Προς το περιεχόμενο

FAQ: Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Νέοι κατάλογοι με βάσεις εισαγωγής σε ΑΕΙ και ΤΕΙ πρόκειται να εκδοθούν έως την Παρασκευή μετά τα λάθη που εντοπίστηκαν στις Στρατιωτικές Σχολές και αφορούν 300 υποψήφιους. Οι υποψήφιοι αυτοί εισάγονται σε ιδρύματα διαφορετικά από αυτά τα οποία πληροφορήθηκαν τη Δευτέρα, λόγω «μηχανογραφικού σφάλματος» του ΓΕΕΘΑ στα αποτελέσματα των ψυχομετρικών τεστ και τις δοκιμασίες ικανότητας των Πανελληνίων για τις σχολές των Ενόπλεων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας

Ο αριθμός αυτός προκύπτει από μια πρώτη δειγματοληπτική επεξεργασία, δήλωσε την Τρίτη ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Παιδείας. Διευκρίνισε ότι «δεν θα επηρεαστεί το σύνολο των τμημάτων των Πανεπιστημίων και των ΤΕΙ, αλλά ένα μικρό ποσοστό».

Τα νέα στοιχεία του ΓΕΕΘΑ υφίστανται επεξεργασία στο υπουργείο και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν «το ταχύτερο δυνατό». «Νομίζω ότι σε δύο ημέρες το πολύ θα είμαστε έτοιμοι» διευκρίνισε.

Ο γενικός γραμματέας δήλωσε πως, από ό,τι γνωρίζει, η Ένορκη Διοικητική Εξέταση για το σφάλμα δεν έχει ολοκληρωθεί. «Πιστεύω ότι όταν φτάσουν σε ένα πόρισμα να μας ενημερώσουν και μας να το γνωρίζουμε και ιδιαίτερα να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα ούτως ώστε να μη συμβεί κάτι τέτοιο στο μέλλον», δήλωσε.

http://www.in.gr

Αυτό κι αν είναι πρωτοφανές.

Ασύμμετροι τρομοκράτες φαντάζομαι το έκαναν και αυτό.

• Απαντ. 198
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Νέοι κατάλογοι με βάσεις εισαγωγής σε ΑΕΙ και ΤΕΙ πρόκειται να εκδοθούν έως την Παρασκευή μετά τα λάθη που εντοπίστηκαν στις Στρατιωτικές Σχολές και αφορούν 300 υποψήφιους. Οι υποψήφιοι αυτοί εισάγονται σε ιδρύματα διαφορετικά από αυτά τα οποία πληροφορήθηκαν τη Δευτέρα, λόγω «μηχανογραφικού σφάλματος» του ΓΕΕΘΑ στα αποτελέσματα των ψυχομετρικών τεστ και τις δοκιμασίες ικανότητας των Πανελληνίων για τις σχολές των Ενόπλεων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας

Ο αριθμός αυτός προκύπτει από μια πρώτη δειγματοληπτική επεξεργασία, δήλωσε την Τρίτη ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Παιδείας. Διευκρίνισε ότι «δεν θα επηρεαστεί το σύνολο των τμημάτων των Πανεπιστημίων και των ΤΕΙ, αλλά ένα μικρό ποσοστό».

Τα νέα στοιχεία του ΓΕΕΘΑ υφίστανται επεξεργασία στο υπουργείο και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν «το ταχύτερο δυνατό». «Νομίζω ότι σε δύο ημέρες το πολύ θα είμαστε έτοιμοι» διευκρίνισε.

Ο γενικός γραμματέας δήλωσε πως, από ό,τι γνωρίζει, η Ένορκη Διοικητική Εξέταση για το σφάλμα δεν έχει ολοκληρωθεί. «Πιστεύω ότι όταν φτάσουν σε ένα πόρισμα να μας ενημερώσουν και μας να το γνωρίζουμε και ιδιαίτερα να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα ούτως ώστε να μη συμβεί κάτι τέτοιο στο μέλλον», δήλωσε.

http://www.in.gr

Αυτό κι αν είναι πρωτοφανές.

Ασύμμετροι τρομοκράτες φαντάζομαι το έκαναν και αυτό.

Έστω ότι όπως λένε μπέρδεψαν τις λίστες.

Εγώ απορώ τι κάνουν και αργούν τόσο να δώσουν τις σωστές.. Εφόσον τα στοιχεία υπάρχουν στους υπολογιστές..

Δημοσ.

Καλημέρα/Καλησπέρα σε όλους,

ανοιξα αυτό τον τίτλο για όλους όσους δεν πέρασαν και θέλουν να κάνουν κάτι σε ιδιωτικά κολέγια.

Είχα ξανανοίξει στο παρελθόν αλλά η συζήτηση γύρισε στα δημόσια... Έχουμε και εμείς ψυχή που δεν περάσαμε

Λοιπόν εγώ τώρα ψάχνω και κάνω ραντεβού μήπως βγάλω καμια άκρη. Ο καθένας μου λέει ότι θέλει...

Υπάρχει κάποιος που να ξέρει να προτείνει τίποτα ??/

Δημοσ.

Ακούστηκε πως η εξεταστική αναβάλεται μέχρι 4 σεπτέμβρη...

Στο site της σχολής δεν έχει ανεβεί κάτι αλλά επειδή τη πηγή την θεωρώ σχετικά αξιόπιστη μήπως είναι κανείς από την ίδια σχολή μέσα που να έχει ακούσει κάτι

σχετικό?

Λογικά θα ισχύει και από άλλες σχολές οπότε αν ξέρει κάποιος από το πανεπιστήμιο πατρών κάτι σχετικό ας το πει.. Ευχαριστώ πολύ :)

Δημοσ.

εγώ είμαι της σχολής...δεν εχω ακούσει κάτι...αλλά δεν πιστεύω να γίνει κάτι τέτοιο..μίλησα πριν από λίγο με έναν φίλο μου από την σχολή και τον ρώτησα γιατί αύριο δίνω φυσική του πρώτου εξαμήνου..μην ρωτήσεις τι εξάμηνο είμαι..:mrgreen:

Δημοσ.

και εγώ φυσική δίνω αύριο και μην πάω τσάμπα.

Δε μπορώ να το επιβεβαιώσω από πουθενά αυτό που άκουσα όμως...

Οπότε καλή μας επιτυχία :)

( και εγώ το χρωστάω.... :P )

Δημοσ.

καλή σου επιτυχία φίλε μου..εγώ πάω μόνο για θέματα...επίσης το site της σχολής είναι για το ανάθεμα μην περιμένεις από κει να βρεις άκρη..

Δημοσ.

ανοιξα αυτό τον τίτλο για όλους όσους δεν πέρασαν και θέλουν να κάνουν κάτι σε ιδιωτικά κολέγια.

Είχα ξανανοίξει στο παρελθόν αλλά η συζήτηση γύρισε στα δημόσια... Έχουμε και εμείς ψυχή που δεν περάσαμε

Λοιπόν εγώ τώρα ψάχνω και κάνω ραντεβού μήπως βγάλω καμια άκρη. Ο καθένας μου λέει ότι θέλει...

Και γιατί δεν ξαναδείνεις??Μάθατε στην εύκολη λύση όλοι.Ντάαααξει μωρέ και που δεν πέρασα τι έγινε,...θα πάω σε ιδιωτικό....

Αν γουστάρετε τον φραπέ τόσο πολύ καλύτερα να πιάσετε δουλειά(ανιδείκευτη) παρά να βασανίζεστε τόσα χρόνια και στο τέλος να ψάχνετε δουλειά ανάλογα των σπουδών σας και να μη βρίσκετε.

Δημοσ.

αποψη μου ειναι κοπανα την για εξωτερικό.

προσωπικά δεν εμπιστευομαι κολλεγια στην ελλάδα. μπορει να λενε ότι ειναι ιδια κλπ* αλλα και αυτά βρισκονται στον ιδιο εργασιακό χώρο με τα δημόσια.

στην ιδια αγορα εργασίας θα βγεις.

καλυτερα να πας έξω και να εχεις περισσότερες ευκαιρίες για δουλεία και επιστρέφεις αργότερα με εμπειρία.

* μου έκανε εντυπωση μια διαφήμιση που πέτυχα για το new york college.

μετα το παράρτημα στην ελλάδα συνεχίζει να αναπτύσεται και στον υπόλοιπο πολιτισμένο κόσμο.

http://www.unyt.edu.al/ τιρανα

http://www.unyp.cz/ πραγα

http://www.unyb.edu.yu/ βελιγράδι

http://www.nyc.gr/UNYS.php σκοπια.

Δημοσ.

γεια σας παιδια,

εδωσα φετος πανελλαδικες και περασα στο τμημα πληροφορικης και τηλεπικοινωνιων στην αθηνα.μπορει να μου πει καποιος αν εχω προβλημα με αυτο που εγινε φετος με τα λαθος αποτελεσματα?:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Δημοσ.

Μόνο αν είσαι στους τελευταίους στη σειρά εισαγωγής.

Sellers,

το πρόβλημα αφορά σε 300 εισακτέους, κατά δήλωση Καραμάνου. Κάποιος που κακώς εισήχθη σε στρατιωτική σχολή, τώρα θα πάει στην επόμενη επιλογή του. Από εκεί θα διώξει τον τελευταίο εισακτέο, που με τη σειρά του θα πάει στην επόμενη επιλογή του, άπ' όπου θα διώξει τον τελευταίο κ.ο.κ.

Αντίστοιχα, κάποιος που κακώς δεν εισήχθη σε στρατιωτική σχολή και θα εισαχθή τώρα απελευθερώνει τη θέση που προηγουμένως κατείχε, στην οποία θα εισαχθή κάποιος άλλος, απελευθερώνοντας θέση κ.ο.κ.

Καταλαβαίνεις τώρα το μπάχαλο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...