώς δύσκολο για όλους πλούσιους και φτωχούς.Εκει φαίνεται αν αξίζει να μπεις σε πανεπιστήμιο, όχι από το αν έχεις χρήμα στην τσέπη Μπα δε νομίζω.Φαίνεται αν έχεις καλό φροντιστήριο (δλδ αν δεν έχεις φράγκα δεν πας σε φροντιστήριο) .Καλά φαίνεται και αν είσαι μαλάκας.Δλδ να σκάσεις λεφτά σε φροντιστήριο γνωστό και να βρεθείς στη φυτική παραγωγή και μετά να πληρώσεις και κολλέγιο η ακόμα χειρότερο να ξενιτευτείς (χωρίς υποτροφία) Που κολάει ρε φίλε αυτό?Σταμάτα..καμία σχέση με το θέμα μας Κολλάει γιατί σε βλέπω πως δεν κρατιέσαι για να δουλέψεις.Και κράτα μικρό καλάθι...
gerr Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 η ακόμα χειρότερο να ξενιτευτείς (χωρίς υποτροφία) Δεν νομίζω πως το να πας σε πανεπιστήμιο του εξωτερικού είναι χειρότερα.. Ίσα ίσα... εγω φέτος έδινα πανελλήνιες και αν δεν πέρναγα στη σχολή που ήθελα θα πήγαινα εξώτερικό. Συγκεκριμένα , είχα κάνει αίτηση σε πανεπιστήμιο και με είχαν πάρει..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.